Хайде да отслабваме заедно -20,-30,-40кг

• 96 174
  • 660
  •   1
Отговори
# 480
Привет, дами Hug
Мога да се похваля с още по-видими резултати. Може би помните, че при мен като цифра трудно падат килограмите, но определено тялото ми се смалява (на широчина Mr. Green). Задникът и бедрата са намалели доста, а китките на ръцете ми са само кокъл. Със затоплянето на времето спазването на хранителен режим става още по-лесно, така че пожелавам на всички много успех, а при видими резултати чувството е прекрасно! Чувствам се дори още по-мотивирана и от преди! Sunglasses

# 481
  • на острова на мечтите
Синергон,една възрастна съседка в Бг ми беше разказала как е отслабнала.Доктора и казал че заради болест трябва да отслабне много и тя решила един ден в седмицата да е на плодове.Тя използвала ябълки .И така свалила доста килца здравословно.Като през другото време си е хапвала нормално дори с една филия хляб на всяко хранене. Peace

Ден само на плодове е пълна агония за мен, просто ми засилват апетита, ям,  а след малко съм гладна отново. По лесно е цял ден нищо, само чайове и кафета. Поради тази причина изкарах само месец на 90-дневната - само плодове не става при мен.  Peace
и аз само на плодове не издържам. По-лесно ми е пълен глад, отколкото една ябълка. Така ми отваря апетита   Sick
Наш приятел ни даде преди време една диета шок за 3 дни 4 кг. Трябва да я изровя. Диетата е предназначена за кардио болни.
Привет, дами Hug
Мога да се похваля с още по-видими резултати. Може би помните, че при мен като цифра трудно падат килограмите, но определено тялото ми се смалява (на широчина Mr. Green). Задникът и бедрата са намалели доста, а китките на ръцете ми са само кокъл. Със затоплянето на времето спазването на хранителен режим става още по-лесно, така че пожелавам на всички много успех, а при видими резултати чувството е прекрасно! Чувствам се дори още по-мотивирана и от преди! Sunglasses
Peaceбраво

# 482
Да се кара "на една ябълка" е неразумно и вредно. Диета може да се прави и на пълен стомах - повечето зеленчуци и бобовите са с висока хранителна плътност: много и разнообразни хранителни вещества в единица калория.

# 483
  • Кьолн
И за мен вече на тая възраст е мисия невъзможна да карам само на плодове.Особено ябълки.От тях огладнявам още повече.
След един месец на фитнес и разумно хранене вече имам видима разлика в кг.Щом най- големия ми критик голямата ми дъщеря ми го каза.Продължавам смело напред!

# 484
  • Vraca
Здравейте момичета,
какво ще кажете за добавянето към диетата на хром и гуарана?

# 485
  • постоянно
От една седмица съм на домати през деня ( просто защото ми дадоха една касетка с такива , а само аз ги ям  в къщи ) . След работа вечерям не по-късно от 6 и без хляб.
Не се бях качвала на кантара цяла седмица и днес като се качих показва , че съм свалила 5 кила.  Shocked
Не се зарадвах , защото ми се струва невъзможно , но ще разбера в събота като отида на клуба за отслабване   към който съм записана.

Преди някой да каже  че не  е хубаво да се гладува  искам да кажа , че не съм се ограничавала откъм количеството домати изядени през деня и не съм изпитвала глад. Разликата , която забелязах е че ходя много често до тоалетна , доматът дали е натурален диуретик ? Може наистина да съм изхвърлила по-голямо количество течности  и да съм свалила 5 кг !?! Скоро ще разберем истината  Mr. Green

# 486
  • Кьолн
Хер,аз забелязах,че дори да съм хапнала по- калорична храна на закуска вечерям ли до 18 часа и много отслабвам.А и доматите нямат много калории.Но все пак зависи колко имаш да сваляш.

# 487
  • постоянно
Хер,аз забелязах,че дори да съм хапнала по- калорична храна на закуска вечерям ли до 18 часа и много отслабвам.А и доматите нямат много калории.Но все пак зависи колко имаш да сваляш.

Мозилче- много имам да свалям .
Да, в доматите няма много калории , сега чета  , че всъщност помагат за доста неща .
http://www.floridatomatoes.org/news-events/10-reasons-why-you-sh … ng-more-tomatoes/

Peace

# 488
Разликата , която забелязах е че ходя много често до тоалетна , доматът дали е натурален диуретик ?
Точно това е-доматът доста разкарва. Не случайно Байкова го препоръчва постоянно.

# 489
  • постоянно
Разликата , която забелязах е че ходя много често до тоалетна , доматът дали е натурален диуретик ?
Точно това е-доматът доста разкарва. Не случайно Байкова го препоръчва постоянно.

Да уточня - уринирам често  Peace

# 490

Да уточня - уринирам често  Peace
Ами в такъв случай не знам. newsm78 Доматът помага за изхождането.

# 491
Здравейте момичета,
какво ще кажете за добавянето към диетата на хром и гуарана?
Аз не бих добавила хром без да съм се консултирала с лекар.

Ако се храним правилно, приемаме достатъчно хром. Тялото ни е еволюирало да работи оптимално при точно тези естествени нива, които постъпват в организма с храната. Избягвай всичко заводски обработвано. Яж цели растителни продукти и ако консумираш месо, винаги се старай да виждаш какво е (по възможност био). Храниш ли се така, ще получаваш малкото хром, който е нужен на тялото ти.

Дали ще приемаш гуарана или кафе - все тая. Не се поддавай на маркетингови трикове.

# 492
  • постоянно
Фея ,
 харесват ми постовете ти , съветите ти  Hug

напомняш ми на моята най-добра дружка - от нея се научих да ям годжи берис, чи, киноа , соя, джинджифил, куркума  ... и още купища полезни нещица , които в България не са толкова добре познати.

Peace

# 493
Отдавна не съм се включвала в темата като коментар. Спях скоро една диета която за жалост при мен не проработи.  Sad  Няма значение не се отказвам! Важното е че тренирам сравнително редовно и внимавам какво ям. За момента реших че няма да правя никаква диета и няма да се ограничавам а просто така да се каже ще правя по-добрия избор със  храната - тоест каквото и да ми се яде или ще го сготвя по по-добрия начин или ако съм на заведение ще го поръчам в по-добрия му вариант. Не съм се теглила - нарочно и не смятам да го правя! Не и до другия месец. Много бързо се вманиачавам по числата на кантара и се отчайвам когато няма разлика.  Rolling Eyes Днес мааалко посъгреших признавам си  , но не се самонаказвам излишно. Нося си тетрадка със записки за килограми ,  обиклки , изпито количество вода за деня и за ядене( всичко което ям каквото и колкото и да е го пиша ) . Мисля че рано или късно тези по-добри решения ще се отразят добре на тялото ми и то ще ми се отблагодари!  smile3521 smile3521
Ще следя процеса и ще докладвам напредък (дано да има де ) Simple Smile

# 494
  • Кьолн
Момичета мили кажете ми моля как да се справя с непрестанния глад преди МЦ? Голям проблем ми е.Още от момиче,но с напредването на възраста става по- зле.Целия ми труд и старание ще отиде по дяволите. Cry

Общи условия

Активация на акаунт