Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 779
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Дивост, ако имаш нужда от нещо пиши на лични да помагам с каквото мога. Hug
Шошито, как си?

# 646
Шошито цял ден празнува!
Честит празник, мацки. Тая година ден на жената, догодина ден на майката!!!
Оставяйте форума и се насладете на красивия  ден навън!!!

# 647
Здравейте и Честити 8 ми Март на всички! bouquet bouquet bouquet

След ембриотрансфер може ли да се шофира на дълъг път и кога ако да?  newsm78

# 648
След 5 ден.

# 649
Може и по-рано.  Wink

# 650
Четох някъде, че по-рано било по-добре, отколкото по-късно newsm78 .
До 3 ти ден можело, а после, да се избягват дългите преходи.
Всички пишат, че се возят след трансфер, а аз шофирам. Предполагам има разлика или не? Rolling Eyes

# 651
И съм лежала, и са ме возили, и съм шофирала - разлика няма  Crazy
Според Персенска, няма проблем да се шофира  Peace

# 652
И друг път съм писала, че останах в къщи само първия ден след трансфера. След това се качих на колата шофирайки и обиколих цяла България, защото бях поела сериозен служебен ангажимент. Теста го направих някъде из градовете.
Споко, каквото има да става ще стане, толкова жени забременяват и спортуват усилено, докато разберат,че носят ембрионче в себе си.

# 653
И аз съм на същото мнение. Да не говорим, че докато си седиш с дни вкъщи само се зомбираш и дебнеш за симптоми и признаци.

# 654
Най-сладурското пожелание за 8ми март, от едно 5 годишно момиченце, въоръжено с лаленце: "Пожелавам ти да си направиш едно бебе, за да може и ти да празнуваш Деня на Майката!"
 bouquet  Heart Eyes

# 655
Момичета честит празник и отмен много пролетни усмивки и хубави  половителни резултати за всички

Искам да ви питам един банален въпрос на 04.03 ми беше трансфера на 3 дневни кога да направя тест
Казаха ми чак на 20 ти от клиниката .
Да ви кажа при мен симптомите са тотален кът нито предърпвания ,нито боцкания така,че от вчера си ходя на работа ,за да се разнообразявам  и да не се самосъжалявам в къщи.

# 656
Кафявото течение излезе отрицателен тест хайде успех на всички ние отиваме на втори опит и в друга тема ще следим номерца успех мили дами

# 657
tania_getsova, съжалявам Sad

# 658
tania_getsova Не губи надежди. Дано скоро се получи! Hug

# 659
Таня, много момичета минаваме през това. Сега си почини и разпусни. Следващият опит ще е твоят!

Общи условия

Активация на акаунт