Хайде да отслабваме заедно -20,-30,-40кг

• 96 255
  • 660
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте , има ли някой с 40 килограма за сваляне ? Аз почвад диета от утре и си търся другарчета....

Сериозни килограми, желая ти много постоянство и търпение HugИзбрала ли си как ще се храниш?

Смятам да започна сама за 4 седмици- основно зеленчуци и месо, и някъде  след Великден да отида за един месец на дебелариума в Лъки.
Тоест нещо смесено между Аткинс и нискокалорична диета. Най трудно ми е да спра кафето.....

# 316
  • Велико Търново
Аз кафето не съм го спирала Peace Също се храня много чисто. Разгледай този блогhttp://joyfitnessbg.com/Има едно 4 седмично предизвикателство Simple Smile

Не помня дали тази статия е споделяна напред в темата http://www.bb-team.org/articles/5000_16-saveta-za-svalyane-na-mnogo-kilogrami

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 10:37 от siska79

# 317
От горната статия попаднах на тази, момичето е свалило над 100 кг., значи и ние можем!
http://www.bb-team.org/articles/4956_interview-s-ina-poptodorova-ina-ina

Направи ми впечатление следното:
Цитат
Карах на вода с мед и лют червен пипер около десетина дни, свалих 12 кг, след това за още седмица свалих 8 кг.
Смятам да пробвам и аз.

# 318
Каланетика и йога-чудесен избор според мен. Успех,  момичета.

# 319
Каланетика и йога-чудесен избор според мен. Успех,  момичета.

О, да Simple Smile

И с всяка тренировка е все по-приятно Simple Smile

# 320
Избиваме на смях с това предизвикателство.В мойто хранене няма топено сирене,сметана,малко ядки.Не 4седмици,а осем си стоя на едно ниво.С малко месо,риба,мляко само в кафето,една ябълка на 2-3дни,предимно треволяк и все същото.

# 321
  • Велико Търново
Избиваме на смях с това предизвикателство.В мойто хранене няма топено сирене,сметана,малко ядки.Не 4седмици,а осем си стоя на едно ниво.С малко месо,риба,мляко само в кафето,една ябълка на 2-3дни,предимно треволяк и все същото.

Посмей се Peace В моето хранене има Simple Smile Информация много, варианти много Peace

# 322
  • Варна

Може би организмът ти е включил на режим "пестене".  Peace Има такъв вариант, ако се храниш малко, метаболизмът се забавя и организмът започва да складира всичко. Може би трябва да промениш нещо в храненето или спортуването. При отслабване има често и застои. Може би си в застой.  Flutter

# 323
  • Кьолн
Здравейте момичета!
 Аз продължавам с режима си.Вече дори да ми е трудно няма да се оплаквам.И на фитнес ходя.Само в събота и неделя почивам.В събота защото работя доста тежка работа и съм прекалено уморена.В неделя искам да съм с децата. Не ям бял хляб . Пълнозърнест само на закуска.Правя си овесени палачинки много често за закуска. на вечеря често хапвам месо.Следя си и калориите и макросите. Та така.Боря се.ще ги преборя пустите кг.Няма начин.

# 324
  • Варна
mozila, беше споменала, че си на Системата, но не пишеш в онази тема.  Wink
Колко кг ти останаха да бориш?  Flutter

# 325
Фея Кръстница, то в Гугъл има и снимки на 150+ килограмови жени, които блъскат по 2 часа в залата, което за мен е неправилно ... Та, предпочитам сама да си изграждам мнението за карането на колело, фитнеса за хора с прекалено много излишни килограми и т.н. Peace  
Изграждаш си погрешно мнение ....  Peace

Каза се нещо за каране на колело - да, хубаво е ама ако говорим за хора, които наистина имат много за сваляне не знам как точно ще го карат това колело Thinking Иначе е ясно, че е хубаво човек да излиза навън, да се движи ама това не означава, че фитнеса трябва да е тема-табу за хората с наднормено тегло ... според мен Peace

На мен не ми стана ясно, какво не ти е ясно на теб. Не си виждала дебели хора на колела ли?  newsm78
По начало велосипедистите въобще са малко.

Бягането с големи килограми не е възмжно за мен, но карането на колело е без проблем. Миналия декември си купих едно и се научих сама да карам. Няма проблем и не е така изтощаващо. Плуването също е леко. Но бягане - не и не. (за мен)

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 17:11 от sinergon2

# 326
Здравейте момичета и от мен. И аз като повечето тук си ходя цял живот гладна и дебела Simple Smile. На теория знам какво и как трябва да правя, но на практика ми е адски сложно, нещо не мога да се мобилизирам. Започвам нещо, после спирам, след това захвана друго,  разбира се без никакъв успех. Но сега след като знам, че не съм сама и ви има Вас за подкрепа, силно се надявам нещата да са по различни. Пожелавам си успех както на Вас, така и на себе си Simple Smile

# 327

Може би организмът ти е включил на режим "пестене".  Peace Има такъв вариант, ако се храниш малко, метаболизмът се забавя и организмът започва да складира всичко. Може би трябва да промениш нещо в храненето или спортуването. При отслабване има често и застои. Може би си в застой.  Flutter
Не знам какъв е тоя моя застой.Не смея да променя нещо,откровенно си ме е страх.Иначе  тези храни ме устройват и не изпитвам глад.Вече от няколко дни мисля какво друго да предприема.
siska79 дай идея.

# 328
Не съм Сиска, но за излизане от застой, трябва да промениш нещо. Примерно да включиш отново храните, които си изключила, за 3-4 седмици и после пак да се върнеш към по-стриктен режим.

# 329
  • София

Най трудно ми е да спра кафето.....

А защо да се спре кафето? Ако е без захар на какво пречи?
Иначе и моите кг са много, ЕГНто и то.
Все по трудно е свалянето.
Но от 1 кафе без захар и със сметана не се отказвам.

Общи условия

Активация на акаунт