Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 690
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
helios13, никога не ми се е случвало това, което описваш, но утрогестана можеш да го взимаш и през устата. Със сигурност обаче е по-добре да не го пропускаш Peace

# 721
Та в един от дните след трансфера получих оргазъм, докато спях и се събудих от това. Предполагам, че това може да е попречило на имплантацията  Tired

Едва ли е от това. Повечето момичета сънуваме секс покрай обърканите хормони около трансфера. Peace

# 722
Току що взех резултата : 0.100 😢😢😢
Ако нямах замразени това щеше да ми е последния опит. Сега чакам чак юни да обсъдим с доктора нещата и после евентуално ЗЕТ. Успех на вас момичета!

Здравейте, на мен доктора ми каза да си взема да пия калции, и така до 15 ден и тогава тест. Някой пил ли е така. Само да кажа, че кървенето не е кафяво, а започна розово и през нощта червено.

# 723
Не съм чувала за калций след трансфер, но щом ти е казал доктора има причина. За кървенето свърза ли се с клиниката или с доктора?

# 724
  • София
helios13, не пропускай утрогестана, може през устата, ако не вагинално. Аз пропуснах хапчетата за 1 и половина преди трансфера и още ми е притеснено, че обърках работите.

# 725
  • Варна
На мен ми казаха да пия калции след абразио

# 726
От вчера съм официално бременна и то с близнаци поне до теста, моля се и много ми се иска този път да е така и след него Praynig, е може и едно, не съм лакомна. На чакащите момичета пожелавам да им се сбъдне, най истинското и най чаканото желание. Пишете как минават дните при вас, при мен има леко напрежение в гърдите, и ме обливат топли вълни, но всичко това е от хормоните.

# 727
Честитооооо! Двечкиии! Браво! Две бъдещи българчета! Ух че хубавоооо bouquet bouquet bouquet

# 728
Честитооооо! Двечкиии! Браво! Две бъдещи българчета! Ух че хубавоооо bouquet bouquet bouquet
Мисля, че е минал трансфера, а тестът предстои Simple Smile

# 729
Да точно това имах предвид. Но все пак благодаря на Шакира bouquet

# 730
На мен ми казаха да пия калции след абразио

Ами не знам защо, но факт е че за сега зацапването го няма. Ще видим как ще е през нощта и утре.

# 731
При два от положителните ми тестове имах зацапване на 7 ден и на другия ден нямаше нищо. Мисля, че това е добър знак.

# 732
Благодаря, момичета!  Hug
Успех на всички!

# 733
Angelche75 стискаме ти яко палци,  а на близнаците пожелавам  тия дни имплантиране, през декември да обуят ританки на еленчета,  догодина лигички по мама  smile3508 tooth fingerscrossed

# 734
  • София
Здравейте! Чета ви от доста време, но не мога да намеря дали е коментирано някъде и затова питам.
Имам проблем, който ми е неудобно да споделя с лекарката, та ще ви птам вас, момичета.
В стимулация съм за пореден инвитро опит. Последните 2 пъти този утрогестан, който трябва да си слагам вагинално по 3 пъти на ден ми повлия доста обезпокоително. Цялото това влизане и излизане на тези глобули... Та в един от дните след трансфера получих оргазъм, докато спях и се събудих от това. Предполагам, че това може да е попречило на имплантацията  Tired

Сега се чудя какво да правя. Може би няма да го слагам няколко дни около предполагаемите дни на имплантация  newsm78

Не е точно от Утрогестана,  спокойно. Хормоните като цяло повлияват това. Според мен просто си сънувала еротичен сън и е в следствие на това. Не пропускай утрогестана.  Аз също при първото инвитро след трансфера сънувах много еротични сънища и съответно бях лесно възбудима, даже да си помисля нещо. Странна работа, но не е нещо от което да се плашиш.

Общи условия

Активация на акаунт