Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 687
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
  • София/Севлиево
И aз ще ви следя и ще ви пожелaя отново по-бързо дa се сбъднaт мечтите ви.
Моят първи тест беше нa ден 7 след ЗЕТ и беше 14,07, после почнa дa нaрaствa кaкто си трябвa.

# 31
Ели, а някакви симптоми имаше ли че така бързо си решила да пускаш кръвен?

# 32
  • София/Севлиево
Не съм,доктор Влaдимиров кaзa тест нa ден  7 (моите бяхa 5-дневни),после по мое усмотрение си следях ЧХГ-то,зa дa видя дaли всичко е нaред.

# 33
Интересното при предишния ЗЕТ беше, че и аз усетих имплантация на около 5ти ден. Сигурна съм, че хайваните са се намърдвали по това време, защото аз със сигурност не съм от момичетата, които разпознават 1000 симптома на бременност. Различавам симптомите след пункция и медикаменти много ясно. След трансфера нямаше нищо особено, освен гадния запек и точно на 4-5 ден, в рамките на няколко часа се започна едно боцкане в матката. Е, да, ама резултат -. Та затова се чудя дали да не пусна тест по-рано този път, за да не пропусна дори и кратка имплантация. Иначе хич не бързам, въобще даже. Толкова си ми е хубаво да съм си бременна до доказване на противното, че хич не ми се пуска тест.

# 34

Шошии Сподели на твоя доктор притесненията ти. Сигурна съм, че ще ти даде добър съвет. В някои клиники, като Щерев например, правят кръвен рано за проверка дали има имплантация. За мен това е безсмислено, защото едва ли дава голяма информация. За да не се развие един ембрион, причините може да са хиляди. Всичко е Божа работа... На първото ми ин-витро, което се оказа неуспешно, имаше имплантация, но не се доразвиха, а ембрионите уж бяха перфектни - сочеха ги за пример и имах перфектна лигавица. Този път нещата се получиха и никаква идея нямат докторите защо тогава не е станало, а сега е станало.  Crazy

# 35
  • София
Аз съм против ранните тестове, освен ако не е по настояване на лекаря. Ако си расте ЧХГ, ще си расте и обратното. А един положителен резултат на 6-7 ден, не значи бременност. За мен ранните тестове са само стрес и чудене дали или.
В "Щерев" преди години са искали кръвен тест и прогестерон на 5 ден, сега не е така, при мен не е било така, а и от настоящите съфорумки не съм разбрала някой да прави ранен тест. На ЕТ дават листче за лабораторията с дата за 10 ден и един уринарен, надписан с дата за 14 ден.

# 36
Преди наистина в ,,Щерев,,са пускали тест на 5 и на 10 ден,това го знам от доки,сега не практикуват така-първия тест е на 10 ден,уринарен на 14.Аз на своя глава си пуснах тест на 5 ден от зет.Шоши, моя трансфер  беше на 22 ден от цикъл и много се притеснявах,че е късно,доки знае най-добре

# 37
Шоши, до колкото съм срещала информация отнема няколко дни (2-3) за да премине ЧХГ в кръвта и урината. Аз пуснах на 7 ден на 5 дневно бластоцистче и резултата беше 40. Аз също имах боцкания около 8 ден след пункцията. Според мен на 7 ден на 3 дневни е оптимално на се хване имплантация. Позната имаше 1 и нещо на 10 ден от О и след това започна да расте.

# 38
  • България
Аз си усетих чакания симптом - драскане в страни от пъпа - на 10 ден от ЕТ на двудневен ембрион.
Успех на всички!

# 39
Момичета,днес ми е  10 ден от ЗЕТ на 5 дневни .Утре ако си направя тест дали ще отчете? Дали утрогестана ще повлияе по някакъв начин–слагам 2х3 таблетки вагинално? Или най-добре да пусна кръвен? Много ме е страх.Доктора ми е назначил тест чак на 7.03 но не ми се чака до тогава.
Дайте ми съвет! Hug

# 40
 На 10 ден кръвния трябва да покаже,мисля,че утрогестана не влияе Hugкъсмет bouquet

# 41
  • Пловдив
Засега не съм в редиците на трансферираните момичета, но ви следя изкъсо. При последния ми опит на 5 дневни бластоцисти правих чхг на 7ми ден )заради зацапване) - беша 17.9 и уринен на 10ти ден показа бледа втора чертичка на чхг 38, уви малко след това чхг стигна до 70 и се срути .... Та пикливите тестовете хващат доста преди 14ти ден, убедих се Wink Стискам палчета на всички за най-положителните тестове. Скоро и аз ще се присъединя отново.

# 42
И при мен усещам някакво дърпане под пъпа. Надявам се това да е моят симптом, както и опикаването два дни. Сега пак го има често, но тогава -на 4 и 5 ден беше през 20-30минути.

# 43
  • София
Момичета,днес ми е  10 ден от ЗЕТ на 5 дневни .Утре ако си направя тест дали ще отчете? Дали утрогестана ще повлияе по някакъв начин–слагам 2х3 таблетки вагинално? Или най-добре да пусна кръвен? Много ме е страх.Доктора ми е назначил тест чак на 7.03 но не ми се чака до тогава.
Дайте ми съвет! Hug
Ако правиш тест, най-добре кръвен. Уринарният може и да хване, но може и да не отчете правилно, зависи какво е ЧХГ-то. Утрогестанът по никакъв начин не влияе. Успех  Hug

# 44
И при мен усещам някакво дърпане под пъпа. Надявам се това да е моят симптом, както и опикаването два дни. Сега пак го има често, но тогава -на 4 и 5 ден беше през 20-30минути.

Шакира, не искам да те обезсърчавам, но честото пишкане толкова рано след трансфера не е симптом за бременност. Няма смисъл да си втълпяваш разни работи. Бъди реалист. Пожелавам ти успех с цялото си сърце !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт