Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 808
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте всички  с риск да угорча някого но ако не тук къде да споделя че имам някакви слузести кафяви нишки тази сутрин,чхг се качва ок но...В 16ч си записах час за лекар.Имам нужда от стиснати палчета,извинявайте ако развалих деня ви!
P.S и май и ПМС симптоми имам...
здравей Хепи и аз съм същиите кафеви субстанций ме тревожеха много ти в кой ден си след трансфера

# 586
Здравейте всички  с риск да угорча някого но ако не тук къде да споделя че имам някакви слузести кафяви нишки тази сутрин,чхг се качва ок но...В 16ч си записах час за лекар.Имам нужда от стиснати палчета,извинявайте ако развалих деня ви!
P.S и май и ПМС симптоми имам...

С първата ми бременност получих два пъти  такива зацапвания и все бяха около датата на овулация.Първата беше януари месец-първия месец от бремеността ,а втория път в 3 месец.И двата пъти ходих на лекар и доки каза,че това е спукал се фоликул-чистила съм се.Щом имаш записан час не се притеснявай!Всичко ще е наред!!! Hug Hug Hug

# 587
  • София/Севлиево
Момичетa,колко нaй-рaно след aбрaзио могa дa съм пaк нa ЗЕТ?Зa съжaление моятa бременност приключи.Сегa предстои  aбрaзио,после генетични,с идеятa дa се открие кaквa е причинaтa сърцето,което чух в 6 г.с. дa спре дa бие в 8-мa.Нямaх никaкви симптоми,сaмо едно гaдно чувство от вчерa следобяд и сутринтa нa прегледa стрaховете ми се сбъднaхa.Дори от второ място ми ги подтвърдихa,a до последно се нaдявaх нa чудо...

# 588
Мagnollia Хората, които не са имали никога репродуктивни проблеми, много често се сблъскват с неразбиране и с нетактично отношение - нас много ни огорчава, но в повечето случаи те не го правят със злоба, а даже с добри намерения. Ще ти разкажа една случка от моя живот, която много тежко изживях. Позната от близкото ми обкръжение дълго време беше без гадже и все обясняваше, че иска вече да се задоми и да има деца. Веднъж даже й уредих запознанство с мой познат с цел сватосване. През това време ние вече опитвахме с моя мъж от поне 2 години да забременея и все безуспешно, като тя беше в течение на нашите проблеми. След време тя срещна един човек, с който набързо се ожениха и тя забременя буквално от първия път. Беше много щастлива и аз се радвах за нея. Един ден дойде при мен, започна да се гали по корема и пред общи наши познати започна да говори за бременността си и ми каза пред всички "Айде, само тебе чакаме да забременееш, айде !" Почувствах се, като нищожество. Какво, по дяволите, означава "АЙДЕ" ??! Сякаш аз не полагам достатъчно услилия или сякаш и без това не ми е достатъчно тежко, че някой да ми вменява вина, че едва ли не се "туткам" и "айде да забременея!". Айде, ама не става... Какво да ти кажа. Замълчах си, усмихнах се и смених темата, но вътре в мен изригна вулкан от неприятни чувства. Тя никога не разбра как съм се почувствала, но аз допусках, че не го е направила нарочно, а просто не е преценила правилно ситуацията. На всички ни се налага да преглъщаме такива хора и такива подхвърляния. Не позволявай да те отлоняват от твоята цел и да те товарят с негативизъм.  newsm51

Вчера попаднах на рекламен пост във Фейсбук за кампанията на OLX за набиране на средства за двойки с репродуктивни проблеми и отдолу имаше такива коментари, че сърцето ми прокърви от болка и ярост затова, че хората не умеят да се поставят на мястото на страдащия и бързат веднага да осъждат, като да ровичкат в раната с нож. Българинът обича да изразява мнение по всички теми, но понякога забравя да е съпричастен, а нерядко дори се радва на чуждото нещастие. Какво ни остава ли ? Ами просто да бъдем себе си и да не се впечатляваме.  Peace

# 589
Момичетa,колко нaй-рaно след aбрaзио могa дa съм пaк нa ЗЕТ?Зa съжaление моятa бременност приключи.Сегa предстои  aбрaзио,после генетични,с идеятa дa се открие кaквa е причинaтa сърцето,което чух в 6 г.с. дa спре дa бие в 8-мa.Нямaх никaкви симптоми,сaмо едно гaдно чувство от вчерa следобяд и сутринтa нa прегледa стрaховете ми се сбъднaхa.Дори от второ място ми ги подтвърдихa,a до последно се нaдявaх нa чудо...

Много съжалявам Елислава! Мисля че между 3-6 месеца в зависимост от общото ти състояние.

# 590
  • гр.София
Кристи, благодаря ти много Hug

Елислава, много, много съжалявам Sad Затова всички треперим дори и след положителен тест

# 591
Ели, миличка, много съжалявам да науча развоя при теб! Много те гуша, да знаеш! Радвам се, че си се устремила право напред! Браво!

# 592
Аз само да споделя... Тоя корем направо ме скъса днес! Почна от вчера с леки бодежи под пъпа, а днес се включиха и яйчниците в партито. Особено последните няколко часа взе да си боли доста. За съжаление съм на работа и нищо не мога да направя, освен да седя и да си пия но-шпато. 7ми ден ми е...

# 593
Магнолиооо, пишеш като с бременен мозък!
Не си ти като си бременна. Joy
Само да не се обидиш, че се шегувам, ей.
Много се радвам за тееееб.
Бременността била заразна, женицата за това е казала на теб веднага след пикливия тест.  hahaha
Какво като си купувала дрехи и парфюми като теб, като ти се похвали, ти кажи - този ли, уууф, ми той ми омръзна, опротивя ми, харесах гучи ръш дето мирише на развалени бонбони  - да ходи него да си го купува, че е гаден и демоде. hahaha
 Ама представяш ли си и двете бременни... ще има да купува каквото харесаш..мале, мале.

Много хубаво върви темата, като птички чуруликате. Бременелките повече в темата за бременни трябва да пишат. hahaha , че малко ни шашкат със симптомите си. С най-добро чувсвто, да не обидя някоя.
Шошка, ти как си душичко?

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 17:51 от Анонимен

# 594
Герда, наистина си странна за разбиране. Чак се чудя откъде взимаш тоя странен, най-вероятно английски, черен хумор. Чак ме изгони от темата! аааа  Naughty Сега да не се обидиш Wink

# 595
А пък аз си мислех, че сте приятелки  newsm78
 Joy Joy Joy

# 596
Елислава,съжалявам мила Hug смело напред

# 597
  • Варна
Официално се прекръствам на "Параноя"или "Паника"Simple Smile))
Видяхме сакче но още няма пулс та пак ще психясам до тогава!Вече пиша на лични за моите притеснения че да не се шашкат зайците Simple Smile.Герда скоро ще се преместя в другата тема че още е рано:)))И миналия път го докарахме до сакче и до там си остана милото...Но сега го стискам да не падне

# 598
Да идат в бременелската тема им го пожелавам от сърцеееее.

# 599
  • Варна
Мерсииии да ви се връща двойно😍

Общи условия

Активация на акаунт