Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 786
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Изинка,не го стряскайте момичето какъв симтом е запека.Че както е бременно ще го хване хипохондрична криза.
Никакъв симтпом не е .Всичко е индивидуално.

# 631
Да де Гердич,и аз това казвам,че не знам да е симптом,може би е индивидуално,при мен нямаше запек даже напротив Laughing

# 632
Благодаря ви за положителната енергия! В четвъртък се надявам да успея да пусна и кръвен тест.
От 2 дни се нареждам към непосещаващи тоалетната. И киви ядох, и круша- тц. Отиде ми безсинтетичната теория по дяволите.

# 633
  • София
Абе не знам, искам и аз запек  Crossing Arms да съм по спокойна. Ананаса не го ядох, просто го забравих, не  знам на какво се дължи това ми състояние. Не, че съм имала преди проблем, но сега поне 2 пъти ходя (ох, ама какви глупости пиша  ooooh! ooooh!)  вода пия, ама не мога по 2 литра. Плодове ям портокали и мандарини, манго. Киви само едно съм изява до сега и то с кучето си го разделихме, защото и той обича киви  Heart Eyes Mr. Green

Оптимист съм иначе, ама и миналия път бях Оптимист  Mr. Green

# 634
Честит празник, момичета !!! Бъдете здрави и обичани и скоро да станете мами на прекрасни бебчета ! Hug

Мagnollia Аз нямах запек след трансфера, а точно обратното. Ходех си по веднъж-два пъти на ден до WC по голяма нужда с леко разстройство и сега продължавам да съм така. Честно казано предпочитам този вариант пред запека и напъването.

# 635
  • Варна
Тоз въпрос със запека ....Аз по принцип съм със запек и ходя ведэж на 3-4 дни след трансфера ходя всеки ден че и по 2 пъти и пия сироп

# 636
  • София
Честит празник, момичета !!! Бъдете здрави и обичани и скоро да станете мами на прекрасни бебчета ! Hug

Мagnollia Аз нямах запек след трансфера, а точно обратното. Ходех си по веднъж-два пъти на ден до WC по голяма нужда с леко разстройство и сега продължавам да съм така. Честно казано предпочитам този вариант пред запека и напъването.

Успокояваш ме  Hug Благодаря

# 637
Дивост, честит осмомартенски подарък  Hug Тихичко  честито  bouquet

Честита празник на всички, момичета bouquet

Аз сега имам едно терзание.  Mr. Green  Защо нямам запек  newsm78 Това е симптом, а аз го нямам, да не говорим, че е точно обратното и без кафе съм първа в двете нули  hahaha Да не говорим, че нещо не усещам нищо. Прекалено добре се чувствам, а това не е на добре.

И аз съм нямала запек. Вече съм в 20 г.с. и всеки ден ходя нормално. Така че споко! Blush

# 638
Здравейте момичета! Честит празник! Аз чак като наближи теста взех да ви чета, че ми идво много напрежението. На 10.03 ще ми е 10 ден и ще правя пиклив, на 11.03 ще ходя до клиниката за кръвен. Някой със същите дати да си откачаме заедно?

# 639
Ето, за това говоря.Внимаваъте какво пишете, за да не тормозите момичетата и натоварвате.
Това е най-деликатната тема.
 Павлина, моят съвет е да направиш кръвен тест на 10ти ден.

# 640
Герда, ти успя ли да си запишеш час при Стаменов?  И защо не може цвекло веднага, а тр да се чака час? Едни мисли са ме налегнали..

# 641
И аз имам приятелка, която вече второ дете роди инвитро и никога не е имала запек и все ми се чуди защо при мен е така. А аз откачам вече. Установих един ритуал сутрин, който започна да помага: гореща вода с мед, след 20-30минути - лъжица зехтин, след 20-30минути - киви. На третия или четвъртия ден перисталтиката се подобрява и започвате съвсем спонтанно да ходите до тоалетна. Обаче един ден да не го направя и край...чакам още толкова дни и през това време посягам към микроклизмичките с мед. Много са ефикасни.

# 642
Дивост, три пъти ми сменят часовете.Нищо не зависи от мен.
Какви мисли са те налегнали, споделяй да помагаме.
 Цвеклото трябва да престои за да се окисли.Или да премине термична обраотка леко.

# 643
Герда няма да ти кажа,че ще затормозя девойките бая повече от това дали имат запек или не Mr. Green
Все ще ти запишат час, няма да отлагат вечно я:) Хайде, с теб съм Hug

# 644
Ето, за това говоря.Внимаваъте какво пишете, за да не тормозите момичетата и натоварвате.
Това е най-деликатната тема.

Аз не разбрах...кой тормози момичетата ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт