Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 725
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
Доктора каза на 15 тест, обаче предния път така започна на 10 ден зацапване и отрицателен тест и за това сега ми е доста притеснено. Освен това само един от 5- те ембриона които оставихме за замразяване стигна до бластоцист и то недобър. Каква може да е причината за това.

# 691
Eлза пускай си кръвен. То рано ама не чак толкова, все ще отчете. Така като чета повечето момичета си пускат на 10 ден тест. Praynig Praynig Praynig

# 692
Аз и без това си бях замислила да отида в петък. Тъй като трансфера ми беше на 4 ден, реших да си отпусна един ден. Обаче ако се засилят нещата ще отида още утре.

# 693
На мен моята докторка ми каза да направя кръвен на 10 тия ден newsm78

# 694
Ем значи отчита на 10 ден. Утре и аз съм на опашката пред лабораторията. И при мен зацапването си продължава, слабо но постоянно.

# 695
Ем значи отчита на 10 ден. Утре и аз съм на опашката пред лабораторията. И при мен зацапването си продължава, слабо но постоянно.

На теб кога ти беше трансфера и откога го имаш това зацапване.

# 696
На 29.02 беше трансфера. Зацапватето се появи на 07.03 вечерта едва забележимо, вчера малко и днес. Кафяво е като нишки, но е слабо. За сега не се засилва. Ще видим след тази нощ. При един стар опит така ми започна извънматочната бременност с отстряняване на тръбата и ембриона. Затова се шашкам толкова. Утре ще стане ясно. 

# 697
И на мен ми беше на 29.02 трансфера. Вчера забелязах нещо розово и днес има. Слагаш ли утрогестана вагинално или го пиеш. Аз утре ще звънна и на доктора да питам, след теста.

# 698
Момичета тези зацапвания са доста срещано явление и при положителните тестове.Не отписвайте опитите си.Защо не звъннете на лекарите си те ще ви посъветват какво да правите.Най важно е да сте спокойни сега.Паниката е много опасна в момента за бебоците ви.И аз съм била със зацапване от 8-ми ден.Спряха ми аспирина и инжекциите докато отшуми и утрогестана през устата приемах.Но за радост теста ми беше положителен.Така че не се предавайте психически.Знам че е трудно,но тя цялата борба е трудна трябва да полагаме усилия. Успех ви желая да ни зарадвате утре.

# 699
Здравейте, утре ми е 10 ден от трансфер и тази вечер забелязах, че имам розово на хартията. Трансфера ми беше на 4 ден. Вчера имах доста болки ниско долу. Въпроса ми е рано ли е утре да си пусна кръвен тест и дали ще отчете нещо.
Трансфер на ден 3

Ден след ЕТ — Развитие на ембриона

1 — Ембрионът продължава да расте и да се развива, преминавайки от 6-8 клетъчен ембрион в стадий морула.

2 — Клетките на морулата продължават да се делят, развивайки се до бластоцист.

3 — Обвивката на бластоциста започва да се пука.

4 —  Бластоцистът продължава да се освобождава от обвивката си и започва да се закача към маточната стена.

5 — Бластоцистът се закача все по-дълбоко и започва имплантацията.

6 — Имплантацията продължава.

7 — Имплантацията е завършена, клетките, които в последствие ще се превърнат в плацента и фетус вече са започнали да се развиват.

8 — hCG започва да навлиза в кръвта.

9 — Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

10 — Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

11 — Нивата на hCG са вече достатъчно високи, за да бъде установена бременност.

Щом си с трaнсфер нa 4 ден,нa 10 ден ще ти отчете кръвния.Успех!

# 700
Момичета, имате ли предписано но-шпа? Преди на всички даваха, знаете ли причина да не се пие?

# 701
  • София
Отпуска мускулатурата и да намали контракциите. Така мисля. При мен е изписано 3х2 за 7 дни и после 3х1 за 7 дни. Но е индивидуално вероятно.
http://www.ivf.ca/duedate.php бременни до доказване на противното.

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 11:52 от Елба

# 702
  • Варна
И аз пия 3×2 ношпа

# 703
Аз пих 3 х 2 за пет дни.Така ми беше предписано

# 704
  • България
GERy@K, може да са пропуснали да ти го изпишат. По-добре звънни и ги попитай.
При мен не е имало трансфер, без но-шпа. Пиех го 7 дни 3х2, след това при нужда.

Общи условия

Активация на акаунт