Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 802
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
Ех,че хубаво ,Шакира ! Браво момиче,ликувай,празнувай и двечки да са ти Simple Smile

# 226
Даааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

888,4 на 11ти ден на 2 бластоциста

Ох ...не мога да повярвам, момичета! Има Господ! Praynig Има ви и вас! Благодаря ви, че ви има и че така подкрепяте..охх... Flutterплача от радост и щастие...Не няма такава радост..няма
Поклон пред Вас! Вие ми дадохте насоки за мислене и търсене на причините. Поклон Hug
Честитооооооооо!!!!! Видя ли - казах ти, казах ти... и д-ра си спази обещанието Wink Много много се радвам за теб! Ти си такова слънчице Simple Smile
Айде сега кротко и само хубави мисли....

# 227
Шакирааааааааааааааааа, бе, от кога всички усещахме, че си бременна.
Толкова много се радвам, ама много, много.
Да погалиш коремчето от мен и безпроблемно до края.
Да, и аз мисля, че са двечки. Пу-пу  Hug

# 228
  • Варна
Браво Шакира с тоя късмет до края:)

# 229
  • София/Севлиево
Ох,и aз се рaзревaх.Брaво,Шaкирa!Бях сигурнa в твоя успех!Некa от тук до финaлa всичко дa е нaред и нaесен дa гушнеш минимум едно бебче   bouquet

# 230
  • Пловдив
Даааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

888,4 на 11ти ден на 2 бластоциста

Ох ...не мога да повярвам, момичета! Има Господ! Praynig Има ви и вас! Благодаря ви, че ви има и че така подкрепяте..охх... Flutterплача от радост и щастие...Не няма такава радост..няма
Поклон пред Вас! Вие ми дадохте насоки за мислене и търсене на причините. Поклон Hug

YYYEEEEEESSSSSS!!! Браво момиче! Браво! Желая ти прекрасна бременност и най-страхотния финал!!! Гушкам те! Сега влачи краче за нас!

# 231
Честито Шакира! Лека и безпроблемна бременност! Hug Hug Hug

# 232
  • Варна
Браво момиче newsm44  Страхотен резултат!

# 233
  • София
Шакира, май са близнаци без симптоми  Mr. Green

# 234
Шакира Честито и от мен :* Безпроблемна бременност ти желая  bouquet

# 235
Ехаааааааааа, Шакира, браво мацка, че се накани да се тестваш. Божке, колко съм щастлива за теб Heart Eyes не мога да ти опиша. Айде сега спокойствие и силна храна Hug

# 236
  Браво, мили момичета! Това са страхотни новини, не бял чела във форума от известно време и сега така ме зарадвахте. Simple SmileSimple Smile Желая ви от сърце лека бременност и сладки малки бебчета! Много, много се радвам! Дано и ние скорп се наредим след вас!

# 237
  • Italia
Аз само ви чета, но като видях резултата на Шакира ревнах! Много се радвам,браво! Пожелавам на всяка една от вас да изпита това неуписемо щастие да гушнеш детенцето си! При Шакира две дечица  Grinning Praynig Hug

# 238
шакира, честитоооо!!! Моят резултат на 11 ден беше 700, така че готви се за близнаци  Hug

хепи, браво и на теб ! bouquet

деси, съжалявам - не се отчайвай, ще стане другия път. Praynig

Честита Баба Марта, момичета ! Hug

# 239
Kitty, моят беше 970, ама е едничко!

Общи условия

Активация на акаунт