МОНОДИЕТА - тема 16

• 99 726
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Днес,след 1-ви пилешки ден от диетата на ВЧ, съм +0.300 гр ooooh!, доста демотивиращо ми действа... Има ли и други диктуващи,които качват от пиле или грешката е в мен?

# 406
Днес ми е последен ден (млечен). От както започнах плодовете не съм мръднала и грамче надолу. Безкрайно съм разочарована. Предстои ми екскурзия другата седмица и няма да мога да направя втори път, но вече се чудя и дали изобщо има смисъл  Sad

# 407
днес ми започва втората 12-ка и ми е  първи картофен от утре започвам да се тегля на дигитален кантар и да сепохваля - пристигна ми и колело и сега упражненията ми с колелото ще са ми за поне един час. на механичния вече ми показва след млечните и плодовете килограм на доло... но ...аз не губя надежда и мотивация, следващите 36 дни със сигурност със засилените тренировки и диетата ще отслабна. Не се отказвам само защото за две седмци съм отслабнала 4-5 кг, а не десет...

# 408
Привет, дами 💐
С какво мога да заменя млечния ден, че откакто се помня не ям кисело мляко Sad

# 409
  • Sofia
2ри ден. След вчерашните картофи крайно скромни -300 гр, но аз винаги качвам от картофи, така че и това е нещо. Даже се зачудих дали днес да не изкарам на ориз, но няма да променям нещо за сега. Но втората врътка сигурно ще карам първите два дни на ориз. От него винаги имам сериозни минуси за разлика от картофите.
Прекрасен слънчев ден на всички! Hug

# 410
Привет, дами 💐
С какво мога да заменя млечния ден, че откакто се помня не ям кисело мляко Sad
прясно мляко, сирене, кашкавал, извара

# 411
Здравейте момичета, днес ми е 6-ти ден и съм -1кг. Много демотивиращо и като си помисля, че идват рибни дни...... дано не се издъня. Мисля да заложа на треска, тя не е много миризлива. Но как се закусва риба, не ми е ясно  Confused Приемам идеи всякакви.

vige, супер ти е резултата! Аз как си мечтая за твоите 4-5 килца  Simple Smile

# 412
И аз днес започнах. Най - вероятно вместо плодов ще направя зеленчуков. Най - кофти ми е, че идва пилешко, но нз с какво мога да го заменя.. май ще си го ям.

# 413
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Първа врътка мина Simple Smile Почнах 74 ... вчера бях 69,2, а днес сутринта 69,6 Simple Smile Но от вчера съм в МЦ, та може и за това да е Simple Smile Не бях много стриктна ... От днес - пак картфи Simple Smile Да отчета и ММ - за първа врътка е - 5 кг Simple Smile
Рибата, рибата ... хич не я обичам - заложих на печено филе от скумрия и пуржен хек от топлата ветрина на Фантастико ... ядва се ... Сега сме решили да си вземем сьомга и да я правя на фурна ... имам една среахотна, лесна, а вкусна рецепта ...

# 414
  • Sofia
Сиси, не съм специалист, но според мен можеш да замениш пилето с пуйка или риба. Или в краен случай с нетлъсто свинско.

# 415
имам една среахотна, лесна, а вкусна рецепта ...
Давай я!

# 416
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
bonni,
Скрит текст:
Марината:
1 с.л. дижонска горчица
1 с.л. зехтин (олио)
1 ск. чесън начукан
сок от 1/2 лимон
1/2 ч. л. мед
1 ч.л. сол
1/2 ч. л. черен пипер
1/2 кг филе се маринова и стои в хладилник за 30-40 мин. Пече се на силно загрята фурна заедно с маринатата и малко вода (100-тина гр.) за 10-тина мин. Simple Smile Е, ще трябва да махна примерно меда от рецептата, но се надявам пак да стане Simple Smile

# 417
Дами, извинете ако това вече е дискутирано, но искам да си питам директно: има ли някоя от вас, която да е имала за сваляне малко килограми (до 5 кг) и да е успяла с разновидност на монодиетата и/или тази на ВЧ? Аз съм 55 кг, искам да стана 50, ама пусто - не мога. Аз обичам хапването, спортувам, много ме е страх, че ако започна монодиета или ВЧ ще има да ми прилошава и ще си умирам от глад, а накрая ще съм свалила 1 кг макс. Ще ми спестите време, нерви и главоболие, ако ми кажете, че не си заслужава/заслужава:)))

# 418
  • Sofia
Емайлисита, звучиш като да си търсиш оправдание да не я направиш. Ако ти самата не си убедена, че то искаш няма да ти се получи. А иначе за ВЧ при положение, че храната не е огроничена по количество няма причина нито да умираш от глад, нито да ти става лошо. Но трябва да си мотивирана.

# 419
Често да си призная може и да си права...просто щото съм правила хиляди диети - тип 14 дена ябълки, монодиета (с ограничени количества обаче), кленови сиропи и т.н. Знам, че с вс се свиква, но специално с ябълките ми бе трудно, мн трдно издържам на плодове, сякаш наистина ми пада кръвното, макар че няма логика. Мисълта ми е, че мога да издържа, но не искам при положение, че ще се сваля толкоз, колкото и с другите...а ще е мъкаааааа ...както казах обичам да си хапвам. Все пак ще се радвам ако някой сподели. Ако аз ли пък реша да се пробвам, ще ви споделя резултатите (преди/след)

Общи условия

Активация на акаунт