~~Идва март с копнеж, за АПРИЛския бебевалеж!~~ №6

• 53 891
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
Честити да са ни бебенцата, много здраве и щастие за семействата им Simple Smile

# 676
  • София
Дидиса, честито и от мен!
Аз днес сьм с подути крака, при последните изследвания белтька ми е под малко  нормата дадена от лаболаторията. Според лекаря, няма проблем. Но днес с тези крака се притесних. С пьрвата ми бременност имах високо крьвно. Дано сега не се развият нещата в тази насока.
За третия триместър се приемало да е малко под нормата, моя също е така.
Аз приемам и допълнително протеини вече няколко месеца, защото при мен започна да пада рано, но ми казаха тъкмо двама различни лекари, че заради голямото оводняване на организма, на финала е нормално да са леко занижени тези стойности, без да е признак за проблем. Щели с раждането да се оправят.
Иначе и аз имах доста отоци в 8 месец, сега в 9 са доста по-добре нещата, може би има връзка с позата на бебето и циркулацията. Интересното е, че последните десетина дни има и такива, в които нямам никакви отоци на краката, което си е голяма изненада за мен Simple Smile

# 677
Мен ме дразнят всички, които ми повтарят "не се притеснявай". И това са хора, които са раждали и знаят, че няма как да не се притесняваш изобщо.
В сряда ще ходя на консултация в болницата, ако бебо не се е обърнал, ще говорим за евентуална дата за секцио. Кога дойде и това време Crazy

# 678
Честито и от мен на двете мами Simple Smile Да са здрави и щастливи бебенцата   Heart Eyes
Не знам за вас,но аз съм много изнервена в последните дни и точно такива изказвания от рода на „ какво толкова” и „няма страшно” относно раждамето ме вбесяват. Решила съм да сведа контактите до минимум, че ще взема да се скарам с някой   Grinning  Grinning  Grinning Вече само сладкото ми е утехата.

# 679
Здравейте  wavey

От известно време ме мъчи въпроса за педиатъра...
Нека мамите от Варна да споделят дали вече са се спряли на някой и какви отзиви имат  newsm78

# 680
Аз съм 37г.с. а бебчо го измери 3.700 преди 3 дни той си върви по едър от по рано, главичката беше 9см и нещо, а по принцип имах малко висока захар миналия месец и доста ме на плашиха и въпреки че нормализирах стойностите доктора смята че имало риск за бебето и за това трябвало да е секцио и че още доста ще порасне имам 20 дни до термин....

# 681
Привет момичета!

Тъкмо се прибирам, днес каката я оставих у дома, че в класа всички болни и ме е страх да не лепнем нещо, ходих до работа, до НОИ, до личната, напазарувах и мъжа ми ме прибра, че с тези торби из нашите баири ми е много тежко! Уморих се да ви кажа, и съгреших, хапнах си кебапче с хлебче, ами полезно, неполезно не ми пука вече, стига с това стискане, заради килограмите и киселините съм все гладна, егати и бременността! Бебо е доволен обаче, защото се натъпках яко и сега мирен кротува Joy Joy Laughing!
Сега мисля да полегна и да си почина, а работата до небесата имам, но няма да е днес!
Мен също ме дразнят такива коментари, "няма страшно", знам че искат да ме успокоят, но не се получава! Нервно ми е и на мен, ама няма как! Още малко, само искам да наредя всичко и да свърша всичко планувано и бебо да дойде тогава, че още съм на никъде!

За педиатър на бебо ще съм при нашия, каката изгледахме и това  така, живот и здраве! В ДКЦ 4 д-р Маринова, аз лично съм доволна, но всеки има различни гледни точки, така че .........

# 682
Бебо е доволен обаче, защото се натъпках яко и сега мирен кротува Joy Joy Laughing!
Не си му оставила много място да мърда Joy Ние се поглезихме с моя и обядвахме в ресторант. Нямам апетит и вкъщи ни е много трудно да измислим какво ни се яде ... а и ни мързи да сготвим Laughing Иначе в ресторанта не ме домързя да си изям всичко де Sunglasses

# 683
Бебо е доволен обаче, защото се натъпках яко и сега мирен кротува Joy Joy Laughing!
Не си му оставила много място да мърда Joy Ние се поглезихме с моя и обядвахме в ресторант. Нямам апетит и вкъщи ни е много трудно да измислим какво ни се яде ... а и ни мързи да сготвим Laughing Иначе в ресторанта не ме домързя да си изям всичко де Sunglasses
Хахахах и така може да е, да няма място тъкмо да покротува Grinning Joy, аз готвя, но няма как, каката и мъжа трябва да хапват, но за днес менюто е лесно и здравословно, ноооооооо няма да казвам да не се преяде на някоя мама:).

# 684
Честито за малката Аделина! Все хубави новини да се чуват!       Да ви кажа,че миналата година една акушерка позната ми сподели,че в родилното се дразнели при изписването на бебето, че роднините черпели със сладки... Чак се зачудих,но явно факт. Живот и здраве всичко да е нормално ще черпим с кафе,ядки тогава. Само бебка да е ок.

# 685
Здравейте мами и честити бебчета на най-нетърпеливите 😊😊😊Нека са здрави и да имат едно безгрижно детство. Аз ви четях до сега,но така и не писах (може би заради така да се каже не особенно леката ми бременност)😕 Сега ви пиша за да ви споделя,че моя термин беше 16.04 ....но на 18.03.се роди нашата прекрасна дащеричка Косара 2820 г. 49 см. (Почти месец преди термина )😊 със спешно секцио във АГ Селена -гр.Пловдив.Въпреки всичко....това е най-красивия и щастлив момент за една жена ...искам да ви пожелая и вие да го изживеете по най-добрия начин .От вълнение станах прекалено многословна...😂 Извинете ме и бъдете позитивни...щастието няма да ви подмине 😍😍😍

# 686
Биляна, привет! Да ви е жива и здрава Косара! Можеш да останеш в нашата компания, нищо че малката те е направила мартенска мама Simple Smile
 Ако е удобно да те питам, кое наложи по-ранното й раждане? Някой коментилра ли рисковете?
Питам те, понеже първото го родих с планово секцио в 40-та седмица, сега съм 34-та и все ми се върти, че ще тръгне по-рано.

# 687
Биляна, привет! Да ви е жива и здрава Косара! Можеш да останеш в нашата компания, нищо че малката те е направила мартенска мама Simple Smile
 Ако е удобно да те питам, кое наложи по-ранното й раждане? Някой коментира ли рисковете?
Питам те, помеже първото го родих снпланов секцио в 40 та седмица, сега съм 34 и все ми се върти, че ще тръгне по-рано.

Здравей, благодаря ти 😊 Причината за по-ранното ми раждане е ,че тази сутрин ми падна тапата,изтекоха ви водите и имах контракции в интервал от 2 минути.Аз съм от Хасково. ..принципно бях за нормално раждане се уговорила нещата с доктора,на като дойдох в Пловдив,той ми каза ,че съм за спешно секцио поради факта,че водите са ми изтекли,а бебка е много високо горе и няма да мога да я родя нормално дори и да се мъча още 15 часа и ще има проблем....и така се случиха нещата...а защо ми изтекоха водите не знам,явно госпожицата е искала да е рибка,а не овенче 😁 аз на 15.03. Влязох в 9 месец и честно казано....родих в 36 седмица , а все си мислех ,че ще съм около 10.04...но уви😊

# 688
Честито Биляна-здраво бебче и бьрзо вьзстановяване на теб!
Да ви споделя, от вчера краката ми спаднаха, доста ме стресна това подуване- мерих си 2 пьти крьвното, 110/70. Може и течности да задьржам, прьстите на рьцете ми сьщо бяха отекли. Дано да е нещо моментно.

# 689
  • софия
Честито за последните бебчета! Да са живи и здрави ☺
Тъкмо се радвах, че си спях последната седмица, но ето тази вечер почти не съм спала. И това ходене до тоалетна през половин час 😤

Общи условия

Активация на акаунт