Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 701
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
  • България
Шакира, можеш да пиеш но-шпа за болките. И кръвен тест в понеделник трябва да покаже. Имам положително усещане....
За утрогестана - при мен беше едно и също усещането и при +, и при -.
Мими, честито! Може и двечки да са.

# 91
Айде сега разстройство ей така от нищото...Аз съм за комедиен сериал - първо бях с адски запек, после се опиках два дни, сега бягах в тоалетната с разстройство...Явно организма иска да се освободи от всичко, откъдето може ...ахахаха А бе то не е много за смях, ама ми писна от изненади.

# 92
  • гр.София
Тортичка, върнаха ми само едно ембрионче, но ако е решило да се раздвои, нямам нищо против Wink

Шакира, ама верно не ти е лесно Laughing

# 93
Шакира аз пък се моля да ме хване рядкото  Laughing
Е то е ясно ще минем през всичко... понеделник е нашият ден с теб да знаеш  Party

# 94
Айде сега разстройство ей така от нищото...Аз съм за комедиен сериал - първо бях с адски запек, после се опиках два дни, сега бягах в тоалетната с разстройство...Явно организма иска да се освободи от всичко, откъдето може ...ахахаха А бе то не е много за смях, ама ми писна от изненади.

Рано ти е още да ти писва. Тепърва ти предстоят изненади с разстройство, запек, задух, тежест, отпадналост, сънливост... да изброявам ли още ?  Grinning

# 95
Мими честито! Много хубав резултат! Желая ти лека и безпроблемна бременност! Hug

# 96

Рано ти е още да ти писва. Тепърва ти предстоят изненади с разстройство, запек, задух, тежест, отпадналост, сънливост... да изброявам ли още ?  Grinning
ох, да..Златна ти уста, миличка, но аз нещо не се надявам...Такова ми е вътрешното усещане. Нали все казват, че жената усещала. Е, аз нямам такова усещане. Съжалявам за песимизма, може да е от хормоните, не знам.

# 97
Мими, честито!

Шакира, бременна си Simple Smile

Момичета след неуспешен опит,кога може да се започне отново,вероятно се изчаква.
Мен ме оставяха с един цикъл почивка между стимулациите.

# 98
Mими честито bouquet

# 99
Шакира, и аз имах размекване на влагалището. Всичко е наред и дано си бременна, абе ДАНО всички сме бременни сега или скоро Hug

# 100
Честито на мими деми и стиснати палци за шакира! При мен единствения симптом беше, че влагалището ми омекна още на 5-6 ден след трансфера. Усещах го меко , когато слагах утрогестана, но така и не разбрах от бремеността ли беше или утрогестана даваше такъв ефект. Иначе нямах никави симптоми, ама никакви, дори отписах опита и се изненадах на теста Grinning Grinning.

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 08:55 от roha28

# 101
  • Варна

roha28 - Значи да не губя надежда.
Днес ми е 5 ти ден, без грам симптом, не ми боцка, не ме прерязва, стяга и др.
Моля се на Господ да усетя нещичко, че нещо става.
Само гърдите си усещам по болезнени, но то е от естрофема.

# 102

roha28 - Значи да не губя надежда.
Днес ми е 5 ти ден, без грам симптом, не ми боцка, не ме прерязва, стяга и др.
Моля се на Господ да усетя нещичко, че нещо става.
Само гърдите си усещам по болезнени, но то е от естрофема.

И при мен гърдите бяха болезнени. Но аз съм така и преди цикъл, така че изобщо не ги считах за симптом. Спряха да ме болят както в началото, обаче останаха напрегнати и до днес, а вече съм в 19 г.с.

# 103
Момичета на мен почна доста често през деня да ми се гади.... някой има ри такива симптоми?  Мислех си че е доста рано за това..

# 104
де късмет и на мен да ми се доповръща! шегувам се, но това е хубав симптом, Мимика! Стискам палци! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт