bg-mamma ме накара да го купя

• 26 284
  • 214
  •   1
Отговори
# 90
  • Велико Търново
Аз можеше и да не забележа, но голямата ми дъщеря ей така попита дали не съм забелязала, че едните ми метеорити са по малко Mr. Green

# 91
  • някъде под слънцето...

Аз преди повече от 15 години разбрах, че от козметика не се става нито по-красива, нито по-щастлива Laughing
По.красива и по щастлива,  като с магическа пръчка определено не.През годините осъзнах, че всяка жена има свой максимум и минимум във всеки един момент от живота си.Тези два полюса се  маркират  от генетичните и заложби.Това къде  между двете   крайности ще.бъде личен избор на всяка.
Козметиката сама по себе си не води към екстремните точки.Ако е подходящата за определената жена, определено ще я придвижи към максимума.
И най качествените гримове използвани неподходящо, могат да я придвижат към минимума.A неподходящите козметика, колкото и квалитетна да е,  също може да влоши положението.
Дали добрият ни  по младежки вид и вниманието към личността ни ни прави по щастливи....Сложен казус.Въпрос на ценности и приоритети

# 92
Основно козметика и аксесоари....например:
Менстр. чашка
http://www.me-luna.eu/epages/63898218.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shop … 8/Products/C-7502

Ръкавичките за мъртва кожа: http://www.aliexpress.com/item/New-2Pcs-Lot-Shower-Towel-Magic-P … /32258675035.html

Гела на Фитокод:
http://www.phytocode.bg/images/stories/virtuemart/product/facial … wash-gel_site.jpg

Маска за коса Zaja:
http://shopthebest.eu/userfiles/productlargeimages/product_10465.jpg

Масла (от темата за маслата) и тн. и тн.
 bouquet bouquet

# 93
  • София
Много неща съм купила, защото Бг-мама ме е ,, накарала" Laughing Няма как да се сетя за всичко. Вярвам на определени потребители, на други мнението подминавам, защото съм разбрала, че вкуса и разбиранията ни са различни.
Дължа на Бг мама голяма част от парфюмната си колекция. Не че купувам точно конкретния продукт/парфюм, но четенето ми изостря интереса да пробвам нови неща, да търся, разглеждам. Peace
За бяла козметика бг мама не ми влияе например, но за гримовете е друга работа.

# 94
Доста различни продукти съм купувала по препоръка оттук, най-голямата ми и трайна любов си остана козметиката на Фитокод. Чета отзиви предимно за бяла козметика, рядко слагам грим и поддържам скромна наличност в несесера. Преди няколко години почти се разорих покрай четенето на парфюмната тема, сега я заобикалям, защото съм в много крехка ремисия.  Laughing

# 95
  • HH
При мен е обратното. Купих си спирала, бях доволна и влязох да споделя в съответната тема. После се зачетох за другите спирали от този клас и следващата, която си купих беше доста харесвана и препоръчвана тук във форума. Като цяло не ме интересува кой точно се е изказал положително. Има купища положителни мнения за продукти и марки, които и да ми ги подаряват няма да ги взема.

Но пък с тези метеори ме зарибихте, дори търсих в амазон да видя дали няма да има още от коледните със звездички вътре  Crazy

Що се отнася до парфюмната, там не влизам. Докато при декоративната козметика можеш да снимаш и покажеш ефекта, при парфюмите това не върви. А и възприятията на всички са различни и съм останала с впечатлението, че има хора, които си поръчват парфюми ( и не само) без да са ги пробвали, което ми е странно.

# 96
  • София
Е сега ме зарибихте с новия хайлайтър на Катрис! Таман си търся!

# 97
  • Вестерос
И аз ще го търся  Laughing

# 98
  • Бургас
Новият хайлайтър на Катрис вече го имам Mr. Green

# 99
При мен е точно обратното, отказвам се от продукти. Имам 2 - 3 препоръчани покупки, с които не се разбрахме. Честно казано влизам и чета, за да се отрезвя и като видя безконечното безумно консуматорство, много добре ми влияе. И всеки път стигам до извода, че всичко приключва със строгата индивидуалност.
Но не мога да си кривя душата  - настоящият ми фризьор е по препоръки от форума и не го заменям за никого.

# 100
И той е?

# 101
Любо от Murphy на бул. "България"

# 102
Страшно съм доволна от този салон, но от Ева в салона им на Графа. Ще пробвам и Любо благодаря. Hug bouquet

# 103
Ооох този форум  Crazy Последно лака от пролетната колекция на Шанел и то въпреки че съм с гел лак  newsm78 ooooh! Crazy

# 104
Тук във форума много се хвали декоративната козметика на Catrice. Тук където живея това е най-евтината козметика, която се продава във всяка дрогерия... Купувала съм какво ли не от тях и нищо не ми е харесвало, пудрите, ружове, бронзати - страшно сухи и непокриващи, спирали - сухи и нетрайни, сенките им с много скромни колекции от цветове, единствено моливите за очи са по-трайни, но пък и страшно дразнят очите, ако са чувствителни като моите. За червилата им да не говорим.. Единствено не съм пробвала ФДТ или ББ-кремове, там не съм запозната, но и нямам и интерес вече към тази марка...
Иначе под влияние на форума съм купувала доста неща от професионалните продукти за коса и съм била доволна. На кремове не винаги съм случвала, парфюми си избирам сама на място в магазина, похвалените тук не винаги са ми допадали - или прекалено силни и тежки или доста сладникави за моя вкус... Mr. Green Единствено за метеоритите още се въздържам, харесват ми много, но не знам дали имам нужда от тях, понеже не съм маниачка на тема грим... За разлика от косата например... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт