Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как може да се реши проблемът с избора на име за дете, когато свекървата се намесва?
Какви са правата на бащата по отношение на отпуска по бащинство и кога започва?
Какви са правата на бащата по отношение на отпуска по бащинство, ако работодателят откаже отпуска?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как може да се реши проблемът с избора на име за дете, когато свекървата се намесва?
Проблемът с избора на име за дете, когато свекървата се намесва, може да бъде разрешен чрез ясно изразяване на желанието на родителите за независимо вземане на решения по този въпрос. Важно е да подчертаете, че името е избор на родителите и трябва да бъде уважено. Може също така да обсъдите възможността за запазване на името в тайна до раждането на детето, за да избегнете ненужни конфликти.
-
Какви са правата на бащата по отношение на отпуска по бащинство и кога започва?
Бащата има право на отпуск по бащинство, който започва от деня на изписване на детето. Този отпуск не може да бъде прехвърлен и се губи, ако не се използва от деня на изписването. Работодателят няма право да откаже този отпуск, ако отговаря на условията за отпускане. Ако отпускът по бащинство не започне в деня на изписването, Националният осигурителен институт няма да го одобри. Този отпуск се ползва само от деня на изписване на детето и не може да бъде отложен. Следваттелно, ако подадената молба за 15-дневен бащински отпуск е след изписването, НОИ няма да я одобри.
-
Какви са правата на бащата по отношение на отпуска по бащинство, ако работодателят откаже отпуска?
-
Какво мислите за използването на чужда помпа за кърма?
-
Какви са мненията за бебешките везни?
Честити да са новите бебчета! Нека са здрави и щастливи, за да носят само радости!!!
Парис успех! 
дано всяка от нас успее да намери сили в себе си и подкрепа в тези така важни моменти за нас, Addicted ти къде ще раждаш защо мислиш, че няма да имаш подкрепа от персонала на болницата?
). Ражда секцио, искали са да й дадат бебето скоро след операцията, но тя не се чувствала в състояние да се грижи за него, за това са й го дали по-късно за постоянно. Аз все си мисля, че просто е случила на готини акушерки, защото масово чета за ужасно отношение към родилките (не говоря за конкретна болница, а като цяло). Аз ходих и на ден на отворените врати и ми хареса. Лежала съм в частна болница и не отстъпват по приятна обстановка в стаите. И най-важното - в Окръжна имат неонатология, в повечето частни болници нямат.
, а за Окръжна и аз съм чувала по добри отзиви и приятелка, която ражда там преди няколко месеца беше много доволна, даже сподели че имало консултантка по кърменето( незнам дали има постоянно такива), която и е дала много добри съвети, така че успех и дано случиш на екип