bg-mamma ме накара да го купя

• 26 279
  • 214
  •   1
Отговори
# 105
  • here and now
Метеоритите не са грим. Те са:
Цитат
.....  малко като "новите дрехи на царя"
Цитат
.....просто нелоша пудра... за 100 лв
Напълно съм съгласна с това, но не съм имала по-добра пудра.
Аз съм с мазна кожа и ми се отразяват перфектно.
Сетих се и за черната маска на  Glamglow. За нея също научих от форума и съм изключително доволна. Скоро не съм я купувала, трябва да се поправя Wink

# 106
*Алис* , значи не си ползвала други пудри!  Grinning Grinning Grinning
Ох, майтапя се, но наистина и аз съм разочарована.
Добре, че ги взех на разпродажба иначе щях да съм бясна.
На мен още като ги пуснаха в средата на 80-те години на миналия век не ми харесаха, но след толкова положителни отзиви сметнах, че са с променена формула.

# 107
Момичета, ако реша да си взема метеоритите, в кой вариант е по-добре да ги взема - на топчетата или компактната? Аз мисля да ги слагам като лек завършек на грима за по-сияен тен, но в никакъв случай да не лъщя от километри... Laughing

# 108
  • here and now
Аз съм ползвала само тези на топчета и освен мен никой не знае, че съм с тях - почти не се забелязват.

# 109
Момичета, ако реша да си взема метеоритите, в кой вариант е по-добре да ги взема - на топчетата или компактната? Аз мисля да ги слагам като лек завършек на грима за по-сияен тен, но в никакъв случай да не лъщя от километри... Laughing
Зависи дали искаш да ги носиш навън в чантата или не. И все пак топчетата са преживяване, а компактния, обикновен вариант е просто пудра. Hug Компактните лимитки няма смисъл да се обсъждат.

# 110
  • HH
Предлагам да се смени името на темата с "бг-мамма ме накара да си купя Метеоритите" или на "тази тема ме накара да си купя Метеоритите" . Мен ме навихте, сега в петък ще видя какво е положението на летището и максимум другата седмица съм си ги купила за 8ми март (не , че го празнувам, просто да си имам поводMr. Green

# 111
Момичета, ако реша да си взема метеоритите...
И все пак си помисли добре. От всички, купили ги, повече от половината ще ти кажат, че от тях почти няма смисъл, освен гордостта, че ги притежаваш и ти. Laughing

# 112
Купувайте предимно светлите варианти и не Dore. Той е като руж и не е добър. Става добре на много тъмни кожи.

Ето ги в новата пролетна лимитка.

# 113
  • HH
Densi, стандартната опаковка колко грама е? Вчера  гледах в един сайт, перлите, 25 гр за 47 евро. Това ок ли е?

# 114
Densi, стандартната опаковка колко грама е? Вчера  гледах в един сайт, перлите, 25 гр за 47 евро. Това ок ли е?
Да 25 гр. са страндартните опаковки, а зимната лимитка пирмерно е 30 гр. Мисля, че е ок за парите, но погледни, защото аз купувам само лимитки, а те са доста по-скъпи. От стандартните имам, но са купувани отдавна и съм забравила за колко, но там някъде около 85 лв.

# 115
  • HH
Аз нямам Сефора тук, в Douglas няма от лимитираните  Confused

# 116
Не можеш ли да поръчаш от интернет?
Не си купувай лимитка, те са по-скъпи, по-лъскави и по- странни обикновено. Най-добрите са обикновените със зелените топчета. Пробвала съм всички излизали последните 5-6 години в Европа. Лимитките са за колекционери, те са гъдел за пристрастени.

# 117
  • Бургас
Не можеш ли да поръчаш от интернет?
Не си купувай лимитка, те са по-скъпи, по-лъскави и по- странни обикновено. Най-добрите са обикновените със зелените топчета. Пробвала съм всички излизали последните 5-6 години в Европа. Лимитките са за колекционери, те са гъдел за пристрастени.
Обикновените метеорити също ли миришат така разкошно както лимитките?Имала съм драконовите метеорити,но наистина бяха невероятно лъскави и ги размених,обаче си спомням неповторимия им аромат.

# 118
Да абсолютно всички миришат така, на парфюма на Герлен отдавна спрян от производство Метеорити Герлен. Миришат на виолетки. Heart Eyes
Драконовите бяха/са едни от най-лъскавите излизали въобще.

# 119
  • Бургас
 densi bouquetЖалко,че са спрели този парфюм,невероятен е,бих купила нови топченца само заради аромата.

Общи условия

Активация на акаунт