Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 668
  • 764
  •   1
Отговори
# 45
Момичета аз звъннах на лекаря, той каза че нищо не е нужно да се направи, просто да продължа да си слагам утрогестана до понеделник, и така до кръвния тест, аз вече отписах този опит, тъй като течението доста се засили, почти като МЦ, само дето е кафеникаво.Явно това не е моя опит Sad. А защо толкова малко утрогестан са ми предписали незнам, в понеделник ще питам.Да отбележа само че ви пиша от Белгия, може би системата им е такава.

# 46
Може да ми се смеете, но това тъничкото боцкане около пъпа, наподобяващо проникването на фина бормашина, за мен си е баш имплантация. Усетих го много ясно и разбрах, че човечето иска категорично да се намести на новото си местенце.
Шакира, много вярвам в успеха ти, да оправдаеш очакванията ни, момиче.

# 47
Ох мили мои огромни надежди за този опит и огромно разочарование и още по огромна 0 на 10 ден след трансфер на 3 дневни ембриомчета а сега накъде идея си нямам

# 48
Ох мили мои огромни надежди за този опит и огромно разочарование и още по огромна 0 на 10 ден след трансфер на 3 дневни ембриомчета а сега накъде идея си нямам
Ех, мама му стара! Много тъпо! Видя ли се с чичака, каза ли нещо миндила?

# 49
Съжалявам  54347.  Крайно разочароващо е, но след голямото разочарование идва пак надеждата. Изстрадай си го, вдигай главата и напред. Този опит не е бил твоя. Имаш подкрепата ми.

# 50

54347 Съжалявам и не унивай. Другият път ще стане.  Hug

# 51
Боже, защо така бе Боже... PraynigМного съжалявам, мила, много.. SadИ на мен много скоро ми предстои теста и толкова ме е страх от този ден

# 52
Не знам момичета чии грехове изплащам ама не е честно пожелавам на всички ви много късмет

# 53
54347,съжалявам миличка Hug не се предавай и смело напред Hug

# 54
# 55
Шошии миндила не съм го срещала него не знам дали искам да го видя още мисля че 2 опита му стигат не знам още не мога да мисля

# 56
Шошии миндила не съм го срещала него не знам дали искам да го видя още мисля че 2 опита му стигат не знам още не мога да мисля
Ако обстоятелствата го позволяват си направи една дълга почивка да се осафериш и отърсиш. Горе главата!

# 57
Кой е миндила? newsm78

# 58
# 59
  • Sofia, Bulgaria
Сигурно е моя Кон  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт