Косопад - 9 тема

• 144 513
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Аз използвах една кутия ампули на Виши - Деркос. При мен нямаше абсолютно никакъв ефект.

# 466
Аз използвах една кутия ампули на Виши - Деркос. При мен нямаше абсолютно никакъв ефект.

И при мен, писна ми от пари на вятъра  Cry И Приорин съм пила, и Пантогар, и Биотин, какво ли не....НИЩО  Cry Cry Cry

Мариголд, а шампоаните кои са?

# 467
Ами, аз съм писала назад, да не спамя много - но пак ще напиша.
 Първоначално, когато започна силен косопад при мен, пробвах какво ли не без ефект.
После започнах да ползвам шампоан Ревита, ампулите на Керастас Aminexil Force R и Приорин и в рамките на седмица спря напълно.
В момента редувам шампоан Ревита и Bain Prevention на Керастас. Вече не ползвам ампули и не пия добавки.
Просто не смея да спра напълно противокосопадните продукти.

Нещата, които изредих са много пари, но пък преди това дадох не помалко за всичко, което намерих на пазара без ефект.

От тези продукти веднага се оправят при мен поне нещата. Вече като не съм така шашната, ако се наложи, ползвам пестеливо ампулите на Керастас и до месец могат да ми стигнат и пак има ефект.

# 468
Мариголд, а при теб от кои части на главата /ако си забелязала/пада най-много коса?

Аз отново чакам Бисквитка да сподели мнение от нейните последно закупени продукти. Вече трябва да е минал повече от месец. Шампоана май беше точно Ревита и при нея.

/P.S. Значи, като спомена ника на бисквитка, и веднага ми потичат лигите, създавам си асоциация за ореховка  Yum /

# 469
Здравейте, никога не съм имала много гъста коса, но след раждането направо падаше на снопове. Приемах различни добавки, витамини но всичко има временно действие. Преди известно време разбрах, че вече има филър за коса, питах дерматоложката, но тя ми каза, че е съвсем нов продукт и няма лични наблюдения. Ако някоя от вас е чувала или знае за него от приятели,  моля да сподели:
http://www.drkaliasheva.com/services/dr-cyj-hair-filler-parviyat … eta-filar-za-kosa

# 470
Скрит текст:
Скрит текст:
Ами, аз съм писала назад, да не спамя много - но пак ще напиша.
 Първоначално, когато започна силен косопад при мен, пробвах какво ли не без ефект.
После започнах да ползвам шампоан Ревита, ампулите на Керастас Aminexil Force R и Приорин и в рамките на седмица спря напълно.
В момента редувам шампоан Ревита и Bain Prevention на Керастас. Вече не ползвам ампули и не пия добавки.
Просто не смея да спра напълно противокосопадните продукти.

Нещата, които изредих са много пари, но пък преди това дадох не помалко за всичко, което намерих на пазара без ефект.

От тези продукти веднага се оправят при мен поне нещата. Вече като не съм така шашната, ако се наложи, ползвам пестеливо ампулите на Керастас и до месец могат да ми стигнат и пак има ефект.
А каква е цената на шампоан Ревита и продава ли се в аптеките/или от някой сайт/

# 471
Дани, в аптеките не се продава.
Ето сайта http://www.dslabs-bg.com/products/9/Revita.html

# 472
Благодаря  bouquet

# 473
 Момичета,някоя от вас  пила ли е омега 3 ако може да даде отзиви? Как се отразява на косата и Щитовидната жлеза? bouquet Praynig

# 474
Съдържанието на шампоана е много полезно.Като прочетох масло от ему се сетих че съм чела че щраусовата мас има такова действие, аз съм я ползвала за стрии има невероятен ефект,така че вярвам че ще има ефект и за косопад.

# 475
Момичета,някоя от вас  пила ли е омега 3 ако може да даде отзиви? Как се отразява на косата и Щитовидната жлеза? bouquet Praynig
Пила съм и го пия без спиране,но за щитоводната жлеза е хубаво да се комбинира със селен.

# 476
Пила съм и го пия без спиране,но за щитоводната жлеза е хубаво да се комбинира със селен.

Какъв ефект забеляза от него върху целия организъм след като започна приема му и по колко на ден пиеш? bouquet Hug

# 477
За колко време стига? Комбинира ли го с нещо друго?

# 478
Здравеите!! И аз имам голям проблем с косата си. Преди време падаше мнжго пих витамини МЕРЦ СПЕЦИАЛ ДРАЖЕ и ми мина за около една година нямах проблем. Сега в момента съм в Англия, и забелязвам че отново започва да пада ужасно много ...  има ли някой в чужбина или в Англия да ми каже хубави витамини или ампули за коса. Навита съм да пробвам ако знаете някоя маска нещо и аз не знам вече Sad чоля помогнете
.

# 479
  • SF

Благодаря ти за подробните обяснения за ампулите. Днес ще потърся тези на Виши. Ще комбинирам и с един шампоан, който е срещу косопад и ми остана от миналогодишната криза. Спирането й отдадох на комбинацията на този шампоан и балсам. Балсамът беше отвратителен на мирис и няма да го купя пак, защото не го изтрайвах. Уж аромат на бадеми, но за мене наподобяваше много тежка миризма на боя за коса. Ще ви кажа, ако усетя промяна.

Омега 3 съм пила, но не е било в период на косопад и не съм забелязала никакво особено влияние върху косата ми. Може и да е имало, но не съм обърнала внимание. По принцип аз съм от хората с хубавите коси. Леко съм я посъсипала от изправяне и боядисване, но... така се харесвам, какво да правя! Simple Smile
За влияние върху щитовидна жлеза пък съвсем не мога да ти дам отзиви. Дано да не съм бъзикала нещо и там. Как ти хрумна да питаш това? Чела ли си някакви описания на продукта?
Преди да го пия, аз четох само положителни мнения и листовката на Омега 3. Вярно е, че сегашният ми шампоан се казва ОМЕГА, но аз като цяло пък не съм доволна от него и няма да повторя покупката. Прави ми косата много мека и ефирна, а аз я изправям и трудно я оформям и задържам изправеното. На някои момичета може да им харесва точно този ефект на развълнуваната коса. На мене не и затова казвам, че не е моят шампоан.

Общи условия

Активация на акаунт