Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 767
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
Кураж Павлина...каквито и да са новините и за двете ни утре, няма да се предаваме  bouquet

# 676
Хайде и аз да се запиша, че само чета, чета...
Днес ми е трети ден след ЗЕТ на 2 бластоцистчета. Денят на трансфера не го броите нали?
Д-ра ми каза тест на 14-тия ден. Нещо ми се вижда множко. При успешното ми ин витро (в друга клиника), имах трансфер на 3 дневни ембриони и тестът беше на 12-ти ден.
Дали пък това Зарзио, дето ми го назначиха не влияе нещо и заради него да е по-късно теста? ВИе как мислите?
За симптоми гледам да не се вторачвам, макар че аз съм от тези дето рано-рано си усещат нещата. Вчера имах някакво "мравучкане" в областта на корема, което се опита да премине в болка, но не му се получи. Simple Smile Гърдите много ме боляха (за около 2 дни, но при мен напоследък е така седмица преди цикъл) от днес съвсем леко ме наболяват. Ще видим... Дай Боже!
Успех на чакащите да сбъднат мечтата си!

# 677
  • София
зарзиото не влияе на теста.
в същата клиника преди казваха тест на 17 ден, да ти се изчака чакалото, ама пък и никой почти не го спазваше  Mr. Green
след 8-9 ден може кръвен тест, ама цифрите може да са скромни и трябва да се повтаря.

# 678
Мерси, Бамба! И аз така си мислех, но като се размислих за Зарзиото се усъмних.
В понеделник и вторник бях много спокойна - днеска на тест ме кара цял ден. Grinning Ама ще си чакам поне до средата на следващата седница - около 10-ти ден.

# 679
Здравейте, днес беше трансфера ми на 2 тридневни ембриончета. Успех на всички момичета, които очакват:-)

# 680
Охх, ще мога да стигна до лаборатория чак в събота, чудя се дали изобщо има смисъл да пускам кръвен тест на 17ти ден, или да се доверя на пикливия и направо да си записвам час за сакче.

# 681
  • Варна
Момичета някой знае ли как мога да се отпиша от някоя тема?

# 682
Да - като ти излезе нов отговор я маркираш преди да я отвориш и има опция "спри следенето".

# 683
Здравейте момичета,
Искм да ви попитам преди трансфера правиха ли ви промивка?
Благодаря

# 684
  • София
Здравейте момичета,
Искм да ви попитам преди трансфера правиха ли ви промивка?
Благодаря
да

# 685
Monique, до утре съвсем ще лудна. Но, да няма предаване. Имам 3 замразени, ако е отр. мятам ги веднага. Някой знае ли колко тр да мине за ЗЕТ евентуално?

# 686
Ето ти си 3 гърди напред  Hug Нз как стои там работата.Аз едва едва една яйцеклетка произведох след стимулацията...

# 687
То една стига! Дай Боже утре един тлъст резултат, да се повдигне малко настроението  💗💗💗

# 688
Здравейте, утре ми е 10 ден от трансфера и тази вечер забелязах, че имам розово на хартията. Трансфера ми беше на 4 ден. Вчера имах доста болки ниско долу. Въпроса ми е рано ли е утре да си пусна кръвен тест и дали ще отчете нещо.

# 689
  • Варна
Елза пусни да се успокоиш но принципно е рано...

Общи условия

Активация на акаунт