Намаления - пролет/лято 2016

• 201 713
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Помните ли кога намаляха якетата в Масимо Дути? Купувала съм си две кожена якета за 350 лв., сега са на 500 лв. и знам, че ще ги намалят, но не помня кога, някой има ли спомен? newsm78
И аз искрено се интересувам от тази информация... До сега не съм купувала от там с намаление, някак като намалят цената ми намеля и интереса  Laughing

# 151
Ваучер за -15% от връщане на торба с дрехи може ли да се използва за артикул в промоция?
Да,поне при мен се получи! Grinning

# 152
  • Варна
Помните ли кога намаляха якетата в Масимо Дути? Купувала съм си две кожена якета за 350 лв., сега са на 500 лв. и знам, че ще ги намалят, но не помня кога, някой има ли спомен? newsm78
И аз искрено се интересувам от тази информация... До сега не съм купувала от там с намаление, някак като намалят цената ми намеля и интереса  Laughing

Всички марки на индитекс (Зара, Масимо Дути, Пул енд Беар, Страдивариус) намалят на 25.06 и на 25.12. Нямат други дати за намаления  Peace

# 153
Имах ваучер за хм за 10 лв, но видях че на 20- ти е изтекъл. Ако отида все пак дали ще ми го признаят?

# 154
Имах ваучер за хм за 10 лв, но видях че на 20- ти е изтекъл. Ако отида все пак дали ще ми го признаят?
Не, за съжаление

# 155
  • Once there was a Hushpuppy...
Пазарувах и аз миналата седмица, за съжаление без осолени намаления.
В Резървд купих бельо на сина ми, имаше -50% на второто. Така добре ми се вързаха комплект слипове и потници Peace
Тениска с къс ръкав от Бенетон, но без никакво намаление. Очаквам тяхното Peace
И от Х и М малко..

# 156
  • София
Мернах табела на ХиМ витрината 3 за 2, на нещо пролетно, но не разбрах за кои артикули става дума.  newsm78

# 157
И аз искрено се интересувам от тази информация... До сега не съм купувала от там с намаление, някак като намалят цената ми намеля и интереса  Laughing

Всички марки на индитекс (Зара, Масимо Дути, Пул енд Беар, Страдивариус) намалят на 25.06 и на 25.12. Нямат други дати за намаления  Peace
Пускат понякога Mid-season Sale, но трябва да се следи, а и намаленията не са много атрактивни.
Мернах табела на ХиМ витрината 3 за 2, на нещо пролетно, но не разбрах за кои артикули става дума.  newsm78
Важи за артикулите, на които има етикет 3 за 2. Събрани са в една част на магазина. Аз нищо не си харесах от тях.

# 158
  • Once there was a Hushpuppy...
И аз Peace
Пазарувах други неща.

Кой питаше за ботушки за дъжд и дъждобран в една гама и съчетани?
Видях в Дъ мол в Колев и Колев. Имаше избор Peace

# 159
  • Berlin
-30% на всичко в Маркс и Спенсър, от днес до 03.04.2016 👍

# 160
От днес до 10.04. в онлайн магазина на ХМ има до 50% намаление.

# 161
  • софия
От днес до 10.04. в онлайн магазина на ХМ има до 50% намаление.

Някой знае ли дали намаленията ги има и в магазините им или са само онлайн?

# 162
Само онлайн  Peace

# 163
-30% на всичко в Маркс и Спенсър, от днес до 03.04.2016 👍
Благодаря! Явно почват с намалението преди закриване Simple Smile

# 164
  • Berlin
Дали? Аз миналата седмица напазарих малко на -20%, на дамски дрехи и бельо беше само. Кога ще ги закриват? Да дебна още намаления. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт