Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 800
  • 764
  •   1
Отговори
# 195
Ми да се връща вече!

# 196
Аз да се разпиша бях на преглед, имам си две сакчета! Леле щях да припадна в 5г.с. и 3 дни и едното имаше и сърдечна дейност, разплаках се...
- честито и на теб!Хайде да чуете и другото сърчице! Hug
Хепи, petiofelia- честито!!!! Браво момичета! Hug Hug Hug
Аз днес се престраших и направих един пиклив тест- е по отрицателен от това няма на къде.И  сега какво!?!?Много ми стана кофти. Sad

# 197
Благодаря ви момичета!
Успех на всики и щастлив финал!

# 198
Къде съм...припадам тука от притеснение..(шегувам се)..чакам и ми е свито сърцето. Нещо не вярвам да съм успяла. Пък ще видим.
Много ви благодаря за подкрепата! Безценни сте! Гушвам ви всичките! Hug
И честито на всички с положителен!  Peace

# 199
  • София
в надежда ли пусна, там става бързо

# 200
Да. В Надежда. Обещаха до час да стане. Бъдете за секунда само с мен Praynig

# 201
Шакира, много,много стискам палци, вълнувам се и аз покрай теб Simple Smile  Praynig

# 202
  • София
Шакира, стиснати палци и от мен   Praynig да напишеш след малко нещо много хубаво  Hug

# 203
petiofelia,Хепи,честито момичета bouquet Шакира стискам палци Praynig  desism Hug

# 204
Шакира, хайде вече похвали се де! На работа съм и през 5 мин влизам за резултат, а ми е много трудно 😊
Стискам палци!!!

# 205
Успех и от мен!   Praynig Praynig Praynig

# 206
Шакира успех мила Praynig

# 207
  • Варна
Честито на всички с + тестчета само така до края!На всички чакащи късмет а на тези които не успяха-кураж до следващия път!

# 208
Аз да се разпиша бях на преглед, имам си две сакчета! Леле щях да припадна в 5г.с. и 3 дни и едното имаше и сърдечна дейност, разплаках се...
Браво мила,предполагам какво е чувството,в понеделник и аз съм на преглед,дано всичко е наред

# 209
Благодаря Изи, всичко ще е наред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт