Bodyography – гримът, в който ще се влюбите! Играйте и спечелете!

• 22 806
  • 341
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Би ми било интересно да пробвам Натурален фон дьо тен Bodyography Natural Finish Foundation, в цвят 130 - Light/Med/Neutral
Хареса ми описанието му, това че има витамини, покривността му е средна до плътна и стои естествено на лицето.

# 241
  • sofia
Харесват ми всичките ви продукти.Бих пробвала всички,но на първо място спирала и основа за мигли 2в1 Bodyography Dramat-Eyes.

# 242
Направо съм запленена от всичко, което изчетох в описанията на продуктите!  bouquet bouquet bouquet
Не съм голям експерт, но звучи УАУ.

Вече имам списък  Laughing
Първото място е за натуралния фон дьо тен #150 Light/Medium/Warm!!!

# 243
# 244
Само като гледам и искам да пробвам толкова много от вашите продукти... аз съм обожавам спирала за очи, друг грим може и да нямам, но спирала със сигурност...бих искала да пробвам:
"Спирала и основа за мигли 2в1 Bodyography Dramat-Eyes", както и "Спирала за очи Bodyography Mascara". Много бих се зарадвала да пробвам и "Тониращ хидратиращ крем с UV защита Bodyography Tinted Moisturizer – Sun Defence", "Натурален фон дьо тен Bodyography Natural Finish Foundation", както и "Гланц за плътни устни Bodyography Lip Vapour". Да не продължавам,че ще изредя всички ваши продукти Wink

# 245
Влюбена съм във възстановяващият балсам за устни!  Two Hearts
http://bodyography.bg/index.php?route=product/search&filter_ … D1%81%D0%B0%D0%BC

# 246
Много бих искала да опитам силно пигментираните тройни сенки Bodyography Trio Expressions в комбинация с четката за преливане. Звучи обещаващо  Hug

# 247
  • Sofia
Бих пробвала класическо червило, цвят Maple sugar.

# 248
Бих пробвала Мултифункционална пудра Bodyography Every Finish Powder 10 гр.. Хареса ми това, че е подходяща за акнеична кожа.

# 249
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте,
бих искала да опитам коректорите - Коректор за перфектна кожа Bodyography Skin Perfecter Concealer 15 гр. понеже все така не намирам достатъчно добър, за да скрие сенките ми.

# 250
Бих искала да пробвам матовото червило и гланц.

# 251
# 252
Основа за грим Bodyography Veil Foundation Primer 30 гр.

# 253
Спирала и основа за мигли 2в1 Bodyography Dramat-Eyes 12 гр

# 254
  • ...живея на последния етаж...
И аз бих пробвала  Спирала и основа за мигли 2 в 1 Bodyographi Dramat - Eyes , макар че и червилата много ми харесаха , но спиралата ми е фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт