Хайде да отслабваме заедно -20,-30,-40кг

• 95 079
  • 660
  •   1
Отговори
# 75
Много ти благодаря за информацията и бързия отговор,даде ми доста идеи върху ,които да помисля.Наистина имах проблем с инсулина отначало,едвам влязох в ритъм. Най-малко искам да последвам примера на Червенкова ,просто имам приятелка,която познавам не повече от 6 месеца , се оказа ,че е свалила 30 кг с тази диета и беше изненадана ,че диетата е популярна и в България. Това е монодиета ,която се оказа че е интернационална,така да се каже,  и много жени свалят. Не съм я пробвала до сега ,макар да знаех ,че Ваня Червенкова отлабнала, уж . Написах "диетата на В.Червенкова" защото така е известна в България.

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 21:30 от darinaxxx

# 76
Силвърстоун, как ти диагностицираха проблема със щитовидната?
Отдавна го имам и съм на терапия с еутирокс,но нещата се задълбочиха.В интерес на истината по едно време си бях спряла хаповете.Правя кръвни изследвания.Едната д-рка ми предписа лекарства,които се дават при ИР уж да отслабна с тяхна помощ.Ставаше ми мн.лошо и ги спрях.След 3м.бях при друга и тя поиска да направя изследване за ИР-нямам.Всичко ми е в норма.Само ТСХ мн.високо-34.248 от 11.02.В средата на април пак ще правя изследване.Дозата ми е повишена от 100 на 125 и два дни в седмицата 150микрограма.Ще видим какъв е резултата от тази терапия.
Ако имаш нещо предвид,пиши. Simple SmileВсякаква информация ще ми е от полза.Тази сутрин 1кг. от вчера го няма. GrinningЗнам,че снощи афектирана съм звучала като лигла,но ми подейства мн.отчайващо.
Знам за тази жена, Елена Уилямс, която е решила маса проблеми (вкл. тумор на хипофизата, хипотиреоидизъм и наднормено тегло) с растително хранене. Спряла е лекарствата и даже е успяла да забременее по естествен път.

Твоите изследвания са с високо ТСХ, но ако проявяваш интерес и владееш английски, ще ти дам и линк към една от книгите 'и.

# 77
Фея благодаря!
Не съм на такова ниво с английският език.Имам си преводач в семейството.Когато има време може да ми резюмира най-важното.Честно казано не знам аз лично дали ще успея да съм само на растително хранене.За известно време ще мога,но за постоянно не знам дали ще свикна.

# 78
Много ти благодаря за информацията и бързия отговор,даде ми доста идеи върху ,които да помисля.Наистина имах проблем с инсулина отначало,едвам влязох в ритъм. Най-малко искам да последвам примера на Червенкова ,просто имам приятелка,която познавам не повече от 6 месеца , се оказа ,че е свалила 30 кг с тази диета и беше изненадана ,че диетата е популярна и в България. Това е монодиета ,която се оказа че е интернационална,така да се каже,  и много жени свалят. Не съм я пробвала до сега ,макар да знаех ,че Ваня Червенкова отлабнала, уж . Написах "диетата на В.Червенкова" защото така е известна в България.
Пропуснах също нещо важно - към сметката включвай и напитките, с изключение на вода, чай и кафе, и то неподсладени, ако не можеш да ги пиеш чисти, слагай им стевия. Ако слагаш мляко - добавяш го в сметките. Ако ползваш сметана - ползвай животинска - пълномаслена, сухите сметанки и тези малките, течните, ги забравяш. Виждала съм нѐмалко случаи, в които ми се оплакват, че не отслабват, а ядяли по много малко. В същото време се пият няколко 3в1, тук сокче, там количка, вечер биричка или винце... и то ето ти. И да, тук включвам и фрешовете - това е само захарта от плодовете, която навлиза по този начин по-бързо в организма, а и се губят и голяма част от витамините. Когато плодът е цял, фибрите спомагат за по-бавното усвояване на фруктозата.

# 79
В този ред на мисли, лично за мен подобни... подобия на диети, като тази на В.Ч. са си именно това.
И последно ще си позволя да добавя, то е по-скоро реторично, но аз съм изумена как е възможно толкова много хора да последват диетата на човек, който дори след нея изглежда, меко казано, потресаващо.
Peace
Това подобие на диета е пълно безумие. То дори и като монодиета, нали се опитва да бъде такова, не е скруктурирано правилно. А относно въпросната госпожа .... хм ... достатъчно е да я види човек  как изглежда, за да си извади изводите.

# 80
  • Sofia
Тя има странна стриктура,но е факт,че много свали от кръста надолу, главата няма как да втали. А и си прави едни безумни фризури,които още повече я увеличават. Диетата действа,в фб има много дами свалили по 20-30кг.

