bg-mamma ме накара да го купя

• 26 303
  • 214
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз не харесвам Нейкид  Grinning
Мале, бързо да се оплачеш в темата, как БГ мамите те зарибиха и подлъгаха да я вземеш тая кутийка! Joy Joy

# 61
Скрит текст:
Метеоритите са вълшебен прашец!  Laughing Поръсиш ли се с него, ставаш красива като принцеса. Flutter Затова с една похвала и мозъкът почва да тиктака. ku-ku Сън не лови ни една жена, повярвала в магията, дорде не се сдобие с Метеорити. Ето това е. Crazy
Joy Joy Joy Joy Joy
Е, тука сега ако Герлен не се отбият да ти дадат един хонорар за рекламно изречение, пък на! hahaha Joy
Ама, какво ли пък да ни четат! Те нямат нужда от реклама! Това им е ...най-голямата реклама! bowuu
Ти ако знаеш колко хонорара съм заработила аз тук... ама стиснати хора, никой не дава нищо. Crossing Arms

# 62
  • София
Био козметиката! Изцяло обвинявам форума за това Simple Smile

# 63
  • Щастлива мама на 3 слънца
страхотна тема
всичко взимам само по препоръка от форума

# 64
Сложете аватара на Денси за снимка на темата.  Naughty
Тя е едно от нашите видни гримьорски гурута. Hug bouquet

# 65
Да бе подигравайте си вие на Денси- лудата козметоманка. Mr. Green
Камалия  Heart Eyes Hug

Шанел, аз все още очаквам от вас за рекламата години наред тук.......... акции. Друго не ме вълнува от вас, акции искам. Ега дочакам! Whistling

# 66
  • Вестерос
Метеоритите са вълшебен прашец!  Laughing Поръсиш ли се с него, ставаш красива като принцеса. Flutter Затова с една похвала и мозъкът почва да тиктака. ku-ku Сън не лови ни една жена, повярвала в магията, дорде не се сдобие с Метеорити. Ето това е. Crazy

И понякога се чудя как се трият разни коментари, че били реклама, а всичките тия теми, в които описваме и се зарибяваме една друга с разни продукти, които се срещат под път и над път, какво са? Герлен не може да се отплати на тоя форум за всичката реклама, която получава и им вдигат продажбите по нашите ширини. И още много,много други брандове, марки и марчици.
Което ме подсеща, че трябва да ти дават процент от ессенс  hahaha

# 67
Шегата настрана, научила съм страшно полезни неща. Какви продукти трябва да ползвам, кои  си заслужават и кои не. Преди 7-8г съм хабила по 1 ФДт и 1 пудра  на месец, защото постоянно лъсвах и наслагвах...  Crazy Сега един ФДт ме изкарва половин година, а свободната пудра на Шанел ще ми стигне за поне година и половина напред. А гримът стои естествено, не като кифленска маска...

# 68
  • Враца
Ама наистина много интересни коментари чета из тая тема!! Забавлявам се, честно! Laughing

Ама ако метеоритите са излишна покупка, защо я правите н-е-д-о-у-м-я-в-а-м?! ooooh!
Интересна е психологията на жената, наистина!
  защото като я купуваш не знаеш колко излишни са всъщност.
И едва ли някой си мисли, че ще му променят живота!

# 69
  • Стара Загора
За много продукти съм научила от форума. Купувала съм някои наистина прехвалени тук продукти, но не пестя негативните коментари, когато някой от тях не ми е харесал. За доста продукти съм питала във форума преди да си ги взема.
Не помня всички, които съм си взела под влияние на коментари тук, но ето някои от тях: тоалетни трици на Христина, топ лак с гел ефект на Essence, спирала Maybelline Lash sensational, пудра хайлайтър на Essence от серията Здрач, новата хайлайт пудра на Catrice.
Скрит текст:
По едно време се замислих дали да не си взема толкова хваления Камуфлаж на Catrice, но определено такъв продукт не би ми пастнал добре, по скоро да си взема течния му вариант.

# 70
  • here and now
Метеоритите и аз ги взех ... Ако някой знае къде са най-изгодни в момента, моля да сподели.
Купувала съм доста неща, за чието съществуване съм научила от форума и съм доволна от повечето от тях. Едно от добрите ми попадения е konjak гъбата.

# 71
  • Щастлива мама на 3 слънца
Метеоритите и аз ги взех ... Ако някой знае къде са най-изгодни в момента, моля да сподели.
Купувала съм доста неща, за чието съществуване съм научила от форума и съм доволна от повечето от тях. Едно от добрите ми попадения е konjak гъбата.

Какво е това ?

# 72
# 73
... а свободната пудра на Шанел ще ми стигне за поне година и половина напред. .

Надявай се!

Моята едвам една година ме изкара. bowuu

# 74
Скрит текст:

И понякога се чудя как се трият разни коментари, че били реклама, а всичките тия теми, в които описваме и се зарибяваме една друга с разни продукти, които се срещат под път и над път, какво са? Герлен не може да се отплати на тоя форум за всичката реклама, която получава и им вдигат продажбите по нашите ширини. И още много,много други брандове, марки и марчици.
Което ме подсеща, че трябва да ти дават процент от ессенс  hahaha
Ами не е много коректно положението и колегиален климата в тези бизнес среди... Сама виждаш, че не се оплаквам само аз.  Confused Още повече, аз съм неоценено рекламно лице на евтина марка, а колежки,  поддържащи имиджа на авангарда в класната козметика, също биват пренебрегвани с години! Няма справедливост на този свят, няма...  Tired

Какво е конджак.
Ето, заработих пак някой лев, който така и няма да получа...

Общи условия

Активация на акаунт