Намаления - пролет/лято 2016

• 201 572
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Някой да знае дали в Оkaidi вече има намаление?  bouquet

# 601
  • София
Има,  но не помня колко точно беше.

# 602
Parfois има със сигурност в МОЛ София на първия етаж
Благодаря. Май там е единственият. Дано скоро направят намаление:)

# 603
Нови намаления в Hm има ли днес?

# 604
Нови намаления в Hm има ли днес?
Вчера бях в техен магазин и не ми се стори да има нови неща. Но пък онлайн са пуснали нови модели и код за отстъпка до 03.07. Peace

# 605
Някой да има информация, дали Некст ще правят намаление това лято?

# 606
  • София
Някой с актуална информация дали са намалени роклите във Forever 21?

Да сте мяркали намаление на фон дьо тени Лореал? Интересува ме Infallible Pro-Matte 24H http://www.ulta.com/ulta/browse/productDetail.jsp?productId=xlsImpprod11861081

# 607
  • София
Момичета, някой запознат с политиката на Бенетон? Купих рокля от там, намалена, която много ми харсва, но не мисля, че ще ми е много практична. Та, иска ми се да я върна, но не съм сигурна дали приемат връщания  newsm78

# 608
  • София
Момичета, някой запознат с политиката на Бенетон? Купих рокля от там, намалена, която много ми харсва, но не мисля, че ще ми е много практична. Та, иска ми се да я върна, но не съм сигурна дали приемат връщания  newsm78

до скоро само заменяха за нещо на същата сума, не връщат пари.

# 609
Parfois има със сигурност в МОЛ София на първия етаж
Благодаря. Май там е единственият. Дано скоро направят намаление:)
Не е единственият останал. Имат нов магазин в Сити Центъра, който вчера беше с до -50% (повече с -20% или -40%), и друг магазин на Графа, срещу Ориндж, оттам не съм минавала скоро обаче...

# 610
  • София

По време на намаления правят само замяна за размер от същия артикул /зависи и от магазина,в който си пазарувала/.През останалото време правят замяна за всичко.Пари не връщат.

# 611
  • София
Благодаря на всички за отговорите! bouquet

# 612
Някой знае ли кога са 50% намаления в магазините на Саламандър? Rolling Eyes

# 613
В магазина на Бата какви са намаленията в момента?

# 614
  • Пловдив
PANDORA до -50%.

Техномаркет -18% от 6 до 10.07. - важи за всички продукти от категориите телевизори, едра и дребна бяла техника, IT, климатици, @hоме. Продукти в промоция -10%. НЕ важи за online покупки.  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт