Хайде да отслабваме заедно -20,-30,-40кг

• 96 280
  • 660
  •   1
Отговори
# 255
Когато хормоните се намесят става страшноооооооо!!!!!
Аз преди не бях лакома но от както мисе появи заболяването нон стоп ядене мие в главата Sad

# 256
  • Варна
Жалко, че не мога да ви покажа снимки, мили момичета, но онзи ден разбрах нещо за една моя приятелка, което не знаех. Преди 2-3 години е тежала 105 кг при ръст 159 см, а сега е около 50 кг! Само за 8 месеца със спорт и ограничаване в храненето се е стопила наполовина /48 кг/!  #Crazy Аз не я познавам от "дебелия" й период, но това показва, че няма невъзможни неща!

# 257
Жалко, че не мога да ви покажа снимки, мили момичета, но онзи ден разбрах нещо за една моя приятелка, което не знаех. Преди 2-3 години е тежала 105 кг при ръст 159 см, а сега е около 50 кг! Само за 8 месеца със спорт и ограничаване в храненето се е стопила наполовина /48 кг/!  #Crazy Аз не я познавам от "дебелия" й период, но това показва, че няма невъзможни неща!
Значи е запазилак килограмите? Това е прекрасно! А каква е таната на органичението на храната на твоята приятелка? Аз имам да свалям около 16 килограма и се опитвам да се въздържам но не ми се получава Sad

# 258
  • Варна
А каква е таната на органичението на храната на твоята приятелка? Аз имам да свалям около 16 килограма и се опитвам да се въздържам но не ми се получава Sad
О, нейното си е било глад. Много малко калории на ден /напр. 2 печени тиквички/ и 2 часа на велоергометъра. Но тя все още се мисли за дебела и искала да свали 5-6 кг Peace Сега си хапва нормално и се поддържа със спорт, но трябва да работи над психиката си - да не стане анорексичка, да понатрупа самочувствие...

# 259
 Shocked Крайно наистина. Не бих го направила това. Ще ми се сравнително бърз резутат (както на всички  smile3521  )
Иска ми се обаче да е малко по постепенно и здравословно

# 260
  • Варна
Съгласна съм с теб, Albena Markovа. Пък и тя е млада, нищо не й е увиснало. Но си мисля, че над 30 г. ще остане доста излишна кожа, ако се сваля с такива темпове. И добре, че не й се е отразило на здравето. Просто я споменах, защото повечето имаме да сваляме до 40 кг, а момичето се е отървало от цели 57 кг.

# 261
Найстина доста шоково отслабване!!!
По добре бавнто но славно!!!
Ще споделя моят режим ще се радвам на коментар ако нещо не ви допада.
Сутрин хапвам 2бр ябълки с кофичка кисело мляко, заобяд салата с месо или едно яйце за веччерта менюто се повтаря от обяд.След като сформирахте сайта и аз започнах дано да имаме добри резултати момичета стискам палци за многоооооооооооо свалени кг. Hug

# 262
  • Варна
Сутрин хапвам 2бр ябълки с кофичка кисело мляко, за обяд салата с месо или едно яйце за вечерта менюто се повтаря от обяд.
Успех ти желая.  Hug Но малко ми се вижда това, което ядеш. А и колко време ще изкараш на толкова монотонно ядене?

# 263
Така  е права си!!!
Поне ще се опитам, доста трудно свалям.
Днес примерно съм правила сума от лапад и това е за обяд и вечерта.

# 264
Ужасно съм разочарована от себе си! Уж искам да отслабвам, а всеки ден си играя на "колко вредна храна можеш да погълнеш". Очевидно е, че май нямам воля... Миналата седмица се хранех добре, но в неделя ядох като за последно. Вчера си позволих парче торта, а днес също няколко вредни неща. Имам за сваляне 30кг и ако продължавам така до никъде няма да стигна.
Ето какво ядох днес:
Скрит текст:
З: 1 банан
О: Belvita с мед и орехи, нискомаслен айрян
В: около 10 резенчета пържена тиквичка, 1 филия пълнозърнест хляб, 1 обикновена вафла
Отново се чувствам гузно, но докато ядох - не мислих.
От утре обаче съм безкомпромисна, смятам да не поглеждам нещо различно от понятието 'здравословна храна'.

# 265
  • Варна
Уж искам да отслабвам, а всеки ден си играя на "колко вредна храна можеш да погълнеш". Очевидно е, че май нямам воля... От утре обаче съм безкомпромисна, смятам да не поглеждам нещо различно от понятието 'здравословна храна'.
Защо не опиташ да преместиш вредните храни за закуска или пък един път в седмицата? Пълното им изключване ще те накара да им се нахвърлиш в някакъв момент. Аз също нямам толкова силна воля, че една година да не поглеждам тортички.  Hug

# 266
  • София
И аз съм в този омагьосан кръг - всяка сутрин почвам отначало.
Последните 3-4 дни само ям - не знам какво става  Sick.
Поне спрях да купувам сладки неща и снаксове за у дома и постепенно се изчерпаха наличните. Мисля да не купувам повече, дано удържа.

# 267
  • Кьолн
Да се запиша и аз във вашата темичка.
 Първо да се преставя.на 45 години съм и тежа 101кг Embarassed
 много харесвам Системата,но разбрах,че трябва да внимавам много.защото когато знам,че нещо е позволено например сутрин и поемам неограничено количество.Започнах от седмица да ходя на фитнес.Това е моя много стара мечта.И едновременно със системата си броя и калориите и макроелементите.Още съм в началото и ми е трудно.
Много ми хареса атмосверата във вашата тема и се престраших да пиша.
Желая успех на всички в нелеката борба с кг! Peace

# 268
Здравейте, момичета.

Относно изкушенията това е доста голям проблем, вчера вчерта и аз съгреших с паренца шоколод!!
Имам чуството , че колкото повее си казваме не това!!, толкова по силно го искаме!!!
Трябва всяка  една от нас да намери вътрешна сила да се справи с тези НАРКОТИЦИ от които все още сме зависим.
Тава аз приемам храната защото не може от нещо да си зависим ччак толкова!!!

# 269
Мозила, защо фитнес? Говори ли със специалист за избора на спорт?

Общи условия

Активация на акаунт