Намаления - пролет/лято 2016

• 201 691
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
Има ли някакви намаления в Bershka в момента? А къде може да се следи за такива, след като нямат бг секция в сайта си и изобщо никакво промо никъде?  Close

Има някакви частични, на избрани неща, нищо особено. Така мисля, съдейки по английския им сайт.

# 121
Момичета, да подсетя тези от вас, които имат ваучери от ХиМ, че вече тече срокът им.
Аз имах 4 Х 10 лв. и взех 3 анцуга на децата по 20,00 лв, от тези 3 за 2, та ми излязоха съвсем без пари.
Он лайн важат ли ваучерите или са само за физическите магазини? Разполагам с един,но в нашия град няма .HM.

# 122
Момичета, да подсетя тези от вас, които имат ваучери от ХиМ, че вече тече срокът им.
Аз имах 4 Х 10 лв. и взех 3 анцуга на децата по 20,00 лв, от тези 3 за 2, та ми излязоха съвсем без пари.
Он лайн важат ли ваучерите или са само за физическите магазини? Разполагам с един,но в нашия град няма .HM.
Само в магазина.

# 123
Здравейте Simple Smile
Да сте виждали мъжки пролетно - есенни якета, които да са изчистени и от плат, а не шушляк?

# 124
  • I want it all and I want it now.
Изчистено яке има в Резерве иначе повечето им модели са комбинирани .

Отваря Forever 21 в България на 2 април в Paradise Center.

# 125
  • София
Не е тук мястото да си задам въпроса,но многократно е ставало въпрос за връщане на стари дерхи в H&M.
Във всички магазини ли приемат?Например в този на Витошка приемат ли?

# 126
Аз също имам въпрос свързан с предаване на стари дрехи в магазина.
Ваучера можели да се ползва веднага?

# 127
Може веднага
Мисля че във всеки един магазин може

# 128
  • София
Днес си купих козметика на Веледа с 20% отстъпка от аптека Медея , промоията е до края на м. март Peace

# 129
  • 1st floor
Виждали ли сте някъде цял бански за плуване в промоция? Simple Smile Поръчах от Май Мол, но дойде някаква пародия, нищо общо с предишния, който поръчах от там. Ще го връщам, но ми трябва друг...

# 130
  • София
Аз също имам въпрос свързан с предаване на стари дрехи в магазина.
Ваучера можели да се ползва веднага?
За какъв ваучер става дума?

# 131
  • София
Когато занесеш/върнеш торба със стари дрехи срещу тях ти дават ваучер за 10% отстъпка при следващо пазаруване.Не съм сигурна обаче дали процентите бяха тези,както и дали ваучера важеше за цялата покупка или за един артикул.

# 132
Когато занесеш/върнеш торба със стари дрехи срещу тях ти дават ваучер за 10% отстъпка при следващо пазаруване.Не съм сигурна обаче дали процентите бяха тези,както и дали ваучера важеше за цялата покупка или за един артикул.
Има тема по въпроса, там е описано всичко. Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=772521;topicrefid=20

# 133
  • I want it all and I want it now.
Виждали ли сте някъде цял бански за плуване в промоция? Simple Smile Поръчах от Май Мол, но дойде някаква пародия, нищо общо с предишния, който поръчах от там. Ще го връщам, но ми трябва друг...

Разгледай в Декатлон.

# 134
  • София
Записвам се да чакам промоцията 3 за 2 на бейсик нещата на H&M, за да накупя на малкия долнища, а на голямата рокли и клинчета.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт