Хайде да отслабваме заедно -20,-30,-40кг

• 96 169
  • 660
  •   1
Отговори
# 495
Mozila, и аз преди МЦ съм като невидяла. Умирам за сладко и каквото видя, хапвам. Особено шоколад да е Flutter
За справяне се изисква невероятна воля, че дори и инат, които на мен ми липсват и винаги прегрешавам. Но важното е след това да си стриктна! Ако си, нещата ще се получат!

# 496
Момичета спрях да свалям и направо съм отчаяна. На път съм да се откажа, не знам какво да правя. Чудя се къде греша. Повече от две седмици не съм свалила нито грам. До кога ще продължи това.

# 497
  • София
Промени нещо в храненето ако си на диета. Яж два дена нормарлно без да прекаляваш и после пак се върни към режима. Скоро го опитах това и проработи при мен.

# 498
  • Кьолн
Спринг, много ти благодаря! bouquet
Права е Ел,трябва да промениш нещо за да излезеш от застоя.Ако си хапвала по- малко увеличи малко калориите.Ако си хапвала повече ги намали! PeaceИ трябва търпение.Всеки пременава през застоя.Но после изведнъж ще тръгнат надолу кг

# 499
  • на острова на мечтите
Значи, да се отчета. Открих саботьорът у дома - кантара #Cussing out Вчера се тегля и промяна йок. Е, примирила съм се та след поредната въздишки на разочарование се заемам със смяна на дрехите в гардероба с по-летни и съхраняване на зимните парцалки. И пробвах една пола, в която не се бях побирала  от години. Стои ми перфектно.  О,какво удовлетворение  Party
Мъже продължава в същия дух разходки и олекотен хранителен  режим. И той сваля см.
Успех на всички bouquet
П. С. имаше едно време една диета тук . Сонома. Та в нея доматите бяха основен елемент.

# 500
  • София
danilu Sunglasses нали знаеш, че мазнините са по-обемни от мускулите, т.е. може да тежиш 60 кила и да си пухкава и да тежиш 65, но прибрана и стегната Sunglasses истината е в дрехите  Hug

# 501
  • на острова на мечтите
danilu Sunglasses нали знаеш, че мазнините са по-обемни от мускулите, т.е. може да тежиш 60 кила и да си пухкава и да тежиш 65, но прибрана и стегната Sunglasses истината е в дрехите  Hug
уж знам, ама и често забравям направо основни и елементарни правила.
Тук ли споменах за диета шок за 3 дни newsm78 Joy

# 502
  • София/Испания
danilu би ли споделила каква е тази диета шок за 3 дни? Praynig

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 16:47 от janetaes

# 503
  • постоянно
4кг надолу тази седмица.  Много съм доволна. Продължавам с доматите и другата седмица  Laughing

# 504
  • на острова на мечтите
Забравила съм си тефтера. Ще я напиша във  вторник. Не я помня наизуст  newsm78

# 505
  • на острова на мечтите
1ден Закуска  : 1чаша кафе или чай,половин грейпфрут,1 сухар, 2л. лешници
           Обяд: 1 консерва риба тон,1сухар, кафе или чай
          Вечеря :80 гр месо, 1 чаша зелен фасул, 1 чаша рекички,  1 малка ябълка, 1 чаша Василев сладолед
2 ден З. 1 варено яйце,1/2банан, 1 суха, чай или кафе
            О.  1 чаша извара, 5 крекера
            В. 2 кренвирши, 1 чаша брокери, 1/2моркови,1/2моркови банан, 1/2моркови Василев сладолед
3 ден  З.  5 крекера, 2 парчета тънки швейцарско сирене,1 малка ябълка, кафе или чай,
            О. 1 твърдо сварено яйце, 1 сухар
             В. 1 консерва риба тон, 1 чаша рекички, 1 чаша цветно зеле, 1/2 зимен пъпеш, 1/2 ванилов сладолед
3дни диета,4 дни пауза нормално хранене, 3 дни диета и т. н. За 1 месец 12 кг. За 3 дни 3 1/2
Успех
От, успях да копирам. Това е диетатата
П. С.  Joyтова с консерваторията са номерата на клавиатурата. Пардон Embarassed

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 00:43 от danilu

# 506
  • Sofia
..консерватории,брокери,рекички,Василов сладолед... Thinking

# 507
  • София/Испания
danilu благодаря ти много! Hug

# 508
Autocorrect Grinning
А диетата е абсурдна  ooooh!

# 509
  • на острова на мечтите
Autocorrect Grinning
А диетата е абсурдна  ooooh!
обаче е ефикасна. Не агитирам никого Hug Споко!  Не я правете,само не започвайте спорове,моля Peace

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 00:45 от danilu

Общи условия

Активация на акаунт