Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 788
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Хепи,  ти трябва да си си хепи   Laughing защото при теб всичко ще е ок до финал. Усмихва се повече и се радвай на всеки един ден, в който знаеш, че под сърцето ти се е сгушено едно мъниче. Ще чуеш сърце, после и ще го видиш. Всичко ще е наред.  Hug Hug Hug

На мен ми се пишка постоянно, но няма как да е симптом, защото все пак днес ми е трети ден. Ставам през нощта,  а не пия толкова течности,  макар да знам, че трябва. Абе малко през просото съм я подкарала.

# 616
Честото уриниране е съвсем нормален симптом и идва от взаимодействието на прогестерон и пролактин.„ Hug

# 617
Хепии Hug bouquet Hugбраво

# 618
Ама кой си има Две чертички, аа? Ааа? Юхууу!
Честит празнииик.

# 619
Ехеее, честитооо   Hug bouquet Прекрасен подарък за осми март! Ще го запомниш за цял живот, миличка! Наслаждавай се на деня си! Честити чертички! bouquet

# 620
Честит 8-ми март момичета! Пожелавам си на мен и на всички вас, догодина да празнуваме денят на майката bouquet
Честито на бременелките Hug

# 621
  • София
Честито на тези с положителните тестове Simple Smile на мен все пак ми върнаха едно добро бластоцистче. Пише бластоцист + клетки, казаха, че е хубаво. Но лигавицата ми беше 18 мм. Не е ли много това? Трансфера беше на 02.03, а вчера имах кафяво зацапване и сега чакам да ми дойде...имам някакви мускулни придърпвания, а пия но шпа 3х2, утрогестана го пия също 3х2, фолиева 2х1, естрофема 2х1,медрол 2х1... знам че е малък шанса, но все още се надявам, днес ще пазя леглото Simple Smile

# 622
Честит празник мили дами ! Желая на всички ви здеаве и късмет и сбъдване на най- голямата ни мечта!
А иначе съм 8 ми ден и със адско главоболие.Знаете ли дали моха да взема един аналгин?

# 623
Честит празник мили дами!Ако пожелаем нещо много силно,
можем да го потигнем!
Вероятно ще ни е нужно търпение,
много усилия, истинска борба -
но всичко може да бъде постигнато!Бъдете здрави и обичани и дано следващата година всяка да празнува деня на мама със сбъднатата си мечта! bouquet                                                                                                                 

# 624
Честит празник бъдещи мами! Бъдете живи и здрави и много обичани! bouquet

# 625
Честит празник мили дами ! Желая на всички ви здеаве и късмет и сбъдване на най- голямата ни мечта!
А иначе съм 8 ми ден и със адско главоболие.Знаете ли дали моха да взема един аналгин?
Аналгин, не,  парацетамол можеш

# 626
Честит празник мили дами,
Пожелавам на всички нас поне по едно мъниче... да сме живи и здрави, и сърцата ни пълни с любов. 😘

# 627
  • София
Дивост, честит осмомартенски подарък  Hug Тихичко  честито  bouquet

Честита празник на всички, момичета bouquet

Аз сега имам едно терзание.  Mr. Green  Защо нямам запек  newsm78 Това е симптом, а аз го нямам, да не говорим, че е точно обратното и без кафе съм първа в двете нули  hahaha Да не говорим, че нещо не усещам нищо. Прекалено добре се чувствам, а това не е на добре.

# 628
Магнолия, хапваш ананас за това.
В никакъв случай не трябва да има такова нещо.
Кат оспреш ананаса, премини на кивита. След трансфер много плодове, зеренчуци и вода са най-доброто нещо, което можем да направим за ембриончетата си.
От три дни в една верига магазини има 30% намаление на няколко маркови козметики.Срам ме е да си призная колко пъти ходих до магазина им. Обзаведох се с блестящи сенки, червилца, кремченца...Дано изляза от минорното настроение. Ако Магнолия е вече пети ден може да тича за  8мартенски подаръци.
АЗ след трансфер спрях амонячната боя, но аз така или иначе я избягвам.

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 12:08 от Анонимен

# 629
Дивост, честит осмомартенски подарък  Hug Тихичко  честито  bouquet

Честита празник на всички, момичета bouquet

Аз сега имам едно терзание.  Mr. Green  Защо нямам запек  newsm78 Това е симптом, а аз го нямам, да не говорим, че е точно обратното и без кафе съм първа в двете нули  hahaha Да не говорим, че нещо не усещам нищо. Прекалено добре се чувствам, а това не е на добре.
Магнолия,не знам дали запека е признак,при мен беше обратния ефект,без консумация на ананас Grinning,тъй,че не се притеснявай

Общи условия

Активация на акаунт