МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 892
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Аз вчера имам гаф. Преподреждах фризера и намерих затикани навътре пържен патладжан и сурова бамя, останали от есента. Реших, тъкмо беше зеленчуков ден да си сготвя лятна манджа с печени чушки. Сготвих, хапнах и едва тогава се усетих, че патладжана беше пържен с брашно.  Close
Днес съм на яйца, вместо риба, пък и нали е Сирни заговезни. Правих домашна майонеза. Нали не е прегрешение, че изядох една чаена лъжичка? Sad Яйце и олио съм сложила само. И колкото и да не обичам халва, като гледах другите как я ядат, една такава - на конци се дели, си хапнах и аз мъъничко и една хапка от едни мъфини, които сътворих посред нощите, щото всички днес много ми ги хвалиха.
Да ви кажа - писна ми вече. 50 дена са много. А и особено като не виждам кой знае какъв резултат. При първата дванадесетица и аз смъкнах 4 килограма и до там. Сега дори имам чувството, че започнах да качвам. Колана на дънките си е на вътрешната дупка, не ме стяга, но нещо крачолите взеха да ми отесняват, а ми бяха станали хлабави. Sad

# 136
4-ти ден резултата все още е -3.. Но вчера изядох 1,2кг печени пържоли и все бях гладна..нещо не ме засищаха.Днес ще карам на пържени сърца. Мислих с пържолките да изкарам и двата дена, но не успях..тогава сигурно щеше да има оше минуси.

# 137
Вчера едвам изкарах на салати,днес пак,без малко да се откажа. Дали може да се яде грах,как мислите ?

# 138
И аз полудявам вече с тия салати, корема постоянно ми стърже, ама се наливам с вода Grinning Чудя се вече какво да ям, вчера ядох домати, краставици, цвекло и моркови, за днес не знам май ще е зеле с моркови.

# 139
Мi6e и аз бях така.дано днес да устискам ,вчера бях си взела чери доматчета,спанак,цвекло,краставицаи карфиол.Днес и аз ще взема да настържа моркови с магданоз.Или сок от моркови.Успех.

# 140
Отчет ден 7 до момента САМО  Shocked -200гр.

след 3 ти салатен вчера +300гр
Скрит текст:
(с прегрешението от 1 палачинка със сиренце и масло и 50гр.бадеми )

днес и утре риба и ако сряда не съм мръднала , спирам да мизерствам
 Mr. Green

# 141
  • София
Днес съм първи ден. Ще видя как ще ги мисля тези еднотипни моно храни  Blush

# 142
  • София
Здравейте,
от известно време и се чудя на тази диета. Но ми се струва сякаш трудно да я изпълня за по-дълъг период от време. За това тази на galimira28 (описана е на първа страница) ми се струва най-подходяща за мен. Някой да изкаже мнение, ако я е правил. Благодаря предварително.

# 143
  • Русе
Момичета, а защо ядете само салати? Може и да си готвите зеленчуци. Зеле например, то засища.

Днес съм на плодове. За сега удържам фронта. Изядох обаче едно парченце банан, около 5 см., което дъщеря ми отказа да изяде. Опекла съм си ябълки и като се прибера от танците с тях ще вечерям. Обаче и от печените ябълки ми се подува корема. За другия път и ябълките ще изключа.

# 144
Не може ли да се ядат банани,аз мислех само на банани да изкарам. Защо не пробваш с круши например.
Аз днес си направих салата от моркови,целина и магданоз,после пържих моркови, и вечерта ядох печен лук на скарата .Ура! Утре риба .
Не съм се теглила ,но си усещам дрехите малко по свободни ,дали ще успея да сваля 30 кг ?

# 145
ден 1 - кисело мляко  Rolling Eyes

# 146
Защо в салатните дни качих 300гр.
Също като доматът, и авокадото е плод. Забележителен плод, всъщност. Всяка чаша авокадо съдържа 2.89 грама протеин, 10.79 грама въглехидрати и 7.3 grams грама хранителни фибри. То съдържа аминокиселини, линоленова киселина и 12 разлинчни минерала.
Авокадото съдържа 13 различни витамини, една ч.ч. ви доставя 20% от необходимите ви всеки ден витамини А, С, B6 и фолиева киселина. Една ч.ч. авокадо ви дава също така 160 мг омега-3 мастни киселини.

# 147
задържала си вода.от рибния,ще я махнеш.
ти от колко кг започваш?

# 148
  • София
Аз съм на зеленчукови дни.
Правих си спаначена салата с домат, спаначена крем супа, прясно зеле с домати на фурна и подобие на ориенталски гювеч, но без пърженето. Laughing
Кантара не иска да мръдне, а на сантиметри съм свалила. Много странно при все, че тренирам колкото да не е без хич последния месец. Thinking

# 149
Аз пак се провалих и пак я започвам наново...Добре, че бях само на 4-тия ден...Ядох шоколад и крекер понеже се демотивирах от това, че нямаше резултат, след пилешките дни си върнах килограмите свалени от картофените...Сега обмислям да ям по 400 грама пилешко на ден. И този път ще съм сериозна..няма да си тръгна от темата докато не успея да изкарам 50 дена  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт