Косопад - 9 тема

• 144 415
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Толбухин
Здравейте!
При ме пак е страшно, много е зле когато я мия и суша. Неделя правих маска: бадемово масло, масло от розмарин, тривитаминол, ракия и 1 л. урина. Гадно ми е, много ми е гнусно, но четох много и реших да пробвам. Стоя около час - два. Мия с Мароканско злато от вет. аптека, пак е с тривитаминол и арганово масло 2,20 лв. Сутрин и вечер Миноксидил 2%, през деня се случва да натъркам корените - темето с корен джинджифил, не мирише може да се ползва и на работа. Пия сега Калмацин.
Снощи четвъртък пак маска, стоях 2 ч., нея суших със сешоар да не пада още.
Днес намерих това и реших да го споделя с вас СУХ Шампоан, ако можем да удължим миенето на 5 дни ще е супер:
  http://krasota.rozali.com/kosa/da-si-prigotvim-suh-shampoan-u-doma.html

# 571
  • София
Аз си взех простия зелен балсам на Дав. При мен действа.
А шампоана на РФ ще си го ползвам за измиване на лице - много добре мие грим! Mr. Green
При мен явно е сезонен косопад, но ми се видя много.
Може и да си взема колаген и хиалурон за пиене.

# 572

Ами те 100 падат, но, ако косъмът и скалпа са здрави, изникват нови косми, така че няма проблем. Затова и при косопад или съмнение за такъв се броят, приблизително разбира се, колко косъма падат, както и дали има наличие на новопокарали косми.
Ми не знам..100 на ден са 3000 на месец, 36000 на година. Да кажем че това са ми половината косми по главата. Косата ми е 65см. Как новите косми ще смогнат да израснат до 65 см. че косата ми да изглежда постоянно еднакво..!? Разсъждавам си ... Mr. Green

# 573
Ами разсъждавай, като в разсъждението включиш, че не винаги падат по 10 освен това, ако при паднали 100, изникнат точно толкова, те непрекъснато ще са на различна дължина, да не говорим, че имаме не по 70 000 косми, а около 100 000. А и между израснали 100 косъма на 01.01. и израснали на 31.12 ще има около 12 см. разлика.

# 574
Здр,гела на давинес против косопад става ли за мазна коса? Мисля да си купувам,но не мога да се реша...

# 575
Грижете се с подходяща грижа за скалпа на косата си като ампули за косопад растеж и т.н. Всичко става с проба грешка , докато не намерите своя продукт . Няма смисъл да броите колко косъма ви падат всеки ден , чак такава мания ..може да предизвика още по засилен косопад.

# 576
  • Толбухин
http://www.hera.bg/s.php?n=493
Като аз слагам 1 с.л. хума, 1 яйце и 1 с.л. оцет. Навлажнявам косата, нанасям маската с хума и стоя 20-30 мин.. После под душа само плакна без шампоан. В началото ще имате усещането, че все едно не ви е измита косата, но това е само ваше усещане.
Преди 15 г. имаше един период около година, в който мие косата си само така, без шампоан. Подхрани се, започна да се омазнява и на 4-5 дни и важното е да спре да пада.

# 577
Аз се отказвам. Повече от година правя чудеса за тази коса - то не са маски всяка седмица - всякакви, с масла, с яйца, с хума, с.... с каквото се сетиш. Витамини, шампоани, апмпули. Изследвания правих.  И нищо. Уж е спряла да пада. Вече не намирам паднали косми всяка сутрин на възглавницата, защото имах и такъв период.  Уж и под душа и на четката не са много.

Но връзвам си косата и ми прозира скапла отстрани над ушите!!! и над челото.

Никога не е било така. Даже се влошава. Ми аман! Няма оправия  Sad

# 578
Моя косопад спря момичета,какво правих.Основно пих витамини за коса:
и мазах основно с кокосово масло с листа от къри. Тази рецепта я четох в нета и т.к. не можах да си поръчам от Б-я такива листа къри ги поръчах от ebay.Мазах поне месец.Не съм ползвала дори шампоан за косопад , ампули си купих 2 от моя фризьор но тогава косата ми беше почти спряла да пада.Шампоан ползвам от години само с органик съставки. Дано да съм била полезна! Grinning

# 579
Здравейте!Може ли да ми препоръчате добър дерматолог в Бургас.Вече се отчаях с този косопад.Косата ми оредя много и ми се струва че имам леки петна,само се гледам в огледалото по цял ден.Хиляди маски си правих,ампули,мазане с чесън,джинджифил сега ще пробвам и с хрян.Вярно косопада понамаля но все още изпитвам ужас като се среша суша или къпя че ми падат косми.За жалост в Бургас няма добри лекари,та ако някой все пак знае да ми препоръча.Идва ми да се обръсна и да сложа перука  #Crazy

# 580
Какво мислите дали да не се мажа с чемерика.Знам,че е отровна,но вече ми писна.Ако някой е ползвал ще се радвам да разбера има ли резултати и каква е рецептата за приготвяне на отварата.Моля се да ми порасне нова коса,това повече ме притеснява.

# 581
Ползвала съм стария Себорал форте, който беше с чемерика. От него наистина никнеше нова, здрава коса и то с доста бързи темпове. За отвара от билката не знам как се прави, но знам, че е много отровна. Някъде бях чела, че не трябва да се вари в затворено помещение, защото дори изпаренията са отровни. Не знам дали е вярно.

# 582
Чувала съм за СЕборал форте с чемерика,но е спрян отдавна от производство за съжаление.

# 583
Искам да споделя, че изпих една опаковка капсули на Фитовал и се мазах през същото време с лосиончетата им. Ефект никакъв!

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 16:10 от Bastet

# 584
Аз също пих хапчетата на Фитовал,не мога да кажа дали има резултат от тях или от маските.Препоръчаха ми шампоан на Фито,но от него почна повече да ми пада косата и го спрях,а много хора са доволни,явно не е за моята коса.Сега ползвам шампоана на Здраве Форте за косопад и съм доволна,по малко коса ми пада като се къпя.Ползвам и ампули за косопад,както и стимуланата на Икаров.Определено косопада е по малко от септември месец досега.Факт е че косата ми оредя,вече се моля на чудо да почне и да расте нова  newsm20

Общи условия

Активация на акаунт