bg-mamma ме накара да го купя

• 26 286
  • 214
  •   1
Отговори
# 45
и този има леки блестящи частички - дори ми се струва, че потребителката, която ги похвали, спомена, че всички видове имат

# 46
Доста неща съм купила, благодарение на КМ. Харесва ми да чета този раздел и разчитам на мнението на доста момичета.

# 47
  • Бургас

За мен това е Камофлажът на Катрис , във всяка тема беше споменаван като нещо изключително , което няма как да нямаш в колекцията си.
Между другото аз нямам този камофлаж на Катрис,няма и да го купувам,защото коректори не ползвам.

# 48
  • София
Ле Волюм на Шанел, прахообразната пудра на Шанел + метеоритите имам благодарение на Денси и КМ! bouquet
Това са ми 3те най-успешни покупки за всички времена!
Спиралата- ще продължавам да купувам, докато я спрат от производство! Hug Flutter
Който ме е видял с нея, знае защо! Crossing Arms
Благодаря на хората, които са ми отворили очите за нея! bowuu bouquet Те си знаят кои са! Обичайните заподозрени-до стената! Joy hahaha
Свободната пудра на Шанел я спряха, и ще видя с какво ще замествам, а метеорити имам за сега.
Доволна съм от всичко! Hug

Кой не му харесала Нейкида, бе? Я да го видя?! К'во не и харесахте- пигмент? Трайност? Нанасяне? Ако не се харесвате в кафяво, не я купувайте, просто! Ама то заглавието и говори само по себе си, гледайте снимки, търсете гледайте!

# 49
Да и аз съм пропуснала на кого не харесва Нейкида. Ама такъв, който го има и го е ползвал поне 5 пъти.

# 50
 Simple SmileАз бих формулирала въпроса по друг-начин, благодарение на бг мама не бих купила нищо,  но в зависимост от мнението на конкретни потребители, които съм преценила, че са дали обективна оценка на някой продукт  съм купувала козметика

# 51
Някакво уж мега-ултра яко чудо, наречено REDKEN extreme cat

Уж целящо да подхрани. Държах го повече от необходимото наистина. Последните 10-12 см от косата ми се наложи през следващите месеци да ги подстрижа. ПОдарих го на потребителка от някаква тема за размяна на козметика. Неевтин продукт. Но за мен лично пълен боклук с неясно агресивно действие.

# 52
Доста неща съм си купила по препоръка от форума и повечето са успешни придобивки.
След като навсякъде четях за прословутите Метеорити и аз ги поисках (Лъв - какво да ви кажа Simple Smile ) Много си ги обичам, за мен са продукт, без който мога, но ми е по-хубаво с него. Още се чудя ароматът какъв спомен ми навява от детството, може би на теменужените бонбони, които всяка баба имаше в шкафа... но всеки път като отворя кутийката ми става едно такова, хубаво. Пък и са толкова красиви !!!
Pore Minimizer на Dior  е най-добрата основа, която съм ползвала.
Любимият ми фон дьо тен Clarins Ever Matte, идеално ми пасва.
И пресата си за коса избрах по препоръки от форума - кератиновата на Ремингтън.
Неуспешна покупка ми е ДУ на Ести Лаудър, исках да се видя с по-покривен фон дьо тен, но се оказа абсолютно неподходящо за мен...вече му намерих нов дом.
Шанелската спирала Le Volume е нещо, пред което засега устоявам, но за колко дълго - не знам.
Последно време се зачетох в темите за професионалните серии за коса, и преди ползвах професионални продукти, но сега по-задълбочено разглеждам кое с какво да съчетавам.
Абе, въобще,  Красива мама и жълтият бус на Спиди са бич за съвременния мъж  Laughing

# 53
  • Враца
Почти всичко, което купувам съм го видяла или съм прочела за него във форума.
Не издържах и за прословутите метеорити  #Cussing out които са толкова прехвалени и излишни (за мен).
Най-много неща купувам подтикната от прочетеното в темата за "професионални продукти за коса".
Сега като ви чета съм много happy, че никога не съм влизала в темата за парфюми  Rolling Eyes защото са ми слаби ангелите.

# 54
  • Вестерос
Моят отговор е какво ли не  Grinning Общо взето свикнах преди да купя нещо да се консултирам или поне да прочета отзиви за продукта. Като най-изкушаващи теми са ми действали- лаковата и тази за лили и дм.

# 55
И аз много неща купувам след консултация с форума. Има някои потребители, с които съм забелязала, че или гоним един и същи ефект (при грим), или борим едни и същи недостатъци (при бяла козметика) - тях ги следя какво хвалят, иначе не всички масово. Но да, метеорити имам отскоро  Mr. Green Харесват ми.
Само в парфюмерийните теми не смея да влизам, защото знам, че много лесно ще се подхлъзна там. Даже не поглеждам Blush

# 56
  • София
Ама наистина много интересни коментари чета из тая тема!! Забавлявам се, честно! Laughing

Ама ако метеоритите са излишна покупка, защо я правите н-е-д-о-у-м-я-в-а-м?! ooooh!
Интересна е психологията на жената, наистина!
Някои жени, които цял живот не са свикнали да носят грим, нито да ползват пудра, па камо ли прахообразна?! (Ама не. Тя за вдишване ли е?!) Изведнъж тези жени, решават, че като се сдобият с метеоритите, за които са научили от форума - те някак странно ще им преобразят живота, едва ли не!!!! Ами няма как да стане!?!
И след това- разочаровани! От какво и от кого и що, питам?! Знам. Не ми отговаряйте! От себе си! Crossing Arms

# 57
Метеоритите са вълшебен прашец!  Laughing Поръсиш ли се с него, ставаш красива като принцеса. Flutter Затова с една похвала и мозъкът почва да тиктака. ku-ku Сън не лови ни една жена, повярвала в магията, дорде не се сдобие с Метеорити. Ето това е. Crazy

И понякога се чудя как се трият разни коментари, че били реклама, а всичките тия теми, в които описваме и се зарибяваме една друга с разни продукти, които се срещат под път и над път, какво са? Герлен не може да се отплати на тоя форум за всичката реклама, която получава и им вдигат продажбите по нашите ширини. И още много,много други брандове, марки и марчици.

# 58
  • София
Аз не харесвам Нейкид  Grinning

# 59
  • София
Метеоритите са вълшебен прашец!  Laughing Поръсиш ли се с него, ставаш красива като принцеса. Flutter Затова с една похвала и мозъкът почва да тиктака. ku-ku Сън не лови ни една жена, повярвала в магията, дорде не се сдобие с Метеорити. Ето това е. Crazy
Joy Joy Joy Joy Joy
Е, тука сега ако Герлен не се отбият да ти дадат един хонорар за рекламно изречение, пък на! hahaha Joy
Ама, какво ли пък да ни четат! Те нямат нужда от реклама! Това им е ...най-голямата реклама! bowuu

Общи условия

Активация на акаунт