МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 819
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
След третата 12ка направих 2 дни почивка и днес започвам четвъртата. До момента свалени почти 10 килограма. Искам още 3-4.
Относно млякото от което качвах (Маджаров 3.6%) в началото - смених го със Бор-Чвор пробиотик и сега имах минус и на млечните. Simple Smile  Grinning
От картофите качвам и много се чудих дали да не ги прескоча, но реших да си карам диетата както си е.
Притеснявам се как ще задържа резултата.. Решила съм си да мина после на 90 ДД. Много се притеснявам да не започна да качвам. Не ги искам тези килограми и обиколки обратно.  Naughty

# 676
аз изкарах преди месец 20 дни, след това без никакво захранване и уж щях да си водя някакъв ред на хранене - да не прекалявам, да не преяждам, но някак не  ми се отдаде. Правих малко упражнения, но в горещините и те не ми се отдадоха... постоянно остава салата, която не  ми се хвърля и доизяждам, някое пържено или сварено яйце в повече.... 1/4 диня... та съм постоянно преяла, а ако се храня до наяждане бих яла 1/3 от това което изяждам, но ми е мноооооооооого вкусно и за сега съм качила кило-две най-много. Та идеята ми е ако искаш само 2-3 килца още да свалиш, то за  12 дни още предполагам че ще са и повече, ако успееш да се храниш само до наяждане, сигурно няма да качиш 10кг.... а ако са 1-2кг. то ще стигнеш до желаните от теб....
ПС: това е само идея ако не ти се занимава 3 месеца в които има всякакви плодове и тнт да се лишаваш от тях. Но ако имаш силна воля и не ти е проблем да изпуснеш домашните домати, чушки, малини, къпини, праскови, сини сливи, ягоди, вишни, череши... и подобни......

# 677
Ехаааа
Ама тук никой няма.. Явно сама си диетувам... vige, ти на режим ли си сега?
Нищо! и сам войнът е войн! Очаквано от картофите качих и първи ден пиле свалих каченото.  Laughing Определено всяка следваща врътка все по-малко се сваля. Но като гледам някои дрехи как буквално ми висят и се надъхвам  Laughing Днес втори пиле и после САЛАТИИ! Нямам търпение да загриза някоя пиперка, или краставица, или домат ммммм Simple Smile
Лошото е, че като свърша с врътката и на следващия ден(живот и здраве) заминаваме на ол инклузив..  Rolling Eyes Дано там се удържа ooooh!
Иначе после пак врътки ще се правят...

# 678
Ох, аз съм най-несериозният диетуващ.... 20 дни диета, малко спорт... Видях че мога да сваля и...след едноседмичен грип никаква воля за продължаване... А имам нужда... Само лятото има много искушаваща храна и уж на есен да започна, но.... Ако не диета, поне упражнения... Пусти мързел...

# 679
  • Gotham City
Хич не си сама, и аз съм тук хаха, заменям пилето с варени белтъци и от утре съм на салатиииииии, любимите ми дни

# 680
  • софия
Здравейте и от мен днес съм на първи ден картофи, много обичам плодове и тук ще е проблема как да изкарам без тях.
 Трябват ми 5 килограма, в момента съм 60, започвам да ходя на фитнес понеже имаме в работата, тичам и ходя на пътеката по 40 мин на ден, не знам дали правя нещо, но все е движение.
 Решила съм да се взема в ръце, защото само се тюхкам и нищо не правя, минаха 5 години откакто родих второто си дете и килограмите си седят (срамота).
 Много ми е трудно да пазя диети, не един път съм пробвала, но без постоянство и силна воля не става. Възхищавам се на всички който успяват.
 Хубав ден от мен

# 681
Здравейте, момичета Simple Smile
Карам режима на Червенкова но в неделя ще отскоча до морето... Питането ми е мога ли да заменя двата дни кисело мляко с двата дни риба, за да мога да си хапна там или трябва да се следва точната последователност?

# 682
  • Sofia
може да го замениш Peace

# 683
# 684
Ще споделите ли какво кисело мляко си хапвате?

Rolling Eyes

# 685
  • Sofia
Когато имам,домашно,козе или овче...или си купувам на Маджаров,Олимпус,Елби,Верея....

# 686
Айде и аз цоп при вас! Simple SmileSimple Smile

# 687
Добро утро,,имам един въпрос? Пиете ли алкохол по време на диетата?Някъде бях чела,че от твърдия алкохол се трупат празни калории и съответно се дебелее....Аз от вчера съм на риба ама и ракийка пийнахме снощи с приятели и днес оо ужас,,кантара не ме обича Simple SmileSimple Smile.....Днес на кисело мляко-така го измислих

# 688
  • Sofia
Не е желателно да се пие алкохол,особено пък в тия жеги... вино или бира може би е по-разумно,но по глътка
Но най-добре да не се пие Naughty

Днес ми е 7-ми ден,на зеленчуци. Карам по 1ден,само картофения беше 2...

# 689
Благодаря за отговора! Simple SmileАз имам едни 7кг,и до 16.08 когато ми е рождения ден,трябва да ги сваля...хехе,,,май няма да ми се получи ама съм се заинатила  Heart Eyes Много ми е трудно с хляба обаче,,уфффф,,,Днес вече хапнах половин филийка с има-няма 20 грама кашкавал,,,ама пустата ми лакомия... #2gunfire Но до довечера само вода,евентуално ако освирепея от глад може половин кофичка кисело мляко и утре с нови сили.Слънчев и усмихнат ден на всички,ако не пиша тук и не ви чета за стимул,ще се издъня -знам си Praynig

Общи условия

Активация на акаунт