Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 772
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Днес си прибрах един бластоцист и започва чакането... Дано ми е на късмет слънчевия празник!

# 661
Здравейте момичета, пожелавам ви всички да сбъднем заветната мечта, да гушнем по едно здраво, пухкаво бебе. Честит празник!
Да ви попитам, че нещо ми стана притеснено. Днес ми е 15 ден след трансфер (неуспешен за съжаление) бях на естрофем 3x2 и утогестан 2x1 на 11 ден ми беше кръвния тест, спрях всички лекарства като разбрах, че е отр. и няма и помен от цикъл нито симптоми, нормално ли е да ми закъснява толкова реално утре е 30 ден от последния мми цикъл, аз съм с 26-28 дневен. Вече не знам за какво да се притеснявам  newsm78

# 662
Сиси, била ли си блокирана за дълъг протокол? Ако да, цикълът се бави.

# 663
Не, беше на естествен цикъл, не съм стимулирана с никакви лекарства.

# 664
На мен ми идва 4-5 дни след спиране на лекарствата.

# 665
Именно, днес е 5 ден след спирането и затова почнах да се притеснявам

# 666
Нееее, 5 дни нищо не са. Може и още 5 да чакаш, не се притеснявай Hug

# 667
Благодаря Кристи

# 668
Аз май също приключвам до тук. И при мен кафяво зацапване на 8ми ден след трансфера. Не знам какво да правя сега, преди се оказа извънматочна след такова зацапване. Дано поне това ми се размшне този път. Да чакам ли до теста в петък?

# 669
  • София
Pavlinam83

Направи си утре кръвен тест. На девети ден  би трябвало да покаже, ако си с трансфер на пет дневни ембриончета. Днешното запазване може да бъде и просто запазване от имплантилането.  Знам какъв е ада на извънматочната  и стискам палци да не е това.  Hug

# 670
Момичета на 9 ти ден от ЕТ пикливия тест дали ще покаже...? Мъжа ми не го свърта и иска да пробвам... newsm78

# 671
  • София
Момичета на 9 ти ден от ЕТ пикливия тест дали ще покаже...? Мъжа ми не го свърта и иска да пробвам... newsm78

Ако правиш кръвен тест на 10-ти със сигурност ще покаже, а на 9-ти е възможно да има още ниско ниво на ЧХГ и да не отчете правилно. Но ако правиш пиклив тест най-вероятно е да не покаже правилно нещата.

# 672
Пикливия може да не отчете,при мен показа бледа черта към 11 ден,ако си нетърпелива пусни кръвен,мисля,че там ще покаже реално bouquet

# 673
Благодаря...утре съм на кръвен тест  Praynig

# 674
При мен зацапването си премина в бредо розово слабо течение. Утре на кръвния ще се види що е то!

Общи условия

Активация на акаунт