~~Идва март с копнеж, за АПРИЛския бебевалеж!~~ №6

• 54 107
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
В 8-мия месец на две седмици, а когато влезем в деветия- всяка седмица са прегледите. Мисля, че повечето лекари процедират така  Peace

# 496
Моята лекарка ме вика един път в 8ми месец,а в 9ти ми мина първата консултация и ако по някакво чудо бебка реши да се обърне и да ме размине секциото ще се видим и втори,като изключим ходенето за изследванията тази седмица.На мен ми казаха,че ако всичко върви добре няма нужда и от прекалено честото правене на записи,освен,ако аз самата не настоявам да ходя всяка седмица.

# 497
На мен тонове изобщо няма да ми записват, освен ако няма някакви показания, че се налага. Тази честота на прегледите е приетата норма Simple Smile Но както всичко друго, лекарите си преценяват.

Кога започват да гледат за разкритие?

# 498
И на мен няма да ми записват тонове, ако всичко продължава да е нормално, а АГ-то ме гледа вече веднъж седмично. Охх, тези проверки за разкритие...Миналата седмица си слагах Гиназол срещу гъбички (слага се вагинално) и ми беше толкова неприятно...тампони също мразя да ползвам...а какво остава за проверка за разкритие Mr. Green Не че няма да има по-болезнени неща де Sunglasses

# 499
  • Варна
Зина, в Майчин дом ли си? Дано бебчо си остане на топло още малко.
Да, много съм  доволна засега. И аз се моля да постои още 10-ина дни на топло за да направи 37 пълни седмици.

# 500

И наистина ли само с ръка може да се разбере дали имаш разкритие или не?
Ако имаш примерно 1 см, а като те проверяват има ли опастност да ти го направят по-голямо?
Много се чудя дали да питам доки в сряда имам ли разкритие, заради всичките болезнени контракции от месеци насам ....  newsm78

# 501
В 8-мия месец на две седмици, а когато влезем в деветия- всяка седмица са прегледите. Мисля, че повечето лекари процедират така  Peace

Аз утре съм на преглед, а последния беше на 05.02, така че следващия може да е преди да родя  Joy Joy Joy Ще видя какво ще ми кажат. Важното е всичко с беба да е добре  Simple Smile

А да попитам мамите, които вече са напазарували, някоя поръчвала ли е дрешки от косара и ако може да споделят мнения  bouquet

# 502

И наистина ли само с ръка може да се разбере дали имаш разкритие или не?
Ако имаш примерно 1 см, а като те проверяват има ли опастност да ти го направят по-голямо?
Много се чудя дали да питам доки в сряда имам ли разкритие, заради всичките болезнени контракции от месеци насам ....  newsm78

Соулче, могат да ти предизвикат по-голямо разкритие. Ние така ще процедираме с моята лекарка, за да знам горе долу кога точно ще родя. Даже ми записаха ден за раждане. Един вид планирано, нормално раждане

# 503
А да попитам мамите, които вече са напазарували, някоя поръчвала ли е дрешки от косара и ако може да споделят мнения  bouquet
Аз съм поръчвала, нямам забележки Peace

# 504
Аз съм поръчвала, нямам забележки Peace

Супер, много благодаря  Hug Мисля, че е време вече да напазарувам малко  Grinning

# 505
tedka90  може в различните болници различно да е, но аз днес бях и после другата седмица пак, но се пада в края на седмицата! Знам че в 8 ми месец толкова, след 25.04. вече съм на 01.04. и после вече е ясно, всяка седмица!
Като чистота на прегледите съм доволна, даже и в седмия бях 2 пъти! За тонове не питах, но гледам мамите ги следят, така че може да не му е дошло времето още, пък и на ехографа всичко се видя и е добре!

# 506
tedka90  може в различните болници различно да е, но аз днес бях и после другата седмица пак, но се пада в края на седмицата! Знам че в 8 ми месец толкова, след 25.04. вече съм на 01.04. и после вече е ясно, всяка седмица!
Като чистота на прегледите съм доволна, даже и в седмия бях 2 пъти! За тонове не питах, но гледам мамите ги следят, така че може да не му е дошло времето още, пък и на ехографа всичко се видя и е добре!

Ами аз до сега бях всеки месец. Сега се получи малко повече... утре ще разбера със сигурност как ще процедираме следващите седмици.
Вече нямам търпение да разбера колко е порастнало бебчето  baby_neutral baby_neutral

# 507
Здравейте ,  днес бях на преглед аз съм 34 г.с. а бебето отговаря на 33 г.с. + 2 дни , всичко останоло е ок , надявам се изоставането да е от апарата  Embarassed

# 508
На мен докторът нищо не ми каза за проверка на разкритие. На 20ти влизам в 9 ия и той ми каза да отида към 28ми на консултация. Как се проверява - трябва ли да ме бъркат? Crazy

# 509
Здравейте бъдещи мами Simple Smile Да се запиша и аз в групата.

Първо бързам да пожелая успех на тези, които вече чакат!!! Всичко да мине нормално!!!

Лелее като чета как всичко сте си накупили, чак се попритесних не съм ли закъсняла. Термина ми е 29 април, но според мен имам още многоооо време и не съм купувала абсолютно нищо, като изключим, че имам количка от на брат ми бебката.
Не да ви дразня, но нямам с какво да се оплача Grinning Grinning Grinning Grinning Нито лошо ми е ставало, нито съм повръщала, дори и отоци все още нямам. Качила съм около 14 кг., ама според лекарката ми е в рамиките на нормалното.
Решила съм да раждам в Пловдив, в Селена

Общи условия

Активация на акаунт