Намаления - пролет/лято 2016

• 201 750
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Намалението е само на ненамалени вече артикули
Закриват към средата на май, доколкото съм чувала

# 166
  • Berlin
Жалко. Simple Smile
Има ли тема за пазаруване от бг сайта на Зара? Искам да питам какъв е този начин на плащане Dear Bulgaria. newsm78

# 167
Жалко. Simple Smile
Има ли тема за пазаруване от бг сайта на Зара? Искам да питам какъв е този начин на плащане Dear Bulgaria. newsm78
Има:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=912086

# 168
Момичета, някой има ли представа кога ще започнат намаленията на G-star?

# 169
Zara в момента имат намаление на избрани артикули - и в магазините, и онлайн. Докладвам от Zara на Витошка😊.
Намалените неща можете да видите на сайта - въпреки че там са доста изчерпани, в магазина има всичко.

# 170
Утре откриват Forever 21 в Paradise center
Надявам се магазинът да е голям и да предлагат повечето от артикулите в сайта. В момента търся дали ще може да се пазарува и онлайн, но не намирам информация...

# 171
  • София
Форевър 21 си работеше и днес. Аз лично не останах впечатлена...но е доста зареден де.

# 172
  • Пловдив
Sephora - плати 2 вземи 3!  Simple Smile

# 173
  • Berlin
Но само за продукти с марка Sephora!
И аз вчера минах през Зара, взех обувки за децата на 20лв, в сайта нямаше никакви номера, но в магазина имаше всички почти. Естествено, само един номер нямаше - за малкия и сега трябва да купувам още един чифт, защото тези са му малки. Simple Smile

# 174
  • София
а за Сефора каква е точно врътката, от 3 техни продукта на каасата ти опрощават  Laughing най-евтиния?

# 175
# 176
  • София
В Интерспорт в Ринга, днес и утре -30% на всички обувки. Предполагам, че и в другите магазини ще има.

# 177
  • София
Това за кои магазини се отнася?
Благодаря! bouquet

# 178
  • Sofia
   На лични също ме попитаха този въпрос, но за съжаление, нямам достоверна информация. Съдейки по други промоции на марката, предполагам, че промоцията важи във всички фирмени бутици на Estée Lauder, както и вероятно в магазините от типа на BeautyZone, Douglas, Sephora. Според мен, най-добре е, който се интересува, да попита на Facebook страницата на марката – ето. Peace

# 179
  • София
Това за кои магазини се отнася?
Благодаря! bouquet

Мисля че такава промоция има в Debenhams,но аз дори не обърнах внимание.Бях набелязала нещо друго,което да си купя.

Общи условия

Активация на акаунт