Намаления - пролет/лято 2016

• 201 752
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Това за кои магазини се отнася?
Благодаря! bouquet

Мисля че такава промоция има в Debenhams,но аз дори не обърнах внимание.Бях набелязала нещо друго,което да си купя.

Промоцията е на Douglas  / Beautyzone  Peace

# 181
# 182
  • София
Възможно е.Просто в Дебенамс ми предложиха някаква промоция на Есте Лаудер със спирала,но т.к. аз бях набелязала какво ще купувам,дори не обърнах внимание за какво точно става въпрос. Peace

# 183
Промоцията със спиралата я има и в Сефора, и в бутиците на Ести Лаудер. Не е само в Дъглас и Бюти зоун.

# 184
Има ли в момента намаление до 50% в магазините на Н&М, каквото има и на сайта? newsm78

# 185
Има ли в момента намаление до 50% в магазините на Н&М, каквото има и на сайта? newsm78
В някоя тема четох, че имало от петък, но не съм ходила, за да потвърдя.

# 186
  • София
В H&M има до 50% намаление на някои неща, но не знам дали са същите като в сайта.

В Маркс § Спенсър намалението вече е до 60%.

# 187
Вчера ходих в H&M понеже си бях харесала едни сандали и една рокля от намалението в сайта. Не ги намерих в магазина и питах една от служителките, каза ми че намалените в сайта артикулли не се предлагат в момента в магазините им.

# 188
От намалените в сайта неща има в магазините, но не са намалени  Peace
Намалението в магазините е до -50% , но на различни от тези в сайта артикули. Поне до събота беше така  Blush

# 189
  • София
В ХиМ на Витоша има разни щендери с намалени неща, нищо особено. Но пък взех на малките долнища и клинчета от промоцията 3 за 2 за бейсик нещата.  Mr. Green

# 190
Благодаря ви, момичета, за инфото за Н&М!  bouquet Ще трябва да се ходи на място, явно  Simple Smile

# 191
  • Berlin
Хубави ли са долницата и на каква цена са?

# 192
  • София
Ако е към мен въпросът долнищаа са по 15 лв. Подобни на тези, но не ватирани: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0306252002.html
Комбинирах с 2 клинчета за каката, които ги смятат за 1 артикул, та 2 долнища и 2 клинчета ми излязоха 33 лв. те. по около 8 лв. За тази цена са си супер - пише органичен памук.

# 193
Аз днес бях в ХМ, нищо особено. Намалили са 2 щанда с пуловери и жилетки на 50%, но с това време навън, хич не ми е до тях. Laughing

# 194
И аз днес ходих до H&M, но нищо не ме грабна.

Общи условия

Активация на акаунт