Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 681
  • 764
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Днес съм 6-ти ден и вече почвам да се притеснявам. Никакви симптоми не усещам, освен леко пробождане в яйчника (много рядко), продължавам да нямам запек  Mr. Green и макар че съм положително настроена съмнението се прокарва като пантера към газелка   hahaha тихо и неуморно.
Това непрекъснато вслушване в собственото си тяло е много уморително. "Взираш" се в себе си и чакаш да те заболи нещо за да се успокоиш. Не е нормална тази работа. Затова с мъжа ми решихме да заминем днес и да се разсеем малко, че просто ми писна да си седя у дома. Не ми дава да ходя на работа, поработвам малко ама в къщи, но тук много се разсейвам и по-често вися  в БГ мама, отколкото да работя.

И нещо много малко пишете в тази тема. Искам само хубави новини да ни заливат  Laughing

# 706
  • Варна
И аз нямам симптоми Маги в 5.г.с съм Свекърва ми гледала по тв че симптоми след 11г.с преди това е от внушение и лекарства...Стискам ти парци

# 707
Аз също нямам изписано Но Шпа (след ЗЕТ), но пък след "свежия" трансфер имах. Може би и това има значение - не зная.

# 708
  • София
И аз нямам ношпа. И другите 2 момичета, които заедно бяхме на трансфер нямат. Само медрол ни добавиха към това, което пие ме преди. Честно казано не знам на какъв принцип на някой го изписват, а на други - не.

# 709
И аз нямам но шпа. Само медрол. Могнолия да не сми били заедно но трансфер и ние бяхме 3 по една и съща схема. Зарзио и медрол.

# 710
  • София
А пък мен ме боля отляво днес, яйчника... странна работа. Иначе всички странни неща дето ми има, ги отдавам на лекарствата. Няма как да не оказват влияние. Още повече, че утрогестана го пия.
Павлина, какво стана с теста днес, прави ли?

# 711
  • Варна
На моя близка при трансфера Стаменов не  и е изписал но шпа,
после е ходила да пита да не би да има грешка и Док да е забравил. Казали са и, че той не изписва. А дали е така... Simple Smile
Тя по принцип е при Персенска, но на трансфера се случи на Стаменов.

# 712
Току що взех резултата : 0.100 😢😢😢
Ако нямах замразени това щеше да ми е последния опит. Сега чакам чак юни да обсъдим с доктора нещата и после евентуално ЗЕТ. Успех на вас момичета!

# 713
  • София
стаменов преди изписваше ношпа, последните ми 3 трансфера обаче все пропуска, явно е решил че няма нужда.

# 714
И при мен нямаше нош-па предписано от Стаменов. Казаха ми да го пия само при болки. И до сега така си правя. Peace

Павлина, съжалявам...

# 715
  • София
Аз имах нош-па - за 5 дни 3х2, после при нужда.

Pavlinam, съжалявам  Confused Hug Желая ти при замразените да е твоето бебче!

# 716
  • София
Съжалявам, Павлина, така се надявах да е положителен. А и това чакане чак до юни... направо е убийствено. Дано следващия път да се получи  Praynig

# 717
Pavlina много съжалявам... Стискам ти палци за 3 те замразени...
Аз дадох кръв тази сутрин, но за съжаление резултати ще имам утре...в дълбоката провинция е така...Не исках да рискувам с дългото пътуване до София (3 часа откъдето съм сега) само за кръвен тест

# 718
Monique ще стискаме палци цяла нощ! Утре да ни зарадваш задължително!

# 719
Здравейте! Чета ви от доста време, но не мога да намеря дали е коментирано някъде и затова питам.
Имам проблем, който ми е неудобно да споделя с лекарката, та ще ви птам вас, момичета.
В стимулация съм за пореден инвитро опит. Последните 2 пъти този утрогестан, който трябва да си слагам вагинално по 3 пъти на ден ми повлия доста обезпокоително. Цялото това влизане и излизане на тези глобули... Та в един от дните след трансфера получих оргазъм, докато спях и се събудих от това. Предполагам, че това може да е попречило на имплантацията  Tired

Сега се чудя какво да правя. Може би няма да го слагам няколко дни около предполагаемите дни на имплантация  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт