МОНОДИЕТА - тема 16

• 99 720
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Днес 2-ден картофи, от 1-ви ден картофи съм -0.200 гр. Rolling Eyes, повече очаквах, но поне не е +
Като ви чета за МЦ, си мисля,че може това да е една от причините да не свалям, защото нямам такъв и хормоните ми още не са се наместили newsm78

# 391
чудесни са ягодите, с малко въглехидрати и отводняват
съни, аз ако започна от сряда, ще е тази с млякото

# 392
Кое мляко?На Галимира ли?
И аз на нея съм фен,най -много и плодов да й добавя.
Хайде,давай! Praynig Hug

# 393
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, дами!
Явно има нещо вярно в това, че с напредване на годините и различните физиологични процеси ... организма на човек си "помни" някакви килограми и се "връща" след диети постоянно на тях Sad Тази година ще правя 40 Simple Smile На 21 родих 1-вата щерка, като забременях бях 63 кг. и с височина 170 см. (добре, че поне тя не се променя  Joy); родих и след 2-3 години все си стоях на 67-68 кг. Колкото и да съм правила диети, колкото и да съм се хранила нездравословно и обилно - все около тези кг. се въртях Simple Smile После след 11 години завърших поредния Дюкан на 63 кг. Simple Smile и забременях с 2-рата щерка. След неиното раждане килограмите се въртяха вече около 70-71 ... След третата щерка - килограмите се въртят около 73-74 Simple Smile Както и да се храня Simple Smile Каквито и диети да съм правила през последните 4 години - все смъквам до 65 кг.; след приключване на диетата за 4-5 месеца си се връщам на 72-3-4 и се "застопорявам" там Simple Smile
Днес ми е 10-ти ден от диетата на ВЧ Simple Smile Прегрешавам всеки ден - сутрин и след обяд с голяма чаша кафе със захар и мляко Simple Smile Почнах от 74 кг. Днес съм 69,5 Simple Smile Ще направя 2 врътки на диетата ... Е, ще стигна 65-66 кг. със сигурност ..., но ... после най-вероятно пак ще започна след 3-4 месеца да се въртя около 70-те ... Понякога се питам - заслужава ли си? Това да правя диета пък после организма ми "запомнил си" някакви кг. да ме връща пак на тях ...

# 394
1ви ден от Ваня Червенкова, вече се заемам сериозно с диетата Simple Smile

# 395
Здравейте, дами!
Явно има нещо вярно в това, че с напредване на годините и различните физиологични процеси ... организма на човек си "помни" някакви килограми и се "връща" след диети постоянно на тях Sad Тази година ще правя 40 Simple Smile На 21 родих 1-вата щерка, като забременях бях 63 кг. и с височина 170 см. (добре, че поне тя не се променя  Joy); родих и след 2-3 години все си стоях на 67-68 кг. Колкото и да съм правила диети, колкото и да съм се хранила нездравословно и обилно - все около тези кг. се въртях Simple Smile После след 11 години завърших поредния Дюкан на 63 кг. Simple Smile и забременях с 2-рата щерка. След неиното раждане килограмите се въртяха вече около 70-71 ... След третата щерка - килограмите се въртят около 73-74 Simple Smile Както и да се храня Simple Smile Каквито и диети да съм правила през последните 4 години - все смъквам до 65 кг.; след приключване на диетата за 4-5 месеца си се връщам на 72-3-4 и се "застопорявам" там Simple Smile
Днес ми е 10-ти ден от диетата на ВЧ Simple Smile Прегрешавам всеки ден - сутрин и след обяд с голяма чаша кафе със захар и мляко Simple Smile Почнах от 74 кг. Днес съм 69,5 Simple Smile Ще направя 2 врътки на диетата ... Е, ще стигна 65-66 кг. със сигурност ..., но ... после най-вероятно пак ще започна след 3-4 месеца да се въртя около 70-те ... Понякога се питам - заслужава ли си? Това да правя диета пък после организма ми "запомнил си" някакви кг. да ме връща пак на тях ...
Аз за пръв път правя каквато и да е диета и съм на Ваня Ч. и ми харесва колко си сигурна че ще свалиш килограми. Само да ти предложа една идея - защо не направиш две врътки и  вместо да искаш 65 не ги направиш 60 или 58, после да не се нахвърляш веднага на храната, а да се стараеш да се храниш на по малко месец - два  докато организма свикне един вид и ако започнеш да качваш тоще е до желаните 65, а не 75?

# 396
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
 vige, Simple Smile сигурна съм, че ще стигна 65 ..., защото до сега за 10 дни съм свалила 4,5 Simple Smile Имам още 14 дни до края на втората врътка, та все ще стигна 66-65 Simple Smile Просто после не ми се иска пак да се натоварвам и да следя какво, как го ям ... И от там ми идва проблема Simple Smile Качвам си "нормалните" кг. Simple Smile

# 397
виждам че си коментирате качването на килограми след диетата и да ви кажа никога не съм правила захранване след диета но мисля да опитам за да съм по-сигурна в резултата,а той вече е на лице въпреки че съм на 2-ри ден се усещам по лека и с прибрано коремче,което ме мотивира също и не изпитвам глад искам да ви питам може ли да се правят размествания в дните първо да изкарам 2 зеленчукови а после плодови или на пиле когато съм я правила съм се старала да е стриктно но сега се замислям да разместя дните но не знам дали е правилно и може ?  newsm78

# 398
ами някой сменят дните, но както казват, е случайно са така подредени, а и аз за себе си вийдам логика защо след плодовете и млечните се сваляло на-много.. все пак има някаква разлика - плодовете както и да ги ядеш, а зеленчуците може и някоя манджичка и няма да е толкова гладен ден.... на мен първи плодов беше най-гаден.....

# 399
Имам вариант да си взема и дигитален кантар.... та да ви попитам според вас кои кантари са по-добри.... мерила съм се на два дигитални и ми показват повече от моето механичното... да ще е по-точно с грамажи и подобни, но при тях няма ли значение и батериите.. в смисълл ако са пред край батерийте и да не е точен много... за мен в момента е важно, че няма значение дали ми показва толкова точно моето кантарче, пак върви на доло... само ако съм отслабнала 4 кг... и на дигиталния да не се демотивирам докато ги мина...?

# 400
  • Sofia
Да се запиша и аз - от днес започвам заедно с мъжа ми.
Един въпрос - може ли към картофите да добавя копър и чесън?

# 401
savina_33, и ние все с мъжОто правим диетите Simple Smile Даже той е о-стриктен и напорист да правим диета, докато на мен ми е все тая Simple Smile Но той кара и тренажор по 2 часа, а аз не Simple Smile

vige, много сме доволни от този икейски електронен кантар:

# 402
Ох, благодаря Почти безобидн@ довечера ми пристига едно такова и вече съм се подготвила, че на него ще съм 4 кг. повече от механичното.... Успокоението е че на него в началото бих била 90 кг.... утре ще си преправя табличката.
http://technika.bg/product/13492/kantar-sencor-sbs-305.html

# 403
  • Sofia
Според мен никой домашен кантар не е абсолютно точен. Важното е да се мериш на един и същ, за да прави една и съща грешка. Така поне отчиташ точна разлика, което е най-важното при диетите. Аз ползвам най-обикновен дигитален кантар от техномаркет. Струваше 20ина лв, ползвам го вече 3 год и съм доволна.

# 404
Да се запиша и аз - от днес започвам заедно с мъжа ми.
Един въпрос - може ли към картофите да добавя копър и чесън?

В темите е коментирано за чесъна дали е подправка или зеленчук и изводът е всеки сам за себе си да реши.Мисля че е същата логика за вегетата и червения пипер за мен те са сушени зеленчуци и са за зеленчуковия ден. Използвам само сол и олио, защото зехтина ми е малко скъп, но сигурно ще си взема тези дни.За копър, чубрица, шарена сол нямам мнение, ползват ги диетуващите, но в диетата не се споменават. Та всичко е въпрос на личен избор.

Общи условия

Активация на акаунт