МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 824
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Може да се обидиш, но според мен не си твърдо решена... Захванала си се с конкретна диета, което е най-трудната крачка (поне за мен) и от там нататък търсиш пролуки.. При Червенкова е обяснено защо дните са по два и по този начин се свалят по-бързо килограмите. Алкохол абсолютно забранен. Позволено е само вода, кафе и чай без захар. Ти смесваш храните, караш по един ден или колкото ти дойде на ум, пийваш, а си си дала 1 месец за 7кг които ако не свалиш до тогава сигурно ще коментираш как диетата не става и подобно... В същото време ще се лишаваш от всички изкушения на лятото. Но... Всичко което правим го правим за себе си, нека не го забравяме. На мен ми е все едно дали ще свалиш или качиш 10кг. примерно. За мен добрите резултати при другите са мотивация. Не спазвайки диетата само лъжеш и мъчиш себе си.

# 691
Благодаря за вниманието     vige !Беше ми полезно-ще се вслушам в съветите ти.Аз тия7,8 кила ги качих за година време но съм на 46 и мисля че и това си оказва влияние-----забавен метаболизъм и т.н....Човек трябва да опитва,нали така .....Трябва ми повече хъс де,признавам си! Нали не са 17 или 27 ..... Пак благодаря ,успешен ден! Hug

# 692
Ох...при мен са 20.... Но заради летните изкушения:дини, домати, краставици...., праскови, кайсии...  и подобни отлагам за септември, октомври най-късно, но следя темите за мотивация... Преди ден-два срещнах една позната, която за около половин- една година е свалила сигурно над 30-40 кг. без диети, само е намалила порциите и всеки ден прави около 4-5км. разходка с цел отслабване, не просто така. Изглежда сякаш е свалила 2/3 от себе си и също е голяма мотивация.

# 693
20-20....ще ги свалиш-споко,,,мотивирай се с мен...хаха.....шегувам се..... LaughingМисля,че ограничи ли се сладкото,хляба,газираното и алкохола-нещата си идват на мястото,всъщност не мисля,сигурна съм!......Миналата година по това време бях 53кг,,,, ooooh! И няма никакво значение каква е диетата,намаляване на храната и въглехидратите-това е истината!....Не,че някога в живота си съм спазвала диета но от всичко прочетено из нета до тук,стигнах до този извод!Успех ти пожелавам,на себе си също !

# 694
Привет. След голямо лутане между 90ДД, ВЧ и НВХ, реших сериозно за изкарам 2.12 дни на ВЧ. Започвам от утре, има ли някой с мен?
Искам 15кг да сваля.. дали е възможно?

ПП Вместо плодови ще карам зеленчукови, не обичам плодове..

Алкохола е забранен, нали? Че скоро съм на Рд..
Успех на всички. Hug

# 695
  • Sofia
На мен утре ми е 10-ти ден на ВЧ,правя по 1,утре съм на картофи.С любимия ми чипс на фурна май пак ще карам...засега съм доволна,дано изкарам максимално дълго,поне до края на август Praynig

# 696
Здравейте дами . Карам режима на ВЧ , днес първи плодов и вече се натъпках с диня  Simple Smile Есента се захванах с тази диета и имах супер резултати , с по 10, 12 сантиметра в обиколките , кг не знам нямах кантар , но беше видимо и бях супер доволна от себе си . Сега продължавам ,че има много за сваляне но имам и време до октомври . Дано успея  Peace Хубав ден на всички и много минусчета  Hug

# 697
Здравейте, момичета Simple Smile Аз имам да свалям много килограми след втората бременност, останаха само 1-2 кърмения на ден и реших да се взема в ръце 😁
Започнах диетата на ВЧ в понеделник, днес ми е първи ден на риба и съм свалила 4 кг. Много мотивиращо ми действа кантара, а и не ми е трудна диетата. Ям често, овкусявам си храните. Надявам се да сваля още 1-2 кг до края. Искам и да я повторя, но ММ има РД и ще хапна торта. Та имам въпрос какво да правя - като свършат 12 дни, да направя почивка 4 дни и тогава да започна пак или да не правя почивка, а на РД да прегреша с тортичка 😁

# 698
Здравейте момичета,
и аз започнах монодиетата от вчера. Видя ми се най-изпълнима и като продължителност и като продукти. По принцип съм привърженик на здравословното и балансирано хранене, но в случая ми трябва бърз и ефективен начин за сваляне на килограми.
И така, днес съм пак на картофи. Имаме пресни от градината и ще ги пека цели във фурната за обяд, за вечеря - картофена салата.  Тъй като в диетата не се посочва количество, предполагам не бива и да се прекалява. Отделно пия много вода, а сутрин и следобяд и по едно кафе. Изключително съм мотивирана, дано да устискам до края Simple Smile Стартовите ми мерки са: ръст 165 - 70,0кг. Желателно тегло.... ами колкото по-надолу, толкова по-добре.
Поздрави и успешно отслабване!

# 699
Колествата не са ограничени, но не може картофена салата....не може с лук да смесваш.... Може пържени...

# 700
Защо да не може картофена салата , ако и е вкусно с малко зехтин и лимонов сок   Simple Smile само лукът ще избегне   Peace , никъде не е казано , че трябва да се наказваме с безвкусна храна докато се борим с пустите килограми  Wink При мен кантара играе нагоре надолу , но сигурно е от МЦ , както и да е продължавам напред . Успех на всички !

# 701
  • Sofia
Може картофена салата,но само овкусена,напр.с копър,чесън,лимон...
Днес ми е 11ден,рибен,не изпитвам глад,кантара най-после се пораздвижи и съм мн доволна засега. Всеки ден ми е разнообразно и вкусно.

# 702
Картофена салата без лук? Чесъна също забранен. Сол,лимон,оцет, олио или зехтин, разни мерудии да, но по-добре на пюре....всъщност няма смисъл от спорове... Нека всеки си прегрешава както намери за добре... И по този повод по-горе имаше въпрос за парче торта....Ако ще правиш 2*12 направи почивката сега, ако ще е 2*24 продължавай си... Едно мръдване от диетата....а й при мен поне апетита рязко намаля та ако не се тъпчиш с тортата,а само колкото да се "заблажиш" сигурно ще ти е достатъчно много по-малко от очакваното.

# 703
Благодаря, vige  Hug
Определено ще ми трябват 2х24. Имам 20 кг за сваляне Simple Smile
Щом може, няма да правя почивка. Пада ми се ден на пилешко, така че ще съм наядена и ще си хапна 1 парче торта. После продължавам.

# 704
Привет на всички! Heart Eyes
Заради жестоки алергии,си давам последен шанс с моно да разбера дали определена храна ми ги провокира.Ще правя по моно ден.
Doli,колко си свалила от началото на диетата?
Leonie,и аз на картофи днес с теб.Моите са по селски на фурна.
Happy_ji,страхотно начало.Браво!
Хубава неделя! Hug

Общи условия

Активация на акаунт