МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 857
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте, момичета да ви споделя и моя резултат днес ми е 7 ден от диетата (1 ден на риба) и до сега съм минус 3 кг.
Хубав ден!  Peace

# 121
Благодаря ви момичета..първи успешен ден и - 1.2кг. Дано всеки ден да показва толкова  Laughing
Не разбрах има ли проблем, ако променя последователността на дните? За да не се получават 4 гладни дена? Тоест утре вместо пиле да ям плодове..? Искам всички да свалим гадните килца до лятото Simple Smile В дните на риба и на пиле мисля да ям печена скумрия и пилешки пържоли от бут печени...понеже не обичам филе...и някъде по около 600-800 грама на ден  #2gunfire chef Вие каква рибка ядохте? Дайте някакви идеи...

# 122
Страхотен резултат. При мен нещата не вървят. 13 дни и само 4 кг. И то защото правих 1 лунен ден на вода и от там свалих доста. Май ще я оставям тази диета, започвам от утре на японското чудо. С нея миналият път за седмица свалих 5 кг. и ми е по лека и разнообразна. Тука с този цикък по 2 дена едно и също 3 пъти на ден ми е много досадно. Успех на всички диетуващи.

# 123
Да споделя и аз, днес ми е 4 ден (2 ден пиле), всъщност не знам от колко кг почнах, но преди 2 седмици бях 75 кг на 175 см, уплаших се и още тогава намалих храната и спрях сладкото и хляба. Днес като се претеглих кантара показа 71.200, много съм доволна. Целта ми е 60 кг дано да я постигна bouquet

# 124
rizla, не можеш да замениш протеин с въглехидрат.  Peace

# 125
rizla, не можеш да замениш протеин с въглехидрат.  Peace
Благодаря ти, добре, че каза на време...2-ри ден издържан без грешки..дано да успея да направя 50 дена...дали ще мога да сваля 20 килограма?

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 20:17 от rizla

# 126
отчет вече 6ти ден

2 ри зеленчуков = 0

до момента само 500гр!!

утре риба bouquet

# 127
не се отчайвай, големият глад предстои  Grinning
във фейс-групите истински добри резултати споделят след няколко месеца
аз съм на втората седмица на японското, но утре ще ям баница и халва, а от понеденик може на моното с ден 1 кисело мляко, ама може и пак на чудото, ша видим  Mr. Green

# 128
Ден 3-ти резултат -3кг. Доволна съм. Дано все така да продължава. Мисля да я направя 50 дена. Момичета газирана вода може ли да се пие? Ужасно ми липсва колата и гледам да я заместя с газирана вода...Ако сваля 20-тина килца ще съм адски доволна. Ако не ги сваля мисля да се пренасоча към плодчетата. Та може ли да се пие газирана вода?

# 129
Газираните напитки са забранени. Simple Smile Нищо не губиш, ако не пиеш, така или иначе само възпрепятстват отслабването. Те са си кофти и без човек да е на хранителен режим.  Peace

# 130
днес тотален провал
след 2 та зеленчукови кантара отново 0

днес трябваше да е риба НО... се предадох ... студ , дъжд , глад и Кантарев , не помръдва е бива ли така newsm78 за 6 дни само - 500кг.
 Embarassed
- една палачинка със сирене и масло
- салата зелена с домати
- 50гр. бадеми
-салата с домати за вечеря пак

# 131
pinko,утре ще мръдне с -.Ти като си сериозна,не мърда,като я превърнеш в стерио,винаги си на -. Hug

# 132
  • София
Като почнахме да си признаваме, аз вчера уж щях да съм на кисело мляко, цял ден бях на литър и малко айран, а вечерта приключих с ребра и зелена салата Embarassed Embarassed Embarassed
Нещо непомръдването на кантара ме демотивира явно, принципно съм инат Laughing

Реших да карам по 2 дни едно и също, но както ми дойде музата, днес съм на леща- сварена със съвсем малко зехтин и хималайска сол, добавям и лимонов сок.
Днес и утре това, следващите дни ще видя, може би риба или месо, ама не ми се яде пилешко.

# 133
pinko,утре ще мръдне с -.Ти като си сериозна,не мърда,като я превърнеш в стерио,винаги си на -. Hug

sun sea мацко  Hug
как си ме познаваш .. Embarassed
Как си ти/

# 134
Днес отчитам още един -, кантарът вече показва 70.100, но тъй като ми е трудно ходенето до 00 си взех разхлабващ чай, може ли да ми навреди по някакъв начин?

Общи условия

Активация на акаунт