МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 820
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
  • някъде
Здравейте!
Записвам се и аз при вас...не съм особено сериозна с диети и ограничения, а имам минимум 10 кг за сваляне (влача ги цели 10 години Sad)

# 706
Диди, успех, освен диета започни и упражнения заради увисването на кожата и подобни... И за по-голям стимул още в началото си измери мерките-ханш, талия, бедро, гърди, ръка и така стимула ще е още по-голям

# 707
  • Sofia

Doli,колко си свалила от началото на диетата?

Утре ми е 12-ти ден,ще се меря на следващия,но усещам ,че свалям...имам доста,аз съм 100+ Embarassed последните 10кг.ги качих преди 6мес.,може би и те ще бъдат най-бързо свалените,още не ги е запомнило тялото...но останалите ще е по-трудно,от 15-20год.са Cry

# 708
Утре много да те зарадва кантара. PeaceНа здрав.проблеми ли ги дължиш?

# 709
  • Sofia
и на такива, и на лакомия и липса на воля

# 710
Днес ми е втори ден картофи, хапнах си и аз на салата с малко сол, оцет и олио, че нямам зехтин. Аз по принцип не ям суров лук, затова не ми лиспва, че го няма в салатата.
Мисля и малко картофки да изпържа.

Вчера пак бях цял ден на картофи и вечерта ми беше много гадно на стомаха, нз защо. Може би, защото в последно време хапвах повече протеини и изведнъж да ми стана тежко от картофите.
Аз не се ограничавам в количествата, хич не търпя на глад..

# 711
Супер, оформихме групата със  **Sisi** и sun sea. Още повече се мотивирах.
vige, и защо да не може картофена салата без лук? Важното е да по вкуса на този, който ще я яде. Аз лично имам навика винаги да променям нещо в рецептите. Експериментирам както ми дойде музата. Е, не винаги с успех, но пък имам и добри попадения.
Doli, кефиш ме.Peace

# 712
ами някак без лук.. че той й дава вкуса... но щом не ви пречи... аз пробвах и изобщо не ми допадна, та после ги правих на пюре... правих и пържени, но най-ми се усладиха печени на фурна със сол и зехтин.... и да си призная едва чаках картофените дни да дойдат....

# 713
  • някъде
Здравейте.
Днес ще съм на мляко, но сутринта ядох круша на гладно....дано издържа..

# 714
Здравейте!
На мен картофите най ми харесват като тези по селски от Лидл,но домашно направени-хрупкави отвън,меки от вътре.
Вчера реших да изчистя хладилника от ненужните останки,та днес отново,но на плодове.И пълнолудието да закача.
Успешна нова седмица на всички! Peace Heart Eyes

# 715
Изкарах 2 дни на картофи - печени, варени и пържени, всякакви ядох. Минус 1кг съм, въпреки че пих малко бира.
Сега вместо 2 дена на пиле, ще карам 2 дни на свински каренца.

И после вместо плодове ще съм салати. В зеленчуковия ден мисля да си сготвя прясно зеле с домати, много обичам.

# 716
Ехооооо
Къде сте всички?
Аз съм на праскови,диня,пъпеш,бананов сладолед,ще пробвам покъсно от пъпеш дали ще се получи...
**Sisi**,и аз тъй вместо пиле-свинско.

# 717
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз си направих експеримент - да установя от какъв тип протеини отслабвам ... Видях, че от млечни протеини свалям, а от месни протеини качвам ... Дори от въглехидрати (картофи) свалям , вярно по-малко от млечните протеини, но има минус ... и от варива (ориз, царевица) също ... Странно, но от плодове - качвам ... Та, така ... Мисля си, че е хубаво да познаваме телата си и дори като знаем какво как ни влияе може да си сътвори всеки монодиета, която е най-подходяща за него Simple Smile Аз направих следната - 3 дни к. мляко; 2 дни - картофи; 3 дни (кашкавал, сирене, к. мляко); 2 дни (един ориз; един царевица); 2 дни к. мляко ... Свалих 7 кг. и за сега - ям отново всичко ... няма качване Simple Smile

# 718
Eха за две седмици 7кг си е... нямам думи... Аз ако можех да открия кое как ми влияе... но специално тази воля нямам, защото не разбирам от протеини и въглехидрати много и някак нямам желание да навлизам в подробности в сферата, но с този си пост си мноооого голяма мотивация.! Поздравления! Имаш ли още за сваляне? И ако да то сега си намерила себе си и вярвам за нищо време ще минеш в идеала си. А ако си постигнала целта си да те помошя да продължаваш да ни нахъсваш. Чудесно постижение.

# 719
Поздравления и от мен! Wink Аз ще направя 24 дни сега, после 2 дни почивка, единия имам рожден ден и ще се поглезя с едни спагети и сладоледче примерно, отсега си мечтая за тях. На другия ще карам с любимото ми сиренце, а може и някоя тестяна закусчица и после пак 24 дни ще изкарам. След това мисля да започна като захранване без въглехидрати да хапвам.

Само нз 2 дни на кисело мляко дали ще успея да изкарам, ако не успея мисля да прегреша с някоя пълнозърнеста Активия, да не е само мляко.. или таратор, ама дано не се налага.
Вие как изкарвате само на кисело мляко? Четох назад някои само на извара карат, това пък съвсем ми е странно, ей така извара само да ям много ще ми е гадно.
Макар, че сирене обожавам, ама поне с винце да е. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт