Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 706
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
Момичета на мен почна доста често през деня да ми се гади.... някой има ри такива симптоми?  Мислех си че е доста рано за това..

Да, рано е за да е бременен симптом, макар че ти го пожелавам. Вероятно е от лекарствата или от стреса.  Hug

# 106
Аз не смея нищо да кажа, знам че повечето оплаквания са от Утрогестана, но днес много ме боля ниско долу. Аз освен Утрогестан нищо не взимам..8ми ден ми е и някак си до снощи много се бях сдухала и все си мислех, че и този път ще е нулев. Днес като ме заболя толкова много чак се зарадвах, че чувствам нещо! Колкото и глупаво да звучи! Не искам да правя тест, може ли?!?!?! newsm78

Шакира,и при мен два дни преди теста имаше ПМС.\Бях  убедена,че нищо не е станало,нищо.В деня на теста  висях пред лабораторията и си пусках  други момичета да минат преди мен,шубе ме беше,не исках да правя тест.Е  дадох кръвчица след  това.После час и половина висях като сопол пред клиниката,ни жива ни умряла,но резултата леше добър-480.37.
Пожелавам и на теб положителен резултат!

# 107
Аз пък докато правех пикливия тест ръцете ми трепереха и едвам задържах урината в чашката. После докато чаках дали ще се появи втора чертичка, не можех да си фокусирам погледа върху лентичката, а сърцето ми биеше лудо. Беше невероятен стрес - чувствах се, като на най-важния изпит в живота си. Още изтръпвам, като си спомня.  doh

# 108
А бе днес ме сърбеше да отида до клиниката, но като си помислих и спомних предния път как го преживях и се отказах. Знам, че трябва да приема всеки резултат, какъвто и да е той. Аз само на 8ден имах такова силно усещане сякаш ще ми дойде. На втори и трети ден имаше някакви придърпвания, два дни често уриниране и това е. Нещо губя надежди, ама няма как..трябва да се преживее.
Светле, ти имаше ли друг симптом, освен силното усещане за ПМС два дни преди тест?

# 109
Шошии не се коси сега трябва да си спокойна Моля те
Аз съм спокойна, мило. Подготвена съм. Аз съм приела мисълта, че или ще стане, или няма да стане. Не упреквам док. Може би и при неуспех пак няма да го упрекна, защото не виждам защо.  Ти бъди спокойна. Такава е играта: фифти/фифти (макар че статистическия процент е по-различен). Стягай се за следващия гейм, щото който играе печели, който не играе, не печели.
Пожелавам ти сила. И здраве. Пожелавам го на всички нас. Щото щом сме тук, останалото вече сме го спечелили!

Момичета и аз съм при вашия чичак.Аз пък винаги упреквам доктора за всяко неразположение,ама това е така защото съм установила,че така ми е по леко на душата да има виновен и това да не съм аз.Но в същност си го обичам и му имам доверие.Аз му се доверих и му дадох трети шанс и с общи усилия вече сме 5 месец.Вярвам че ще стигнем до края.Пожелавам на всички нас да успеем с нашите лекари!

# 110
Ники74 доктора наистина е стабилен знам че прави всичко възможно без да се обяснява ама всичко е божа работа за мен а той реши...късмет докрая

# 111
Я, Шакира, следвам твоите симптоми. Айде да си с + преди мен.  Hug
Нз как издържате направо за кръвния. Започвам да припиквам тестове още на 5ти ден след трансфера. Установих,че 10 дни след овулацията вече тестът отчита (поне при мен).
Да се наредя и аз сред чакащите:)

# 112
И аз не знам как издържам вече. Вчера казах на мъжът ми да ходим до клиниката, усетих го как го сърбеше отвътре, но накрая се отказахме. Колкото можем толкова ще държим. В сряда ми е 12ден на 5дневни. Освен леко ПМС ниско долу и много леко напрегнати гърди вече няма нищо друго. Но аз никога не с м имала болезнен цикъл и даже ми е странно толкова дълго да продължава това усещане. Събуждам се много рано и колкото и добре да съм се навечеряла съм ужасно гладна сутрин. И ако се окаже, че не съм бременна, ще се запиша за хипноза. Явно сама себе си щом заблуждавам, що да не го правя с другите, пък може и пари да изкараам..ахахахаха Simple Smile Simple Smile Simple Smile А снощи какъв секс сънуваах, леле майко...да ме извините! Събудих се рано рано и пак гладна...

# 113
Шакира,освен ПМС  нямах нищо,нито пробождания,нито придърпвания,нищо.нямах вълчи апетит или някакви други усещания.Корема ми беше подут,но това беше от стимулацията,понеже бях леко хипер,23 яйцеклетки извадиха.
Трудно е да се издържи до края,но те съветвам,не прави ранни тестове.Изчакай си датата и квото сабя покаже   Praynig

# 114
И аз не знам как издържам вече. Вчера казах на мъжът ми да ходим до клиниката, усетих го как го сърбеше отвътре, но накрая се отказахме. Колкото можем толкова ще държим. В сряда ми е 12ден на 5дневни. Освен леко ПМС ниско долу и много леко напрегнати гърди вече няма нищо друго. Но аз никога не с м имала болезнен цикъл и даже ми е странно толкова дълго да продължава това усещане. Събуждам се много рано и колкото и добре да съм се навечеряла съм ужасно гладна сутрин. И ако се окаже, че не съм бременна, ще се запиша за хипноза. Явно сама себе си щом заблуждавам, що да не го правя с другите, пък може и пари да изкараам..ахахахаха Simple Smile Simple Smile Simple Smile А снощи какъв секс сънуваах, леле майко...да ме извините! Събудих се рано рано и пак гладна...

Шакира, аз направих на 9 ден на едно 5-дневно бластоцистче и резултата беше 158 чхг. Така че ако толкова не идържаш мисля че теста вече ще покаже. Стискам ти палци.

# 115
Е, щом си сънувала секс, ясна работата.  Grinning
Тичай направо за тест, че ако знаех къде живееш, щях да дойда на гости с една торба такива.  Mr. Green

# 116
Днес, ден на трансфер, лигавица 9,5, а преди 4 дни беше 10. Трансфер ще има, но тая лигавица такава намаляваща хич не ми харесва. Питах дали не е престаряла, каза, че щом е над 8,4 е добре. Ама ми е смотано такова. Аз очаквах да е пораснала, а тя се свива. Някой с подобна ситуация?

# 117
И аз имах мокри сънища около теста.  Mr. Green

Шакира вътрешното усещане рядко лъже. Мисля, че при теб резултатът ще е +. Нямам търпение вече да разбера. Ако си 10-ти ден днес, утре можеш да препишкаш един тест. Ще покаже със сигурност. Моят тест го направих на 11-ти ден и имах 2 дебели плътни чертички.

Хайде, момичета, да ви наръся с близнашки прашец и ви стискам силно палци !

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 118
Здравейте и от мен...аз сънувам цяла нощ че правя тест и виждам 2 чертички....будех се 2-3 пъти,е накрая направих уринен тест и е отрицателен Sad
Сега пуснах и кръвен и чакам....

# 119
  • България
Шошии, успешен трансфер и щастлив финал! Не се тревожи за лигавицата, щом са преценили, че е добре, значи всичко е наред.
Шакира, моят пиклив тест на 11 ден също показа, а бях с 2-дневен ембрион. Не, че те подстрекавам, ама и аз съм с едно положително очакване за теб.
Мими, дано да ти е + кръвния.

Общи условия

Активация на акаунт