Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 812
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
Ох, Деси, съжалявам! Прегръщам те силно.
Шакира, как си мила?

# 571
  • гр.София
Деси, съжалявам много Hug

Изи, днес кой ден ти е от трансфера? Аз съм на преглед на 14-ти, тогава ще е минал почти месец от трансфера (беше на 15.02.). Кога се чува сърчицето?

# 572
Мими и моя трансфер беше на 15.02.,от това което съм чела,знам,че в 6 г.с. се чува пулс.Няма да се напрягам и ще вярвам на док.,но ,,шубето си е голям страх,,

# 573
  • гр.София
Значи следващия понеделник може да чуем сърце?

Някой знае ли в кои седмици се прави изследване за плацетарни молекули?

# 574
Zozi3, благодаря, добре съм. След снощната силна болка, днес съм си добре. Така съм се завихрила вкъщи, пера пералня след пералня, ще и стопя лагерите.. Laughing Laughing LaughingДве седмици малко бях занемарила след трансфера, ама днес съм с пълна пара, а и такова слънчицее..Като не боли нищо всичко си е ок, обаче след снощи вече очаквам всичко. А и малко съм притеснена, че един лекар казва едно, друг друго..да се гръмнеш. Би трябвало след полож.тест да ми се вдигне дозата Еутирокс, моята ендо не го вдига..и разни такива неща ми бродят през главата..

# 575
  • София
Момичета искам да ви питам за реакцията си, защото много се ядосах. Ще ви опиша накратко ситуацията. И ви моля за честно мнение.
Скрит текст:
Благодаря за съпричастността    Hug

А иначе извън споделеното реших, че няма да се впрягам толкова и да търся симптоми. Усещам си леко напрегнат корема, но не го отдавам на нищо.

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 20:58 от Мagnollia

# 576
Брех, мамицата и, божее, аз досега да съм я разкарала от обкръжението си. Такива злоядни същества трябва да си живеят сами, щом не знаят приятелят им от какво ще ги заболи...Че се ядосах. Ти даже си много мека. Аз като усетя такива хора и казвам на мъжа ми - тази не мога да я търпя, излизай, събирай се с тях, но аз няма да идвам. И точка. Колко такива малоумни същества съм разакарала. Малоумница..Да ме извиниш

# 577
Предвид, че си първият човек с когото споделя новината(след мъжа й), мисля, че наистина те приема за близка. Проблемът е, че е егоист и не мисли как се чувстваш ти в ситуациите, в които те поставя.Според мен не го прави с лошо, сигурно си е простоватичка....

# 578
  • София
Мохини,  простоватичка е, но не е като да не е наясно. Ние се виждаме с нея и мъжа й на два-три месеца веднъж, така че няма как пък чак толкова да ме приема за близка. Просто с него съм близка, но откакто не живее в София (няколко години) се чуваме по телефона обикновено. Не искам да й вменявам такава вина, но си мисля,  че трябва да си много глупав и бездушен за да не се усетиш до къде и кога да стигнеш. Както и да е, няма да я мисля. Да е жива и здрава и да има лека бременност й пожелавам, както на всяка жена. Не искам да го мисля.

# 579
Магнолия, не си внушаваш мила, но сигурно или е много проста тази жена, или наистина е голям егоист! И аз имах една, подчертавам само една такава "приятелка", но откакто бог ме дари с близнаци излишните приказки и намеци приключиха! Останалите ми приятелки, имащи деца, никога не са ме карали да се чувствам така! Пожелавам на теб и останалите момичета успех! И нали знаете момичета разликата между успелите и не успелите е в това, че първите не са се отказали! Борете се до край!

# 580
  • Варна
Здравейте всички  с риск да угорча някого но ако не тук къде да споделя че имам някакви слузести кафяви нишки тази сутрин,чхг се качва ок но...В 16ч си записах час за лекар.Имам нужда от стиснати палчета,извинявайте ако развалих деня ви!
P.S и май и ПМС симптоми имам...

# 581
Хепиии, не те пускам от групата. Стискам палци! но знам, че при някой има такова зацапване и пак си продължава бременността. Моята приятелка първите месеци беше все с кървене и колкото и да искаше да работи така и не успя. Надявам се и стискам палци всичко да е наред! Praynig Praynig Praynig

# 582
Спокойно Хепи и аз имах онзи ден. Каза че имаш болки разтегнала се е матката и оттам идва всичко Simple Smile Успокой душицата.

# 583
Кога се чува сърчицето?
Пулсациите се виждат още в шеста. На мен ми препоръчаха да включат доплера в седма.

Някой знае ли в кои седмици се прави изследване за плацетарни молекули?
Шеста + е добре.

# 584
  • София
Шакира, аз ходих при др. Начев една седмица преди ЗЕТ и той ми определи увеличаване на дозата еутирокс задължително и веднага при положителен тест на база предходните ми изследвания и кг. Начерта ми план какво да правя при + или - тест. Според него ТСХ не се изследва след положителен тест, защото резултатът бил неверен и по него не може да се определи коректно новата доза, а се увеличава дозата веднага и след 30 дни се изследват ТСХ и ФТ4.

Happy, миналата година в "Забременели след инвитро" масово зацапваха/кървяха момичетата, кой повече, кой по-малко, общо взето май само аз бях изключение. Никой не си загуби бременността. Особено с двечки, както се очертава при теб, е много вероятна "екстра". Стискам палци! Всичко ще е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт