~~Идва март с копнеж, за АПРИЛския бебевалеж!~~ №6

• 53 690
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Незнам, аз освен по гръб иначе не мога. Въпреки килограмите коремът ми е малък /ако трябва да сравнявам с повечето бременни в 8мия/ и не усещам тежест, когато спя... Но започнах да спя на две възглавници от едно време, че на една ниска имах чувството, че не мога да дишам.

addicted2U АГ ми прави някакви стойки по повод болничния ми, уж не можело след 45-дневния срок, което както се знае, не е вярно. Та ще видим сега в понеделник пак ще се разправяме. Ако продължи да твърди същото, просто няма да имам избор.

И един забавен въпрос - пеете ли на вашите бебета? Simple Smile Моето няма много избор, слуша музика и пеене по цял ден, че у нас сме музикални Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 11:00 от Snowflake19

# 706
Момичета - помислете за заглавия за новата тема Simple Smile

# 707
Здравейте мами! Честито бебче на новодошлата мама!

Нас ни местят датата за индуциране за утре. Така беба има още един ден да реши да се появи сама. 😂 Относно музиката- аз обичам да пея докато шофирам и предполагам, че като се роди беба ще знаe всички песни по радиото 😂😂😂

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 11:33 от pariss

# 708
Биляна чистито бебче да е жива и здрава и расте щастлива Simple Smile Момичета аз никога не съм имала стрии, мажех се през цялата бременност с мазила и нямах, но последните 10-на дни като че ли много ми наедря изведнъж корема, а и падна по ниско и почнаха едни сърбежи ужас направо без да се усетя за една седмица се нацепи ужасно Sad мажа по 2-3 пъти на ден за да успокоявам, но е ужасно малко ми остава, че ще съм секцио, но ако някой може да ме посъветва за нещо с което да се мажа дори и след това за да мога да намаля малко щетите Grinning ако не здраве да е бебчо е по важен Simple Smile

# 709
Iv, при всичките ми килограми с първото, моите стрии се появиха в средата на 9-ят месец! Не мазах много сериозно, помеже на доста места четох, че е генетично. Както майка ти, така и ти. Нямам много иначе,прежалила съм ги Simple Smile

# 710
За заглавие ми хрумна само " Ето я-и пролетта дойде, и първите Априлчета са на лице " 😊
Относно стриите незнам колко са генетични, защото майка ми е имала от 3-ят месец. Аз съм вече в 9 и още нямам (да чукам на дърво), а се мажа цяла бременност само с обикновена нивея 😆 Не е и от кг,тя е качила 15, а аз съм на 12. Според мен си е до кожа.
Честито на първите мами! Да са им живи и здрави бебоците! Чакаме подробности около раждането 🤗

# 711
Моето предложение за заглавие: Пролетта пристига вече, и щъркела ни носи мъничко човече 👶🏼

# 712
Здравейте,

За стриите на мен също са ми казвали, че е до кожата на човек. Аз лично не се мажа много сериозно, започнах от 5м. някъде...за сега не са се появили, но има време  Joy Joy качила съм около 13кг макар и при мен да казват, че не ми личи аз си ги усещам  preggo

Относно спането също знам, че в напреднала бременност не е добре да се спи по гръб (а аз много обичам) и затова от 3м. започнах само на една страна, че да се науча  Laughing голям зор беше, но ще потърпя още малко... 

# 713
Пролетта със мисия дойде, Априлско бебче да ни донесе  Heart Eyes

Парис, като видях , че си писала и за момент си помислих, че нещо друго ще ни кажеш Simple Smile как си ти?

# 714
Пролетта със мисия дойде, Априлско бебче да ни донесе  Heart Eyes

Парис, като видях , че си писала и за момент си помислих, че нещо друго ще ни кажеш Simple Smile как си ти?

Jane мерси, че пита. Добре сме и аз и бебка. Утре сутринта сме на тонове (ходим всеки ден, че и по два пъти ако ме стегне шапката! ). Вечерта късно (10ч) ще ме приемат за предизвикване. Моля се всичко да е наред и да се приберем вкъщи с пухкави бузки  Flutter  Чета статии за индуциране, за да знам какво да очаквам. Ще искам и епидурална- абе изобщо пълна програма хаха Crazy

# 715
  • Стара Загора
Чудя се в какво да си държа помпата за кърма, след като бъде стерилизирана и е готова за болницата  newsm78
Вие ще си ги приготвяте ли с багажа за болницата или ще ви ги донесат при нужда?

# 716
Благодаря за отговорите и все пак по скоро е до кожа и до бременност, защото майка ми няма нито една и от двете бременности докато при мен се появиха, а и кг. Не са ми толкова много 12 кг. досега, но това да е живи и здрави ще се справим Simple Smile

# 717
Аз ще приготвя две чанти. Едната ще е за влизането ми в болноца, само с нощница, чехли, документите и вода ( така ни инструктираха от болницата). Другата чанта ще е с всичко необходимо за престоя ми там. Ще я подготвя предварително и ще ми я донесат, когато ме настанят в стаята. Не си представям докато съм в болница да обяснявам на мъжа ми едно по едно какво да ми носи. В този ред на мисли навсякъде пишат да се носят превръзки, но нямам идея какви, докато съм бременна са спрели тези които ползвах Grinning Има ли някакви, които да са за родилки???? Това еднократно бельо ми се вижда гадно и не смятам да взимам.

# 718
И мен ме сърби ужасно много корема от няколко дни (в 9 месец съм). Майка ми няма стрии, но и аз, и сестра ми имаме - тя не е раждала, аз ги имам от пубертета, винаги съм била много слабичка и въпреки това имам. Сега се надявам в последния месец  да избегна появата на нови - не се мажа с нищо, защото все още не мога да понасям миризми, както в началото на бременността. Важно е и след раждането да продължите да се мажете - стрии се появяват както при напълняване, така и при отслабване Peace
Аз си купих еднократно бельо и пробвах 1 чифт - не беше толкова гадно, поне се проветрява отдолу мястото с него.

# 719
Аз ще приготвя две чанти. Едната ще е за влизането ми в болноца, само с нощница, чехли, документите и вода ( така ни инструктираха от болницата). Другата чанта ще е с всичко необходимо за престоя ми там. Ще я подготвя предварително и ще ми я донесат, когато ме настанят в стаята. Не си представям докато съм в болница да обяснявам на мъжа ми едно по едно какво да ми носи. В този ред на мисли навсякъде пишат да се носят превръзки, но нямам идея какви, докато съм бременна са спрели тези които ползвах Grinning Има ли някакви, които да са за родилки???? Това еднократно бельо ми се вижда гадно и не смятам да взимам.
Има превръзки за родилки - малко са като пампрси , но особено при нормално раждане в първите дни ми свършиха добра работа. Взех ги от ДМ - на Canpol  - 10 бр. са около 5-6 лв. Има и по -евтини в някои аптеки. Wink Може , ако искаш , да пробваш с лигнин или някои по-дебели нощни превръзки ( такива съм си взела за след 3-5 ден). Гащите за еднократна употреба , единственото им предимство са , че ги хвърляш като се изцапат. Не ми бяха удобни, защото не са стегнати и се разтичах цялата.  Embarassed Сега съм си заредила 4-5 чифта боксерки и бикини - микрофибърни ( 2-3 лв са , а за тези , които са секцио има по- дълбоки варианти, за да не опират на операцията).

Общи условия

Активация на акаунт