Намаления - пролет/лято 2016

• 201 563
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
PANDORA до -50%.

Техномаркет -18% от 6 до 10.07. - важи за всички продукти от категориите телевизори, едра и дребна бяла техника, IT, климатици, @hоме. Продукти в промоция -10%. НЕ важи за online покупки.  Peace Peace
Сърдечно благодаря за инфото за Техномаркет. Тъкмо имам един подарък да купувам от там.

# 616
PANDORA до -50%.

Техномаркет -18% от 6 до 10.07. - важи за всички продукти от категориите телевизори, едра и дребна бяла техника, IT, климатици, @hоме. Продукти в промоция -10%. НЕ важи за online покупки.  Peace Peace

В тези категории дали влизат киндели  Rolling Eyes

# 617
Douglas / beauty zone - 20% на всички продукти на 7, 8, 9 и 10 юли. Мисля, че трябва обаче някакъв талон от сп. Elle и Cosmopolitan Embarassed

# 618
Някой скоро да е минавал през Некст в Ринг мол? Дали има намаления и какви?

# 619
В събота минах - НИЩО намалено  Shocked

# 620
В събота минах - НИЩО намалено  Shocked
В сряда ходих- тъкмо бяха започнали да сменят етикетите и имаше табелки, за актуална цена да се пита на касата, защото са в процес на смяна на цените. Така че намаление има, но не знам колко %.

# 621
От днес Бенетон- до 70%

# 622
В Триумф има ли? Трябват ми бански.

# 623
В Триумф не съм влизала, но видях реклама, че имат намаление. В Етам има частично намаление на бански- няколко модела с по 30%.Бельото и пижамите са си все още до 50%.

# 624
  • София

До миналата седмица нямаше никакво намаление на банските, но пък и вече номерата поприключваха.Имаше 30% намаление на бельо със сигурност. Peace

# 625
  • София

До миналата седмица нямаше никакво намаление на банските, но пък и вече номерата поприключваха.Имаше 30% намаление на бельо със сигурност. Peace

Бельото в Триумф на всичко ли е - 30% или на отделни модели и в кой магазин?

# 626
  • София

Бельото в Триумф на всичко ли е - 30% или на отделни модели и в кой магазин?

А не, не на всички модели.Това го видях в Сердика, откъдето пазарувах, а те и магазина на Патриарха са с едни собственици. Peace

# 627
Здравейте, знаете ли до кога са намаленията в H&M, Zarа?

# 628
Магазин за обувки Bianki в Парадайз- всичко - 30%

# 629
HM в момента тече 70%

Общи условия

Активация на акаунт