Хайде да отслабваме заедно -20,-30,-40кг

• 96 272
  • 660
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
И аз постоянно се изкушавам от сладко....ММ постоянно носи нещо сладко или иска аз да му приготвям....Днес дойде с кутия еклери и турски сладости....Добре,че бях на зъболекар, още не ме пуска упойката и нищо не ми се яде #Cussing out
А днес е и лунуването....няма да  вечерям,приготвила съм една бутилка домашен ябълков нектар без захар/аз си го правих вчера/,ще пия и вода Wink
Да си призная за една измама Embarassed.. вчера си хапнах 1/2 шоколад,днес дъщеря ми забеляза липсата и я излъгах,че не съм аз,а брат и,съответно веднага му писах да ме покрие и измамата мина  Mr. Green
За почти месец на диетата на ВЧ съм свалила само 3кг.,които спокойно мога с едно по-яко хапване да си ги наваксам...много,много трудно става вече,отчайвам се Sad

# 271
Каква е диетата на ВЧ ?

# 272
  • София
Диетата на Червенкова е тип монодиета, 2 дни се яде само картофи, два дни само пиле, два дни само зеленчуци, два дни само риба, два дни плодове и два дни кисело мляко, като е добре 12-те дни да се повторят и след 24-те дни се прави 2 дни почивка, аз в момента я правя Simple Smile

# 273
Ааа,да, снаха ми я прави.
Каза, че е лесна за понасяне.

# 274
  • Sofia
Каква е диетата на ВЧ ?
Диетата с която Ваня Червенкова свали около 20кг.
По 2 дни се яде само един вид храна- картофи,пиле,зеленуци,риба,плодове и кисело мляко.
Аз го правя по 1ден,също има ефект,но много се изкушавам от друга храна и при мен е много бавен резултата...

# 275
  • София
На мен не ми е лесна за понасяне на ВЧ. Явно си е до човек  Peace.

# 276
  • Кьолн
Здравейте момичета!

Izoi, сама си реших за фитнеса.Много мои познати ми казват,че едва ли ще отслабна с фитнес,че храната била най- важна.Да вярно е, но така се чувствам прекрастно.Това,че правя нещо за себе си ми дава сили.
 Иначе снощи не издържах и хапнах филийка черен хляб.Уж само здравословна салата щях да си хапвам а то...
Голям проблем ми е хляба и газираното момичета.Знам че откажа ли ги и ще отслабна.Но не мога.Наистина не мога. Embarassed Sad
 А иначе аз не бих могла да я изкарам диетата на ВЧ.На млади години можех и постоянно гладувах,но сега не.
Наскоро четох мнение във фейса, че една жена не можела да отслабне сллед отстраняване на жлъчката.Дали е така? Или само си търся оправдание за слабата си воля...

# 277
.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 21:45 от cool_witch

# 278
  • Варна
Съжалявам, ако думите ми те карат да се чувстваш зле, но не смятам, че ще е от помощ, ако те "погаля" с думи съчувствено и въздъхна с теб.
Права си за всичко, но нали създадохме тази тема, за да се подкрепяме.  Hug
Можеш ли да споделиш повече за режима си?

# 279
Всяко споделено мнение ще е в полза на всяка една от нас, така че тук няма място за каквотои да било др!!
Подкрепата е много важен момент, защото когато говори за повече кг се приема и съжаление ако щете!!
Иначе за ккакво е тази група?? Hug

# 280
И аз се включвам при вас. На 35 год съм почнах отслабвам от две години с всякакви режими почнах от 99,6 кг. Минах през режим на Руми, после 90-дневната, после ВЧ и ги докарах до 93 кг. Сега съм на режим с продукти на Хербалайф и продължавам напред, стигнах 82 кг. Целта ми е 65 . Но като гледам с какви темпове се движа още година ще ми трябва Simple Smile

# 281
gpym4e, явно аз по различен начин разбирам подкрепата.
Подкрепям всеки, който прави усилия.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 21:45 от cool_witch

# 282
Здравейте момичета.Записвам се в темата защото имам нужда от помощ при борбата ми с излишните килограми.Не ме изкушават сладките лакомства а проблема ми е храненето при емоционален стрес.Нямам спиране.И все ми е вкусно-например-обядвам слагам си една порция .Изяждам я -знам че ми е достатъчна и не чувствам глад ама си казвам -вкусно е ще си сложа още една.Над това трябва да поработя сериозно.Например когато ми дойде такава мисъл грешна да ставам и да тръгвам на разходка.Иначе срок не си поставям ама излишните 20 кг. трябва да разкарам.По-добре бавно за да няма йо-йо ефект.Отивам да чета назад в темата.
Само да допълня-това с яденето на черен шоколад е добър съвет-отначало ми беше трудно докато се науча да оценя вкуса му понеже той нагарча а целта е да се заситят вкусовите рецептори с аромата му и да не се търси натъртващата сладост като при млечният шоколад.Аз си купувам такъв със 70% какао и някакъв аромат в момента имам в хладилника с малини такъв.Когато преритам за сладко едно парченце ми е достатъчно но го оставям да ми се разтопява в устата не го хрупам на бързо.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 16:43 от qvili

# 283
  • Кьолн
Не се обиждам ама ако можех без тях нямаше да съм на тия кг.От дете съм пристрастена и няма как да стане отраз.Поне при мен е така.Поне за сега е голяма борба.И за да обоснова думите си ще разкажа.Имам роднина която много държеше на външноста си и не ядеше хляб и сладко.А по едно време и никакви въглехидрати освен на салата.Та тази жена все беше слаба и по същия начин ми се караше.Да, обаче в един момент организма и не издържа и се разболя.Сега е пълничка.Е не колкото мен, но не е слаба.
 Момичета, радвам се че намерих темата! Влизам ,споделям с хора които ме разбират! Hug А и да кажа.Аз правя нещо.Може би повече от теб.И не е вярно за спорта.Прочети малко

# 284
Надали не съм чела.
Както и да е, ще следя с интерес как ще отслабнеш с фитнес. Успех ти желая, с радост ще призная че съм сгрешила

Общи условия

Активация на акаунт