Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 685
  • 764
  •   1
Отговори
# 735
  • София
С уринните тестове се подготвих и за отрицателен кръвен. А така ми се искаше да е станало, ама де тоя късмет. Наесен отново Simple Smile успех момичета Simple Smile

# 736
0.700 на 10 ти ден Cry за мен всичко приключи  Cry

# 737
И аз да се отчета с отрицателен тест на 14. ден. Сега ще си го изживея първо и после ще кроя пак планове, че нямам нищичко във фризера.

# 738
Момичета,много съжалявам за резултатите ви.от опит знам как се чувствате... HugНо трябва да съберете сили и да продължите!Аз с нови надежди чакам започването на поредната стимулация за да стана официален член на групата.Чакам добри новини от Шошии.Шошии , къде се загуби?

# 739
  • Варна
Елба,Моника,rainbow прегръдка момичета!Сега никой не може да ви успокои но не губете надежда...

# 740
Angelche75 стискаме ти яко палци,  а на близнаците пожелавам  тия дни имплантиране, през декември да обуят ританки на еленчета,  догодина лигички по мама  smile3508 tooth fingerscrossed
GreenSoul  благодаря за хубавото пожелание, от твоите уста в божиите уши bouquet
Момичета съжалявам много, толкова пъти съм го преживяла това, че ми е познато до болка. Бъдете силни и вярвайте в успеха, само не трябва да се отказвате. Всяка една жена има правото да стане майка, рано или късно. Чувствам се като в игрална зала на рулетка, едни печелят други губят. Господи защото е толкова трудно и защо трябва да има толкова мъка и сълзи?

# 741
Елба, Моник, съжалявам  Hug Толкова се надявах за вас! Ще се наревем и ще се стегнем пак за нови приключения! Ще успеем, трябва!

# 742
  • Варна
И аз май ще се наредя след неуспелите SadХодих на лекар и нищо не се видя...Било рано в 5г.с +4 и не се видя нищо...

# 743
  • България
При мен плоден сак и жълто тяло се видя в 6+. Hug

# 744
Момичета трудна е борбата, но успеха е обвързан с това как извървяваме пътя. Загубената битка не е загубена война! Омаловажавайте неуспеха, защото знам сте по-силни от тези моменти и няма да ви спрат! Позивитивизъм дори да няма логика!  Hug

# 745
  • София
А, аз съм пълна с позитивизъм. Само дето, както и на всички тук много ми се искаше да стане сега. И позитивно се нареждам на опашката за кръвен тест Simple Smile да видя колко близо съм до нулата Wink няма страшно. Мен лично ме притеснява най-вече липсата на качествени Я и спермита, ама ще се борим.
И някой с късмет, ако има да пусне нова тема може би трябва Simple Smile

# 746
И аз май ще се наредя след неуспелите SadХодих на лекар и нищо не се видя...Било рано в 5г.с +4 и не се видя нищо...

Happy, трябва да се покачи ЧХГ над 2000, за да се види нещо (до колкото помня). Сигурно е още рано. Изчакай една седмица. Все пак, имаш положителни тестове.   Praynig

Прегръщам неуспелите момичета и им пожелавам положителен резултат следващия път. Всички сме минали през провали. Не се предавайте ! Hug

Къде е Earth да пусне новата темичка?

Шоши, и аз те мисля. Къде се загуби, момиче ?

# 747
  • София
Няма жълтъчно мехурче ли  Sad Може верно да е рано  newsm78 Ще чакате  Praynig

# 748
Happy, сега разбрах, че имаш вече точка, а нямаш още жълтъчно мехурче. До колкото си спомням, жълтъчното мехурче се появява по-късно. На първия ми преглед нямах и аз мехурчета. Какво казват докторите ?

# 749
  • Варна
Нищо каза да чакаме до другия петък(как се чака..)и тогава ще стане ясно но чхг в понеделник ми беше 2800 би трябвало да се види нещо...

Общи условия

Активация на акаунт