Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 682
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Шаки, не си смешна. Много момичета наблюдават такъв симптом и той е от медикаментите. Всичко е наред.

# 76
Добро утро момичета Simple Smile Ние дойдохме на почивка с семейството и въпреки че не мога да ползвам екстрите на хотела, просто си релаксирам. И не мисля за теста който ме чака....препоръчвам горещо на всеки да се разнообрази и релаксира както може  Hug

# 77
Шакира, променя се, дано да е от това, което ще те направи безмерно щастлива   Peace

# 78
  • Варна
Аз чета,чета и въпреки че имам пресантиман че това е моят опит почнах да се отчайвам:( Положителни тестове на 6 ти ден,симптоми,придърпвания боцкане в областта на пъпа-аз нямам нищо подобно...Нямам симтоми или си ги внушавам знам ли...

# 79
  • гр.София
Момичета, да разведря малко атмосферата. На 10-ти ден си направих пиклив тест и излезе мнооооого бледа втора черта. Вчера (на 11-ти) ден направих втори и чертата вече беше по-отчетлива. А днес (12-ти ден на 5-дневен ембрион) ЧХГ-то ми е 675 единици. Още не смея да се зарадвам докато не видя резултата и в понеделник, но според мен е доста положителен Simple Smile

# 80
  • София
Браво, Мими  bouquet
Много си бременна даже!Пак ли ще пускаш тест? Я не се тормози, чудесен ти е резултатът!

# 81
Мими, бременна си, честито и безпроблемна до края Hug

Хепи, всичко е самовнушние на този етап. Аз след пункцията се чувствах по-бременна от днес, ЕТ беше вчера hahaha даже вървях с ръка на корема Joy

Шакира, и аз имам същите усещания, но го отдавам на кофата лекарства за пиене и утрогестана.

Исках да попитам за ананаса - колко дни след ЕТ е добре да се яде. От близо година и половина съм джаза на АРТ-а и толкова неща съм изчела, че вече ми е каша в главата #Crazy

# 82
Мимиииииииииииии, колко ме зарадва!  Hug Hug HugОххх, разплаках се! Честито, миличка! Господ да е с теб! Praynig

# 83
Миме, честито, мила!
Хепи, споко. Остави параноята.
Рейнбоу, аз ще ям ананас в деня на трансфера, и на др ден. Ананаса има бромелаин, който предизвиква контракции, така че внимателно с него. Ако вече ти е минал трансхера, хич не го яж.

# 84
  • гр.София
Благодаря ви много момичета Hug Hug Hug
Аз още не мога да се отпусна. Миналия път ембриончето спря да се развива и сега докато не видя, че всичко е наред, няма да ми е спокойно.

Шакира, от все сърце ти пожелавам скоро и ти да се похвалиш с хубав резултат Heart Eyes

# 85
Прекрасна новина Мими  Hug Честито.... успех и за напред :*

# 86
Шакира, кога е твоя тест? Чакам с нетърпение и много стиснати палчета!
Честито, Мими!

# 87
Аз не смея нищо да кажа, знам че повечето оплаквания са от Утрогестана, но днес много ме боля ниско долу. Аз освен Утрогестан нищо не взимам..8ми ден ми е и някак си до снощи много се бях сдухала и все си мислех, че и този път ще е нулев. Днес като ме заболя толкова много чак се зарадвах, че чувствам нещо! Колкото и глупаво да звучи! Не искам да правя тест, може ли?!?!?! newsm78

# 88
Момичета, с риск да бъда смешна, искам да питам - когато слагате Утрогестана с течение на дните усещате ли разлика вътре във влагалището? Моето усещание е че сякаш се скъсява, сякаш се променя. Това Утрогестана го прави, нали?

Усеща се, да. Някои момичета успяват по средата във влагалището да разберат дали са бременни. Това, което си спомням е, че малко преди теста по-трудно поставях утрогестана - сякаш беше станало по-тясно влагалището. С напредването на бременността се усеща по-меко и подпухнало.

Честито, Мими ! Тлъстичко е ЧХГ и няма смисъл да го повтаряш. Успех на прегледа! Hug

# 89
  • гр.София
Благодаря ви много Hug
Говорих с доктора и той каза, че няма смисъл да повтарям теста.
Шакира изчакай 10-11 ден от трансфера и тогава си направи пиклив тест (ако искаш, но знам, че няма да издържиш Wink).

Общи условия

Активация на акаунт