Bodyography – гримът, в който ще се влюбите! Играйте и спечелете!

• 22 800
  • 341
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте,

Бих се радвала да пробвам Натурален фон дьо тен Bodyography Natural Finish Foundation 30 гр.

# 211
бих искала да пробвам Натурален фон дьо тен Bodyography Natural Finish Foundation

# 212
Уаау, страхотни продукти. Възхитена съм от нещата, които предлагате и съм сигурна, че са с високо качество.
Много ме впечатли тази спирала http://bodyography.bg/oko/spirali/spirala-i-osnova-za-migli-2v1- … dramat-eyes-12-gr и с удоволствие бих я пробвала. Дано имам късмет.  Heart Eyes

# 213
# 214
  • Кюстендил
Нетърпелива съм да пробвам този натурален фон дьо тен, цвят medium/Neutral
http://bodyography.bg/litse/fon-dyo-ten/naturalen-fon-dyo-ten-bo … -foundation-30-gr

# 215
  • На ръба..
Продуктите изглеждат луксозно и на високо ниво, бих искала да пробвам Натурален фон дьо тен Bodyography Natural Finish Foundation.

# 216
Бих използвала матовото червило и гланц за устни / две в едно / Bodyography Icon Dual Lip Gloss , в Scarlett нюанса му.

# 217
Много интересни предложения видях и харесах, но с нетърпение бих пробвала "Натурален фон дьо тен Bodyography Natural Finish Foundation". Напоследък не мога да си избера "мояЮ фдт и с удоволствие бих пробвала този. Hug

# 218
bih se radvala da probvam grimovete vi,chervilata,glancovete i spiralite,zashtoto za men krasotata e mnogo vajna

# 219
Bodyography Natural Finish Foundation ме грабна, бих искала да го тествам и да се харесаме взаимно  Heart Eyes Hug

# 220
Всички продукти изглеждат страхотно, но най-много ми допадна натуралния фон дьо тен Bodyography Natural Finish Foundation 30 гр.  Simple Smile

# 221
Бих искала да пробвам Спирала и основа за мигли 2в1 Bodyography Dramat-Eyes

# 222
Здравейте! Харесах си Матово червило и гланц за устни в едно Bodyography Icon Dual Lip Gloss 9 мл.

# 223
Харесах за сега илюминатора за лице Bodyography Radiance Boost.  Simple Smile Laughing

# 224
  • Ruse, Bulgaria
Бих изпробвала с огромно удоволствие Спирала и основа за мигли 2в1 Bodyography Dramat-Eyes 12 гр.

Общи условия

Активация на акаунт