Намаления - пролет/лято 2016

• 200 588
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Мили мамчета не мога да намеря подходяща тема, но споделяте ли някъде ваши дрехи които вече не носите, или никога.не сте носили за продажба?
Много ви благодаря Hug

# 61
В сайта на Технополис нямаше обявено намаление. колко беше ще кажете ли?

# 62
# 63
  • Стара Загора
Мили мамчета не мога да намеря подходяща тема, но споделяте ли някъде ваши дрехи които вече не носите, или никога.не сте носили за продажба?
Много ви благодаря Hug

Във фейсбук има такава група - "Продабжа на несполучливи интернет покупки". Както става видно от заглавието обаче, там приемат обяви само за дрехи, закупени от интернет и искат линкове към сайтовете.

# 64
Здравейте, не е много по темата, но не знам къде да попитам. Харесах си едно кожено яке в Зара, но се оказа, че нито един магазин няма моя размер. Искам да поръчам от английския онлайн магазин, обаче ме препраща на страницата на нашия, чието откриване предстои. Някой може ли да ми деде линк?

# 65
  • Пловдив
email от PANDORA: Жените за нас са уникални, специални и вдъхновяващи. Затова бихме искали да вдъхновим и Вас преди официалния Ви празник!

От 1-ви до 8-ми март купете сребърна гривна PANDORA със сребърен талисман на специална цена 139 лв.

Магазини PANDORA може да намерите в Mall of Sofia, The Mall, Paradise Center, Serdika Center, PANDORA Center ( бул. Витоша 53), Mall of Plovdiv, Grand Mall Varna & Mall Galleria Burgas.

*Промоцията важи във всички магазини PANDORA в България.
**Промоцията важи за зададения период.
***Промоцията важи за сребърни гривни от 115 лв и талисмани до 57 лв.
****Промоционални артикули не подлежат на връщане и замяна.
*****Предложението не важи за последната излязла колекция "За специалната жена".

# 66
Здравейте, не е много по темата, но не знам къде да попитам. Харесах си едно кожено яке в Зара, но се оказа, че нито един магазин няма моя размер. Искам да поръчам от английския онлайн магазин, обаче ме препраща на страницата на нашия, чието откриване предстои. Някой може ли да ми деде линк?
Порови в настройките на браузера, там някъде има настройка, чрез която сайтовете се отварят спрямо  мястото на търсенето. Пробвай и с инкогнито търсене.

# 67
  • София
Дъглас и Бюти зоун

ЕКСКЛУЗИВНИ -30%

Възползвайте се от -30% отстъпка на всички продукти на ESTEE LAUDER, CLINIQUE, MICHAEL KORS, DKNY, TOM FORD и TOMMY HILFIGER. *Промоцията важи от 05.03.2016 г. - 08.03.2016 г.

При покупка над 80 лв. получавате комплимент бутилка вино, а над 130 лв. бижу с марка CULTURE MIX. Промоцията е валидна само на 8-ми март и важи до изчерпване на наличните подаръци.

# 68
  • Пловдив
Dika до -70%  Peace

# 69
  • Sofia
   На продуктите на Avène ще има ли някъде намаление, по случай 8-ми Март? И изобщо – дали по аптеките и моловете ще има някакви примамливи промоции? Wink

# 70
# 71
  • София
Вчера си купих 2 тениски с дълъг ръкав от NewYorker - памучни, много хубави, за 1.90лв всяка. Направо не можах да повярвам, че са на такава цена.
А онзи ден си взех от намаленията в Теранова един клин за 7лв и една пола пак за толкова.
Общо взето, съм много доволна от придобивките си.

# 72
  • Стара Загора
menyanthe, купувала съм от New Yorker панталон намален на 1,90лв. Даже на касата се изненадах, защото на етикета имаше цена 5,90лв.  Laughing И пола съм взимала на тази цена от там.

# 73
Утре имам рожден ден. Къде правят намаления за рожденици? За Пловдив иде реч.

# 74
  • Варна
Намаление в сайта на Арлен - Талго имат -20%
Филорга -10%

Общи условия

Активация на акаунт