# 81
Всичко, което ти осигурява енергиен дефицит, ще действа. А после, като си върнат сваленото? Тогава юруш на следващата модерна диета.

# 82
Не става въпрос да се свалят само килограми, а това да бъде здравословно за тялото. Може и с шоколад да се отслабва, но какво получаваме в замяна?
Храненето трябва да бъде добре балансирано и да съдържа всички групи храни.

# 83
  • гр. София
Най - накрая тема с наистина кифли / така наричам аз дамите като мен - с над 20кг за сваляне / Моите могат и да са над 30 де. За 10 месеца свалих 17 кг, но имам още мноого, хубавото е че ги задържам. Миналата година ми откриха ИР и веднага след като започнах да приемам хапчета спаднах с около 5кг, минах през доста режими, но главната ми цел беше да ограничавам въглехидратите, и на диетолог ходих, и в крайна сметка в момента съм се насочила към ВМ НВХ. Много ми е трудно обаче, самия принцип, следенето на мазнините, протеините..., и нещо, което може да ви е полезно без значение на какъв режим сте - направих си екселска таблица, в един сайт си измерих необходимите калории, които да поемам , а в същото време в няколко колони вкарах мазнини, протеини и въглехидрати и или си въобразявам, или от както я попълвам съм още 2 кг надолу... Опитвам се да правя и упражнения преди работа, ама колко ми е трудно... Ако някой има лесни и даващи ефект упражнения да ги дава насам...  bouquet

# 84
Кафето се научух да го пия без захар от 1г.и 2 месеца.добавям мляко.а го пиех с 3ч.л захар.От почти 3 месеца съм спряла и цигарите и кафето го пия 2 пъти в месеца,когато излизам пия вода или чай.Чувствам се много свежа след чая и като започнах да пия вода,колкото повече вода,толкова повече ти се пие.3в1,коли ,сокове,плодови млека,прясно мляко-повече от 200г на месец, не използвам.Не ям солети ,зрънчовци,пастети,салами,мазнотии,топени сирена,крема сирене,бял ориз,бял хляб,пици,теста,торти,сосове,боклуци.Гледах филма ''Затлъстели ",статистиката на хората пристрастени към захарта наистина е страшна.А когато толкова искаме сладки има диетичен щанд ,или по добрия вариант на шоколада и захарта.Когато сме дебели и искаме да сме нормални неможем да продължаваме да ядем боклуци ,дори и нормалните не трябва да ги ядат.

# 85
Хахахха наистин ме разсмяхте .Добър ден момичета .Миналата година се опитвах с ВМ-НВД и аз неможех да ги следя,но има ефект,започнах да свалям.но бързо се отказах,изнервях се от постоянното мислене за начина на диетата.Сагах си дори кокосово масло в кафето ,и сега слагам,но мн рядко. Приятен ден кифлички 😀

# 86
Упражненията които правя са в леглото ,вдигам си краката на около 10-20см и започвам да ги свивам един по един.И вървя.

# 87
Диетата на ВЧ си действа, аз я започнах на 1 март 2015 и бях 124кг, в края на годината бях 84-85кг. От края на януари се храня горе долу ниско въглехидратно, за осн ядене яйца месо или риба плюс салата, плодове не ям, само по 1 банан след тренировка и съм 79-80кг. За разлика от повечето, аз свалям повече от въглехидрати, пробвала съм за месец два без риба и месо само на плодове мляко и зеленчуци, отслабнах доста но за сметка на това косата ми започна да капе и беше като смачкана, та повече никакви експерименти за мен в тази насока. Във фб също мн жени са отслабвали с тази диета,не давайтв квалификации коя диета работи и коя не без да сте я изпробвали.  Всичко е до воля.

# 88
  • Варна
За разлика от повечето, аз свалям повече от въглехидрати,
Има два типа хора според д.р Папе - "земеделци" и "номади". Първите усвояват и преработват по-лесно въглахидратите и затова не бива да се изключват от менюто. явно ти си от този тип, както и две трети от хората по света. Въглехидратите трябва да се избягват вечер и да се ограничат като количество, но не и да се махнат от храненето. Организмът има нужда от всичко - мазнини, въглехидрати и белтъчини.

А аз наричам "кифли" жените, които започват да страдат колко се дебели като напълнеят със сто грама.  Laughing

# 89
Упражненията които правя са в леглото ,вдигам си краката на около 10-20см и започвам да ги свивам един по един.И вървя.
Упражнения в леглото не се правят. Леглото е меко и натоварва още повече гръбнака и кръста. Освен това много по-добре е вместо да лежиш в леглото и да мърдаш леко крака, да станеш и да речем 10мин. пред телевизора да ходиш на място с високо вдигнати крака Peace
Сегашните ти упражнения са тип "Отбий номера" и освен (евентуално) леко да загреят мускулите на краката друго не правят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт